Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem mindenkinek a teló a mindene van más...."
Ez pontosan így van, plusz változik az ember, és vele együtt a berögzült dolgok is! Nekem is volt időszak, amikor "rohantam első nap" az új kütyükért, mert alapjában a mai napig imádom a műszaki dolgokat, de aztán ahogy korosodtam, rá kellett jönnöm, hogy felesleges pénz égetés, mert rengeteg pénzt lehet bukni ezeken, ha nyitó napon nyitó áron veszi meg az ember őket 😳 Volt olyan sok évvel ezelőtt, hogy havonta akár 3-4 újonnan kiadott telefont megvettem, mert izgatta a fantáziámat, és ki akartam próbálni mindent is😂 És ez csak a telefon, mert tévé/hifi/óra mániás is vagyok többek között, tehát ha ezeket is hozzá teszem, így vissza gondolva nem is merek belegondolni, hogy mennyi pénzeket költöttem anno ezekre, és utána milyen bukóval adtam el őket többnyire, de egy felsőkategóriás mostani autó ára az tuti, kb 20 év alatt
De hát valamire el kell költeni a pénzt, most már így 50 felett jóval megfontoltabb vagyok azért 👍😅
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyönyörű lett a szögletesebb Fold, de merre vagy, innováció?
- Yettel topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black eladó! - Gar 2026.12.05-ig!
- SAMSUNG S23 ULTRA 512GB 12GB RAM PHANTOM BLACK 5G DUAL SIM. 1 ÉV GARANCIA / BeszámítOK/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Max 256GB Függelten Állapot 10/10 Akku: 97% Jótállás: 2027.08.14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest