- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #35851 üzenetére
Ugyehogyugye?
Na, szánom-bánom, de betettem a gyerkőcnek egy Én kicsi pónim mesét, 1x-űbb mint továbbra is ingázni a gép meg a szobája között, hogy mindig új játékot találjak ki neki.
Ma még alig punnyadt be a telóm/noti/tv előtt, szóval belefér... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35848 üzenetére
4 és fél évesen nm balettozik csak balettra épülő showtáncot tanul, baletthoz még tényleg korán lenne...
Vagy ha arra gondolsz hogy korán lenne delelni, akkor kalkuláld bele a 2 rankeszos pohárkányi(félityi) fröccsöt is, ami után azért beálmosodik az emberfija.
Iszok is gyorsan egy kis csersavmérget
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35846 üzenetére
Pfff, iszonyatosan csalogat az ágy, viszont ma még itthon vagyok, ergó én vigyázok a kidcsajszlira, és fél5-re vinnem kell balettra .
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35840 üzenetére
Áh, rá se ránts(
) nincs ott semmi érdekes, csak valami gizda luvnya támaszt valami 2 kerekű csotrogánt hogy el ne dőljön, már nem is emlékszem mi volt még rajta
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #35832 üzenetére
MIlyen nyereg, milyen... jaaaa hogy van a képen egy motor is...
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #35820 üzenetére
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35750 üzenetére
Erről a brigádosról eszembe jutott valami.
Olvasta Valaki a Metro 2033-at (Philo-n kívül, ő tuti mert eléggé könyvmoly) ?
Na, Az off topik szerintem tökre behelyettesíthető a VDNH-val, amit állandó pszihikai elnyomás alatt tartanak a "feketék"...
A könyv vége is elég érdekes a metafora szempontjából, de az leírva már nagyon durván szpoileres lenne... -
rankesz
veterán
Zte Skate 39k a T-nél Dominósan
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35726 üzenetére
Dont feed the troll...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35680 üzenetére
Jaja, de addigra asszony nagyvezír lesz a Mergánál, szóval amit keresek az kb. zsebbe megy költőpénznek...
De jó is lenne...
Majd meglátjuk mi lesz addig, lehet bejön a Maják jóslata, és akkor lesz egy nagyon drága fém/műanyag darabom, amit nem tudok semmire se használni, mert nem lesz ló... se
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35675 üzenetére
720p vidit ez is tudja, meg azért vennék ilyet mert asszonynak is lenne akkor egy. Nem sokára megy ki németbe betanulni, jól jön ha tudok neki segíteni hogy skype pl. vagy egyéb ügyben mi merre...
Aztán az enyémet nyáron eladom, és jőhet az SGS3 -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35672 üzenetére
Minek iszik aki nem bírja?
Tegnap elég hamar becsendesedtél, gondolom hatott az esti adag marék gyóccer...
(1 a lumbágóra, egy a mellékhatásokra, 1 magas vérnyomásra, 1 vizesedésre, 10 annak a mellékhatására... stb.) Mondtam tata hogy gyógyszerre ne igyál...Más, nagy nehezen lebeszéltem magam, erre a T webshopban megen olcsóbb lett a Mini
-
rankesz
veterán
Jau reggelt, Galaxys!
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #35648 üzenetére
Az M1 volt bekapcsolva, majd a himnusz után a nyakkendős mondanivalóját már nem vártuk meg, hanem kikapcs volt...
Utána a lányok tüzijátékot néztek az ablakból, én meg olvastam tovább a Metro 2034-et.Most viszont agyalok rajta hogy valami nedűt fel kéne bontani, csak azt nem tudom hogy mt.
-
rankesz
veterán
Bujék gyíkok!
Nálunk se pezsgő, se himnusz nem volt, sőt még ak örnyék tüzijátékai is max egy percig tudtak lekötni.
Na megyek vissza olvasni... -
rankesz
veterán
Szevasztok !
Éjfél előtt bealudni ér?
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Hívtak az Aldi-ból hogy mehetek a 2 Db berendelt winyómért!
Ez az év is jól végződik!
♪Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál!
♫
Neeem ,razi, nem olyan szamár...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35517 üzenetére
ahhát
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35483 üzenetére
Hát, feles után semmennyi, ahhoz azé még kéne 1-2 homli...
Dont drink&ódrive, take LSD & fly, ahogy a nagyenciklopédia mondja... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35476 üzenetére
Erre most csak azt tudom írni, amit soxor írok mostanság gabipaci komámnak (kutkut talán már vágja kiről van szó... Sick animals
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #35470 üzenetére
simán lehetne jelenteni
Ki mint vet, úgy arat.
Lehet ez lenne az utsó csepp a BAN-géperez poharában. Egy próbát megérMOD: BAN-gépezet, csak közben az ölembe ült egy tündér...
-
rankesz
veterán
Szevasztok öcsisajtok!
Megjött ranki papó, remélem hiányoztam!
Kipróbáltuk ma az újonnan átadott városi uszuldát és élményfürdőt, nem rossz, de nem is a csórók sportja lesz...xnace: 4x2 giga jobban terheli a memvezérlőt, mint a 2x4, ha tuningolni akarod (és mért nem akarnád hiszen K-s procit veszel) akkor ez számít.
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #35132 üzenetére
Hmmmm, én csak 35133-at látok. Akkor ezek szerint 1000 hsz ment a levesbe? az 3% ha jól számolok...
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #35128 üzenetére
Azt hittem a Modker
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #35055 üzenetére
SE mini böff
Túl vagyok egy deci pálinkán, majd utána egy iszonyat púpozott tányér töltött poszátán.
Nagyon ki vagyok, asszem ha lesétálnék innen a tatáig akkor kb lejárnám végre a pocakom.
Kokas meg má megint nem ér rá, pedig ha már itten vahgyok ahol ő is rezidenskedik akkor gondoltam minimum egy feles lecsúszik együtt... -
rankesz
veterán
Kövezzetek meg, de nekem bejön ez a 35k-s SE Xperia mini
Asszem veszek 1-2-t
SGS meg megy a levesbe -
rankesz
veterán
válasz
rankesz #34980 üzenetére
Arra pl. nagyon kiváncsi lennék hogy a hsz-ban amire most válaszolok, kinek és mi volt a sértő...
Kb nem változott benne semmi, a piros betűk kivételével.
Na jól van, karácsony van, inkább önmoderálom magam, de
Ezt a bulit kinyírták, nem hiszem hogy a jövőben szívesen szólok hozzá, mert most már kb. tényleg minden tilos!
SZÓVAL A TOPIK RÉSZEMRŐL ZÁRHATÓ!!!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
rankesz
veterán
Hmmm SE Xperia Mini t webshopban 35 k domino-ban... lehet veszek egyet asszonynak.
-
rankesz
veterán
Kicsit megkésve bár, de törve nem:
Boldog Karácsony MINDENKINEK!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #34605 üzenetére
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ng Sok bulldogot, csak hogy énse maradjak ki ...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #34375 üzenetére
Jóccakát
Én is lecsúsztam az S2-mről... Na mindegy, lehet jobb lesz nekünk így...
-
rankesz
veterán
Egy kis hallgatnivaló, kedvenc rádióim egyike
-
rankesz
veterán
Jó reggelt.
Itt akkora hó van hogy melóba menet dobhatok be az oviba sínadrágot, mert az eredetileg kintinek szánt gatyót már odafelé átáztatta a kidcsaj
-
rankesz
veterán
Na, szánkózás és hócsata a családdal megvolt!
Meglátszik hogy nem vagyunk egy hétköznapi család, este 9kor rajtunk kívül senki nem volt a játszótéren!Mi bezzeg nyomtuk a hógolyókat a blökinek, ő is megfáradt rendesen, a kidcsaj meg végre kiszánkózta magát. Tuti kész lett ő is, ma balettje is volt, a fürdésnél mér félpercenként nyivákolt valamiért, szóval fáradt rendesen... amitől kibuktam, fürdés után még bejelenti hogy ne mossunk fogat mert ő még bizony éhes
Most még itt kavar mellettem, most az ölembe kéredzkedett, és kérdezi a smile-kre hogy mit csinál ez meg az a labda?
Kivagyok!!!
-
rankesz
veterán
Na jó éjt, megyek megnézek valami filmet (esetleg BF3), aztán fekvés, már csak 6 nap erőltetett menet...
-
rankesz
veterán
válasz
rankesz #34093 üzenetére
Ha gondolod, vagy nem láttad akkor kérdezd meg Filó-t hogy mit írtam eredetileg,
Kb arról szólt, hogy miután mindenkit lenézel vagy megsértettél a topikban, és akkora arcod van mint a bécsi kapu, lassan mindenki nagyon "kedvel"
Nem azért módosítottam mert meggondoltam magam, hanem azért mert nem akarom emiatt bemocskolni az amúgy tiszta adatlapom.
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #34089 üzenetére
Hajrá, keep goin... biztos eléred majd a célod itt a topikban...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #34081 üzenetére
Lőném agyon... a kérdezőt!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #34077 üzenetére
Én még akkor kis csíra vagyok a huszonx-emmel, na jó, már nem sokáig...
Már bent húzom az igát, már az első gépen a driverek mennek felfelé, más meg még a csipát sem törölte ki a szeméből...
Na amíg elvan magában a gép az ASUS InstAll-résszel lehet leugrom a boltban, és veszek egy kis reggelit. Én töpörtyűre gondoltam paprikával, kiflivel és persze sörrel, vélemény?
-
rankesz
veterán
Jó reggelt.
Mindjárt indulok dolgozni
kali: milyen stílust játszol?
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #34045 üzenetére
Mostantól nem ismerlek!
Az nem baj hogy előre megvan, hogy ki fog nyerni, és lehet belőle a legtöbb lovettát gyártani? Az SMS szavazás csak lehúzás.
-
rankesz
veterán
ez is elég FAIL
-
rankesz
veterán
válasz
XtremLor #33924 üzenetére
Az a baj, hogy én egyébként is n00b vagyok hozzá, de így, hogy 9 órát toltam csak bele, és még a pályákat sem ismerem, a család miatt meg a TeamSpeak kilőve, hát, nem sok esélyem van eredményesnek lenni... van aki már 100-150 órát beletolt, na azt kb lehetetlen leszednem. Légi járművet pl nem is vezetek inkább mert abból nem sok jó sülne ki
D1Rect: te is szoktál vele játszani?
engé Miivaann? JW1?? Az meg mi?
-
rankesz
veterán
Meglett az eredménye hogy 1 hónapig nem tudtam battlefieldezni...
KB annyi esélyem van most a többi ellen mint mókusnak az erdőtűz ellen...A 6. vagy 7. halálom után már görcsösen kapadoztam az Alt+F4 kombó után, mielőtt kárt tennék a gépben...
Rá kell jönnöm, hogy ha nyugodtan, zavartalanul akarok játszani, akkor muszáj lesz leköltöznöm a tárolóba!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #33897 üzenetére
"stét!
Gondolom te áraztad le... magadnak!
Nekem meg elfogyott a Lidlis finomságom, most nincs mit innom! -
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #33656 üzenetére
Bocsánat, pontosítok, sajtóhiba történt, a kolbász mellé nem tarja lett, hanem jénaiba lerakott csirkecomb filé almával, tojásos, tejfölös kenettel, jó sok sajtot rásütve...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #33599 üzenetére
Mennyi volt?
Jaaa, azt az egy hónaposat amit linkeltél aprót?
Ó hogy a pöcsödön nőjjön köröm!Rica: Csak vicc volt, az elkanászodással és a jót megszokással kapcsolatban. De azért köszi, mindjárt iszom is megfele!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #33551 üzenetére
Atesz, azt mondod winyó kell?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #33535 üzenetére
Milyen? Romoljak én is?
Ha azt mondod hogy jo akkor viszem az adatkabelt a melohelyre.
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #33484 üzenetére
Homérok, a snassz, kispad miatt egyen-avatarosok.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest