- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4930 üzenetére
Nem lehet tudni az eredetét. Egy lengyel fickó rakta fel. Nem tudok összehasonlítást csinálni, mert nekem nem volt felrakva a JB1. Annyit tudok mondani, hogy nagyobb a program memóriája és a ram is egy picit, új kamera drájvert kapott (szerintem a képek is jobbak lettek) , nálam a GPS ezzel működik eddig a legjobban, vissza kapta a "régi" sms felületet. Ami a lényeg: teljesen hibamentesen funkcionál, kiváló rom szvsz.
Secany csak bejelentkezik, de semmire sem reagál. Talán készül valami nagy dobásra. Egyébként a PDA fc újdonsült szakácsai most kezdték el a főzőcskézést. Némelyikük eléggé kecsegtető eredményeket produkál. Üdv -
kosturica
őstag
No, ráfanyalodtál erre a szar fake lengyel rom-ra, ami csak egy átnevezése a JB1 rom-nak, tele van kártékony dolgokkal és még a pénzed is leszedik vele a bankszámládról?
Ahhoz képest, hogy agyon ócsároltad teljesen ismeretlenül és alaptalanul (mondjuk ilyet már máskor is csináltál, lásd Rodrigo rom), eléggé jókat írsz róla. Használd egészséggel!
-
kosturica
őstag
A symbiannak is kell az újraindítás 1-2 naponta és ők is úgyanúgy várják a szoftverfrissítéseket, mint a Messiást!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4804 üzenetére
Szerintem nem keverte. Nagyon jó és mivel tömörítést használ, jóval gyorsabb, kevesebb adatot forgalmaz, mint a többi változat. Persze ennek is van ára, de összességében szerintem nagyon jó, én is használom.
-
kosturica
őstag
Hi all! Felraktam az új JB3-as rom-ot. Ha valami újat veszek észre benne, megírom.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4474 üzenetére
Á, nem kell azt! Inkább vedd fel a kapcsolatot ezzel a fickóval!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4426 üzenetére
Szinte biztos voltam benne. Nekem ezzel a rommal már a 2. napon eltűnt a wifi. Semelyik újabb rom-nál nem jött többé elő! Úgyhogy hajrá!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4423 üzenetére
Érdekelne a rom verziód, a "wifi eltűnés" kapcsán!
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4368 üzenetére
PÜ ment!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4357 üzenetére
Köszi, ismerem az SPB-t. Én mint lehetőséget vázoltam az általam említettel, ami nem csak landscape módban jeleníti meg az ékezetes karaktereket. Persze ennek is ára van: betű méret.
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #4307 üzenetére
Ne röhögtess már, mert még megzack-anok!
-
kosturica
őstag
De tőled is kíváncsian várom, mint fő szaki mester, hogy ROM + HR után mit csináljak, hogy működjön.
Látod, megint hibáztál. Nem akarsz kommunikálni, de azért ezt kérdezed! Nem különösebb öröm számomra sem ez, de hát mégis megszólítottál. Nem vagyok sem szaki, sem mester, de azért azt elmondom, hogy az általad említett dolog nálam is előjött: parancsikon módosításra nem reagált) hard reset után sem. Csak én megoldottam! Ugye azt mondanom sem kell, hogy a teljes (nem a 4 gombos) hard resetet kell alkalmazni, és még mielőtt bármilyen backup-ot vagy programot feltennél (netán reg.módosítás), ezzel kell kezdeni. Mint azt is hangsúlyoztam, CSAK Secany-s romokat próbáltam! KIZÁRT-nak tartom, hogy e kikötések mellett ne funkcionálna tökéletesen a Samsung today a K5, JA1, JA5-ös (a többit nem próbáltam, szerintem azokkal is) romokkal. Természetesen tiszteletben fogom tartani utolsó mondatodat, csak azt nem tartom helyén valónak, hogy akik kritizálnak (függetlenül attól, hogy igazuk van, vagy sem), azokhoz nem "ereszkedsz" le! -
kosturica
őstag
Micsoda egy arrogáns fickó vagy! Miből gondolod, hogy nem olvasok más fórumokat? Azért mert azt éppen nem olvastam, hogy van más béna is, akinek nem jön össze (kizárólag a secany-s romokról beszélek!!!), azt ne ródd már fel nekem. Csak secany-s romot használok, ezeket te is mind feltetted (tudod, mert olvasok fórumot) és milyen érdekes, hogy mindegyiken működött. Azt meg ne magyarázd már meg nekem, hogy az én secany JA1 vagy JA5 stb. rom-om más mint a tied!
A végére meg odabiggyeszted, hogy ha működne, akkor sem használnád...Ez volt a slussz poén. Legközelebb majd nem neked címezve, hanem csak úgy általánosságokban írom le mi működik nálam jól, vagy rosszul, akkor elkerülhetem ezt a sértődősdit!
Szép napot! -
kosturica
őstag
El kell, hogy keserítselek zack!
A samsung today nálam is tökéletesen, minden bug nélkül fut. Már akkor is használtam, amikor még Secany nem integrálta az új romokba. Most is ez a favorit nálam, a legkisebb erőforrást igénylő today, ami nem lassítja a rendszert és nagyon jól néz ki. (Persze, azért a háttérképet megváltoztattam a saját szám íze szerint)
-
kosturica
őstag
Szia fairi! PÜ ment!
-
kosturica
őstag
válasz
eztskubizd #4271 üzenetére
Nem is csodálkozok ezen, szerintem kell hozzá valami dekóder!
-
kosturica
őstag
válasz
eztskubizd #4264 üzenetére
Esetleg annyi még, hogy a pro lényegesen kövérebb!
:159 g, míg az i8000 csak 123 g. Van akinek ez is számít!
-
kosturica
őstag
válasz
viewdetails #4006 üzenetére
Természetesen én ezt tiszteletben tartom, ízlések és pofonok. Csak ez úgy jött le, hogy ez a jó választás, a másik meg nem. Ezért írtam hogy nem az a helyett, hanem az a mellett szerencsésebb lett volna. Nem beszélve arról, hogy az Inesoft ezenkívül sokkal többre is használható, mint a hívókép teljes képernyőn. Túl van ez már ragozva, ahogy tudom úgyis az én megoldásom használja.
-
kosturica
őstag
válasz
kuberto #3968 üzenetére
No akkor egy utolsó lehetőség. Ne érts félre, nem nézlek hülyének, de utoljára ellenőrizd le a gps beállításokat.
Gps program port: com 4
Gps hardver port: com 9
Bitsebesség:9600
Alul Gps automatikus kezelése kijelölve!
Az Igo-ban a gps vétel mellől vedd ki a pipát, állítsd be a Com-ot 4-re, a sebességet 57600-ra, rakd vissza a pipát és indítsd újra a pda-t. Lépj be az Igo-ba és működnie kell. Ha mégsem akkor irány a szolgáltató!!! -
kosturica
őstag
Porszívókról ne kezdjünk el eszmecserét?
Jó lenne inkább az i8000-nél maradni!
-
kosturica
őstag
Jó, akkor másképp fogalmazok. Ha nem a hd2-őt veszed meg, akkor a következő legjobb win pda az i8000 (egyszerűen MINDEN tetszik benne, bele szerelmesedtem!
). De tovább megyek: legalább 4 LÉNYEGI dolgot tudok mondani, amiben sokkal jobb az i8000! Így már jó lesz? Az meg, hogy mit fog tudni futtatni, hát ki a fene tudja? Olvastam olyan cikket, hogy ettől sokkal gyengébb vason is futni fog a win 7. Hiszem ha látom! Jó vásárlást!
-
kosturica
őstag
válasz
Napfénysüti #3865 üzenetére
Szerintem meg nem lehet (és nem is kell!) erre felkészülni! A htc hd2 is egy év múlva már csak egy közepes vas lesz! Ez van.
-
kosturica
őstag
Szerk: "fanatikus"
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
rapptor7 #3461 üzenetére
"GPS: katasztrófa... nehezen talál jelet (XTRA letöltve)"
Lehet, hogy éppen ez a baj! Ha még nem állítottad át a GPS szotver portot 7-ről 4-re (IGO-ban is!) ill. a sebességet 4800-ról 9600-ra, akkor szerintem ezt tedd meg! Ezenkívül keresd meg az XTRA.bin fájlt és töröld ki. A GPS beállításoknál az XTRA kiszolgálót is tiltsd le. Újraindítás, és remélem kellemes meglepetés fog érni! Nálam ez volt a probléma gyökere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest