- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kezdek elbizonytalanodni, hogy tényleg vegyek-e ilyen drága készüléket, látva mennyi problémátok van a romokkal. Lehet érdemesebb lenne kivárni egy igazi win7-es masinát.
Bár még azt sem tudom mitől lesz annyival jobb a winmo7, mint a 6.5, kinézetén tuti sokat dolgoztak, de ezen kívül mi lesz az, amit érdemben fel tud majd mutatni, amit mi ki is tudnánk használni?
Lehet maradom kéne az innov8-amnál és venni hozzá 1 külső töltőt + 1 pótakksit, ezzel legalább nincs ennyi baj
-
A_ScHuLcZ
addikt
No a jóisten lenézett rám, és jövő héttől van hol dolgozni suli mellett, 1 havi fizetésből összejönne a telefon ára, persze gondolom első fizu majd április közepe táján. Vagy kibírom addig és akkor meg tudom venni függetlenül, vagy megveszem bármikor a T-nél részletre 2 évi hűséggel..
Független a jobb, de olyan türelmetlen vagyok..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #4600 üzenetére
Igen, pont a virtuális gépet akartam javasolni én is, de view már megelőzött. VirtualPC vagy vmware az, ami neked kell hozzá, utána már csak egy xp telepítés rá, és meg is vagy, nem nehéz.
Sőt továbbmegyek, Microsoft oldaláról le tudod tölteni a hivatalosan kiadott virtuális xp-t w7-re, azzal semmi dolgod nincs, csak elindítani!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #4531 üzenetére
ájfon nem kell!!!
Filmből 1 max 2-t gondoltam persze, csak hogy ha épp jól jön legyen rajta mit nézni, de zenéből azért szeretek egy 4-5 gigányit felpakolni, hogy abban tényleg a kedvencek benne legyenek minden stílusból, mert hangulatfüggő, hogy mikor melyiket hallgatom, úgymond mindenevő vagyok
(csak picit fura lenne, hogy a mostani 8gb belső memóriás innov8-am után memóriaügyileg ez egy visszalépés lenne..)
Lehet ha várnék 2-3 hónapot, akkor össze tudnék spórolni egy függetlenre is, mert most jelenleg csak szolgáltatónál részletre tudom megvásárolni.
Az igo kártyaelfoglalását nem én találtam ki, ezt az a haver mondta nekem, aki pannonnál vette és kapta hozzá a navit is. Amit utána írtál jogos, warezolni nem akartam, inkább csak kíváncsi voltam.
Játék telefonon annyira nem szokott lekötni, bár ha már itt tartunk kíváncsi lennék milyen játékok készülhetnek a tapizós telefonokra..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
viewdetails #4527 üzenetére
Fényképeknek, videóknak elég, de én ha megveszem, akkor szeretnék rá sok-sok zenét és pár filmet is tenni, annak bizony már kevés lesz a beépített 2giga..
Igo-ról: úgy gondoltam, hogy az ember fel tudja másolni a saját beépítettjére, és serial alapján működik, nem azt, hogy konkrétan az a kártya kell neki. Nem használtam még Igo-t, garmin volt a korábbi telómon.
És az mitől lehet, hogy a tört nem a teljes képernyőn jelenik meg nála, míg az eredeti igen? Beállításait már átnyálazta.
Próbálom magam meggyőzni, hogy nekem ilyen telefon kell, de valahogy mégsem jutok el odáig h megvegyem, Androidos lenne az igazi..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ékezetes betűket nem lehet valahogy előcsalni a fő billentyűzetre? Havernak ilyen van és nála láttam, hogy sajnos elég nehezen hozzáférhetőek, inkább kispórolja őket az ember..
Valamint mondta azt is, hogy ha használni akarom a hozzákapott igo-t (t-mobile-nál venném), akkor azt a memkarit kell betennem és benne is kell lennie egyfolytában. Magyarul lesz 2+2 gigám benne, amiből az egyiket majdnem teljesen lefoglalja a progi, tehát alig marad hely!
Na ez nagyon nem tetszik, én venni akartam bele minimum egy 8as kártyát..
Nem lehet ezt valahogy kikerülni lehetőleg úgy, hogy mégis az eredeti igo-t használjam, ha már kaptam hozzá? (pl átghost nagyobb memkarira nem lehetséges?) Haver most törtet rakott rá, az sokkal hamarabb talál műholdat, de nem teljes képernyős módban fut.. -
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintetek ha t-mobile-osan veszem meg, akkor megéri hozzá mobilnetet is váltani? (most kell eldönteni, akkor 6k-val olcsóbb a telefon ára, ha később rendelem meg hozzá, bukom ezt a 6k-t)
Bár ezt a kérdést úgy általánosságban az összes PDA-ra nézve feltehetném sztem, én személy szerint úgy gondolom, hogy megéri, helyette inkább 1 kisebb csomagot választok telefonálásra, mert azt viszont mostanában kevesebbet szoktam, mint régen.
Koliban van net, suliban van net (mondjuk ált használhatatlan..), otthon van net, útközben viszont jó hasznát vehetem, meg igazából így lehet teljesen kihasználni ezt a "telót". -
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek nekem!
PDA vásárlás előtt állok, mivel a mostani okostelóm sajna felmondta a szolgálatot, samsung pedig kijelentette, hogy nem garanciális probléma és menjek a fenébe, vagy 30ért rendelnek hozzá új főpanelt és megcsinálják. Mondom azt inkább köszi nem, akkor inkább szétnézek a piacon, amúgy sem voltam elégedett az akksijával, nagyon nem, használhatatlanná tette a rövid üzemidő, egyébként nagyon jó kis telefon lett volna (innov8)
Most ők a jelenlegi versenyzők:
iphone 3gs
Omnia2
HTC Touch HD
HTC Touch Pro 2Tudom, hogy egy omnia topicban nehéz ilyet kérni, de minden elfogultság nélkül lennék kíváncsi a véleményetekre, ki miért választotta ezt a telefont mondjuk az iphone vagy egyéb telók helyett? (ami megjegyzem tényleg nagyon jó áron van most a t-nél, épp ezért gondolkoztam el rajta)
Mik azok az idegesítő hibái, amik fölött nehéz szemet hunyni? Menülassulásról illetve oprendszerproblémákról hallottam, de javítsatok ki, ha tévedek! Sosem volt még windows alapú telefonom, így nehéz elképzelnem milyen lehet használni symbian után, ill helyett.
Kijelzőjét láttam, hogy szép nagyon, akksija mit bír?
HTC is elég jó gépeket csinál, azért vannak azok is a versenyzők között! Azon is nagyon gondolkozom, hogy mennyire fog nekem bejönni a képernyőbillentyűzet, korábban megfogadtam, hogy a legközelebbi telóm qwerty-s lesz mindenképp. A HTC Touch Pro 2 ilyen.Apropó, tud valaki olyan helyet, ahol függetlenül részletre lehet omniát venni? A T ajánlata ezért csábító számomra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest