Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem mindenkinek a teló a mindene van más...."
Ez pontosan így van, plusz változik az ember, és vele együtt a berögzült dolgok is! Nekem is volt időszak, amikor "rohantam első nap" az új kütyükért, mert alapjában a mai napig imádom a műszaki dolgokat, de aztán ahogy korosodtam, rá kellett jönnöm, hogy felesleges pénz égetés, mert rengeteg pénzt lehet bukni ezeken, ha nyitó napon nyitó áron veszi meg az ember őket 😳 Volt olyan sok évvel ezelőtt, hogy havonta akár 3-4 újonnan kiadott telefont megvettem, mert izgatta a fantáziámat, és ki akartam próbálni mindent is😂 És ez csak a telefon, mert tévé/hifi/óra mániás is vagyok többek között, tehát ha ezeket is hozzá teszem, így vissza gondolva nem is merek belegondolni, hogy mennyi pénzeket költöttem anno ezekre, és utána milyen bukóval adtam el őket többnyire, de egy felsőkategóriás mostani autó ára az tuti, kb 20 év alatt
De hát valamire el kell költeni a pénzt, most már így 50 felett jóval megfontoltabb vagyok azért 👍😅
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest