Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
NielsX
tag
válasz makaveli666 #49409 üzenetére
Makaveli: Köszi, nálam a szokásos android os zabálja az akksit, érdekes ez bug ez, az utóbbi 2 hétben jvk-n nem jött elő, most jvb clean installal meg első nap igen. Nem a 3g lesz itt a probléma, amúgy abban igazad van mintha tényleg kicsivel kevesebb térerőt jelezne.
B.Ricsike: Még nem tettem fel semmi battery monitor alkalmazást, majd fogok és megírom a tapasztalatokat. Szerencsére reggel hamar észrevettem csak 10%-ot zabált le, restart megoldotta.
Most kipróbáltam azt is hogy titaniummal ahol le lehet fagyasztani a szoftver frissítése és wssync processeket, ott még egy wipe data-t nyomtam erre a két processre, xda-n meg pár helyen írták hogy ez így megoldotta a dolgot - mondjuk én már nem hiszek senkinek hogy tutira megoldja
-
NielsX
tag
JVB-Criskelo v37-t tegnap tettem fel de ezen is jelentkezik a battery drain annak ellenére hogy titaniummal lefagyasztottam a szoftver frissítése és wssync processeket. Valakinek van valami plusz infója vagy kihagytam valamit, esetleg nincs még erre végleges megoldás?
-
NielsX
tag
Hello,
Tegnap tettem fel Criselko romját, és ugyan úgy megvan a hiba. Teljesen random mód fordul elő, tegnap játék után, ma csak simán a buszon netezés közben. Restart segít mindig, de tényleg fura. Van hogy 1 hétig semmi gond nincs a szoftverrel, aztán meg naponta bugos.
-
-
NielsX
tag
Érdekes dolog történt: 2.3.3 jvk stock romom van. Azt vettem észre hogy a telefonom küldött magától egy sms-t a páromnak azzal a szöveggel hogy 'Órán vagyok'. Természetesen hozzá sem nyúltam a telefonhoz, éppen egy üzletben voltam.
Mondanom sem kell elég kínos az eset mert visszaírt hogy milyen órán stbstb.
Történt hasonló valakivel vagy mégis ez micsoda? A telefon magától tud küldeni ilyen random üzeneteket?? - gondolom ez összefüggésben kell hogy legyen az android rendszer sms küldési problémájával, de úgy tudom hogy ott a probléma a rossz címzetthez küldés, és nem a magától sms írás.. -
NielsX
tag
válasz Oppenheimer #43003 üzenetére
Nálam ugyan ez volt, hirtelen erős cpu használat, és bármit lőttem ki nem használt, 2 óra alatt ugrott 20% töltöttség úgy hogy nem is használtam. Újraindítottam és láss csodát jól fogyaszt megint.
Nem tudom mi van ennek a hátterében este teszek fel valami akkumonitorozó programot és akkor talán kiderül. Szerintem ne add fel, mert ez egy nagyon jó rom/rom alap a későbbi módosításokhoz.
-
NielsX
tag
Érdekes ez a 2.3.3
Kicsivel több mint 2 órája vettem le a töltőről, és ezalatt az idő alatt 20%-ot esett úgy hogy hozzá sem nyúltam. Tegnap fullra tekert fényerővel filmnézés közben evett ennyi. Minden widget/háttérben futó progit kilőttem, de az 'android operációs rendszer' 50 perce folyamatosan használja a cpu-t. Na ez mi, mert elég random így az akkuidő. -
NielsX
tag
Egyetértek hogy utólag telepített alkalmazások okozhatnak fogyasztás problémákat, amikor feltettem nekem is szétzabálta az aksim 50% 6 óra alatt lement. Most 2-3 töltés után, és miután leszedtem 1-2 custom widgetet, egész jó:
Töltés óta eltelt idő 9 óra, ebből 3 óra folyamatos filmnézés max fényerőn---> 60% maradt még.
Gps tényleg jobb nálam is, gyorsan talál műholdat, és mindre csatlakozik is. Egyedül ha épületben vagyok akkor nem pontos, de ezt a jel hiány/erősség függvénye is lehet.
Amúgy én nem vagyok biztos benne hogy bármi lagfixet stb felteszek hogy gyorsabb legyen mert már most olyan a rendszer mint a legújabb doc js8 speedmod csodaromok voltak. Böngésző szuper eddig, minimális kockásodás van, de ez csak gyors oldalmozgásnál jön elő, engem semennyire sem zavar. Beágyazott videók, oldalak görgetése gyors és sima.
-
NielsX
tag
2.3.3: Üzemidő érdekes: 50%-ot merült 6 óra alatt úgy hogy hozzá sem nyúltam.
-
NielsX
tag
Énis feltettem a 2.3.3-at. Eszméletlen gyors a böngészője, meg a rendszer, most tesztelgetem énis de eddig meg vagyok vele elégedve. Nagyon smooth
-
NielsX
tag
válasz engine88 #30955 üzenetére
Van itt elég infó, olvasgasd a fórumot visszafelé érdemes, amúgy tényleg nagyon durva a különbség, reggel levettem a töltőről (7.5 órája) , azóta már videóztam 35-40 percet, 2 hívás+1 sms, és 9%-ot esett csak nem hiszem el. Durva. Elégedett vagyok ezzel a rommal eddig nagyon, ajánlom neked is.
-
NielsX
tag
válasz engine88 #30921 üzenetére
Üzemidő növelése érdekében én romcserét ajánlok, nem tudom neked milyen rom van fent, nekem 2.1-el régen ment 16 órát jóesetben, aztán tettem fel 2.2.1 jpu-t, olvasgattam a leírásokat és a hasznos dolgokat igyekeztem kipróbálni így lett 36 óra az üzemidőm - hozzá kell tennem filmeket is nézek közepes feletti fényerőn 2-2.5 órát egy nap+net+zene, így lett ennyi. Ami tényleg sokat számít az a készenléti idő növekedése, 2.1 alatt 8 óra alatt esett 30%-ot is, ezen rágtam be és kezdtem utánajárni kicsit a lehetőségeknek, és flashelni.
Tegnap feltettem a JS3-at, romkitchen.org-on generált custom rom (9.1.4 doc rom, k12q-500hz kernellel), és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. 1%/óra a töltöttségi szint esése ha jól látom, és nagyon gyors jpu-hoz viszonyítva. Reggel csináltam battery stat wipe-ot, kiderül milyen lesz 1-2 nap múlva a kijelzés pontossága.
-
NielsX
tag
válasz tariattila #30912 üzenetére
Itt arra gondoltam hogy a ram kezelés 1-2 szintje be van-e kapcsolva:
1.inaktív folyamatok törlése
2.inaktív és háttérfolyamatok törléseSorry ha esetleg hülyeséget írtam, a gyárira gondoltam igen.
-
NielsX
tag
Hello, bár nem vagyok egy pro még a témában, de hasznosnak tartom a battery wipe-ot megcsinálni ebben az esetben, amúgy is sok helyen ajánlott flashelés után az akksit kalibrálni. Én Clockwork recovery-ből csináltam, ha felteszed a rom managert, ott van opció a telepítésre.
A második esetben nézted már a feladatkezelő/ramkezelő beállításait? Lehet ott a probléma hogy gyorsan zár mindent. Üdv!
-
NielsX
tag
Van egy kis gondom: ezt tettem ma fel JPU-ra CWM-ből:
XWJS3_Wipe-v9_1_4-00-27-20-27-01-Mu0H6A2f0sa build száma nem változott, xxjpu maradt, a kernel jónak (k12q 500hz)néz ki, de a cwm nem működik, helyette kék betűs 3a recovery van.
Amikor a fixing permissionre nyomok rom managerben ezt kapom:
an error occurred while attempting to run privileged commandsNos a kérdésem hogyan tudnám megcsinálni hogy js3 menjen fel fullra, és cwm is legyen újra. Quadrant 1000p most ezzel az összeállítassal. Néha laggolgat a telefon, de nem számottevő.
Wipe volt mielőtt flasheltem a romot.
-
NielsX
tag
Szinte az összes szilikon tok illeszkedik a gyári ezüst szerű keretre, így mindegy hogy melyiket veszed mindenképpen takarni fogja - így is védve a keretet leeséskor, valamit ha képernyővel lefelé fordítva tennéd le és csúsztatnád akkor is megvédi a keretet+képernyőt a tok.
Minden eladó aki 97-100% körül van a statja megbízhatónak számít, szerintem nézd ki amelyik tetszik, és klikk a megrendelésre minnél hamarabb
-
NielsX
tag
Egyetértek veled, kell a nagyobb szilikon - tok Viccet félretéve én fekete és fehérben is rendeltem ebay-ről, 2 db volt 1500huf szállítással, átlag 10 nap alatt itt is volt a cucc. Keress ilyenekre hogy 'tpu gel case galaxy s' stb, nagyon jókat lehet találni az egyszínű matt színűtől a csilivili színesekig. Nekem most a fekete van fent, aminek a kerete ilyen fényes fekete - szerintem sokkal jobb mint a gyári keretszín - a hátlapja meg matt szerű, emiatt nem látszik az ujlenyomat, és nagyon jó a tapadása, mellesleg jobban kézre is esik.
-
NielsX
tag
Hogyan tudom a weblapokat az eredeti formátumukban megnézni? Értem itt ezalatt hogy sokszor a mobilverzió töltődik be.
-
NielsX
tag
válasz NielsX #28915 üzenetére
JPU fentvan, ez most nagy előrelépés volt, kicsit félve kezdtem neki a dolognak, nem is ment elsőre: amikor odinnal updatelni akar valaki, érdemes figyelni hogy a számítógép előlapi usb-én keresztül nincs adatforgalom, csak ha a kábelt a gép hátuljára csatlakoztatjátok. Nálam legalábbis ez hozta meg az eredményt.
-
NielsX
tag
Éppen jpu updatelek, itt tart a dolog 10 perce, és nem megy tovább:
<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> Enter CS for MD5..
<ID:0/006> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/006> Please wait..
<ID:0/006> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/006> Leave CS..
<ID:0/006> SetupConnection..Meddig kell várni vagy húzzam ki és újra próbáljam? Pls help!
-
NielsX
tag
Köszi a választ! Nem is attól félek hogy bezárna a telefon, csak érdekelt hogy miét van ekkora betűkkel figyelmeztetően kiírva hogy tilos a függetlenítés - vagy ez az oldal elhatárolódását jelenti az ilyen 'illegál' romolástól és a vele járó szoftver piszkálásától. Sztem ma vagy holnap megpróbálkozom a dologgal!
A lagfix okozhat még gondot Odinos romolásnál, szedjem le és factory reset/teljes wipe, vagy nem kell vele foglalkoznom, csak simán wipe, és mehet is a rom - elvileg Odin mindent kéne hogy töröljön.
Amúgy nagyon ütős ez a topic, sok jó dolgot találtam a telefonhoz innen is +xda-ról is!
-
NielsX
tag
Sziasztok,
Már egy ideje olvasgatok a rom frissítés témában és körvanalazódik hogy mit kell tennem a sikeres update-hez, viszont lenne egy-két kérdésem, sorry ha esetleg lame lenne, de nem teljesen világos a topic címében a 'tilos a függetlenítés' figyelmeztetés: amikor új romot teszek fel, jelen esetlben JPU-t szeretnék, majd utána JPY-t, a telefon megeshet hogy 'bezárul' vagyis szükséges az unlock kód. Ezt ha beütöm, hálózatfüggetlen lesz a telefon.
Meg tudná nekem mondani valaki hogy ebben az esetben mik a további lépések vagy milyen következményei vannak a függetlenítésnek rom update esetében, vagy esetleg van rá mód hogy miután a sikeres update megtörtént, visszazárjam a telefont? A T-től vettem a telefont(előfizetéses, függő), rootoltam, unlockoltam, lagfixeltem, 3gombos módot is használhatóvá tettem, és szeretném a gyári romot lecserélni 2.1-->2.2.1 rendszerre.
A tanácsokat és észrevételeket megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest