- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem tökéletesen fut a flash a Tabon, /wifivel néztem/, nem a reklámok a lényeg, hanem a videók, a Bladen 2.1 van és nem nézhetek flashalapú videókat, a youtube egy része így el van zárva előlem, nem beszélve az olyan videós oldalakról, ahol eleve csak flashtartalom van fönn....
Igenis jelentős változás nekem, hogy már tudok mobilról flashvideókat nézni. Általában nem scrollozok persze videózás közben, mert minek is?
A probléma egyébként pont az, hogy nem vitázhatok valamiről úgy, hogy az érveim nem a másik érveire válaszolnak... ha ezt valaki nem érti, akkor vagy elvakult hívő, aki nem akarja megérteni a dolgot, vagy egyszerűen alkalmatlan a vitatkozásra....
Hogy ne legyen ájfon/androidos a vita, teljesen más példát hozok:
A haverodnak motorkerékpárja van, Neked kerékpárod. Ő azt mondja, sokkal gyorsabban ér a szomszéd városba, mint Te. Te erre azt mondod, a Tiédhez bezzeg nem kell benzin. Ő erre, "az én lábam meg nem fárad el... stb... gyakorlatilag elbeszéltek egymás mellett, mi értelme az egésznek?
Ez nem vita így....
A flashjátékok esetében például, ha nekem pont egy bizonyos játék kell, hiába van száz másik máshol, ha pont az az egy nincs meg....
Egy hiányosságot erénynek feltüntetni nonszensz, az, hogy jól megy a kocsim aszfalton, ha az ekés hasonlatot nem érted, nem vigasztal meg, ha elakadok a hóban, miközben a másik elhúz mellettem a terepjárójával...
Magamfajta korlátolt ember sárban a Dacia Dustert többre értékelné az Audi A8 -nál is, ha jönne a cunami mögöttem, Te biztosan büszkén fulladnál meg benne.... -
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, ha erről beszéltek:[link], ez még véleménynek is karcsú, nemhogy tesztnek... A mondatok egymásutánja, nem igazán hoz létre itt értelmes szöveget:
"Az videó elején még egészen meggyőző ahogyan elindulnak a flashes játékok, de ez kevésbé érdekes az App store kínálatát tekintve,""A srácnak többször is meg kellett vágnia a videót mert széjjel halt a nexus és nem azt csinálta amit kellett volna, pedig abban egy jóval erősebb proci dolgozik mint a majd egy éves iPhone-ban."
"iPhone-on meg nincs flash, nem is kell kapcsolgatni semmit ki-be, és szerencsére egyre több iPhone-ra illetve iPadre optimalizált oldal készül, ami szépen megjeleníti a h.264 html5 videókat, és a zoomolás meg a scrollozás sem szaggat. Legjobb példa a blogom."
Az első idézetnél az összefüggések sem érthetőek. Mi köze az 'App store" kínálatának a flashes játékokhoz?
A másodiknál olyan, mintha azt mondaná: nem tudom mit erőlködnek a Lamborghinivel, alig visz tíz ekefejet, a Ferrarimmal igaz egyáltalán nem lehet szántani, de abban legalább ötven lóerővel gyengébb motor van.....
A harmadiknál meg eleve jön a Q.E.D. hiszen a legjobb példa a blogom, mivel úgy csináltam meg, hogy egy bizonyos készüléken jól fusson, nem értem, miért baj az, ha ez a szerkezet más oldalakat egyáltalán meg sem jelenít....
Jó példa az ilyen írás arra, hogy akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségekre.....
Olyan ez az egész már, mintha a mákostészta hívei vitatkoznának a túróscsuszásokkal és nem értenék, mi a problémájuk ezen ételekkel a cukorbetegeknek, holott mindkét oldal meg lenne győződve róla, hogy a legeslegfinomabb a saját kajájuk és nem értenék a túrósok, miért hoz furcsa asszociációkat elő azokból a darált hangyát evőkből az ő kedvencük, miért mondják nekik, hogy a nagy túróst....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #1361 üzenetére
Mi a gond a flessel az SGS-en? Tabot vettem ma, minden XXX flesvideót lejátszik, sőt még a reklámok is jönnek azokról az oldalakról....
A belsejük meg nagyjából ugyanaz, nem?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1156 üzenetére
én meg fél hétig dolgoztam....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1093 üzenetére
Fogadj a MU-re....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1090 üzenetére
Az nem én vagyok, hanem az unokám....
kutkut: hogy tudna abból megélni, hogy "Azért nézd meg az új galaxy tab 10.1-et... Vékonyabb és könnyebb, mint az iPad 2.
És ugyanannyiba kerül."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1086 üzenetére
Az is baj, ha valaki öreg.....[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1086 üzenetére
Nekem csak a fiam dohányzik.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1083 üzenetére
Azt gondoltam, hogy ha ugyanazt hallgatjuk és ugyanolyan sört iszunk eccerre, akkó má eetűnnek a zellentétek.....
Gondolom ilyen van almára is: -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #1078 üzenetére
Van akit az eszéért szeretnek..../az észosztásra...
/
Hallgatózzatok:[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #988 üzenetére
Ő ijeszti el Dzsesszikát?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #986 üzenetére
Hát... Megnézted a linket?
Vele még nem találkoztam T-pontban..... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #934 üzenetére
Hát nyomkodni nem kellett volna, azt nem szereti... Olyankor rezisztívvé válik...[link]
Azt ellenben elmondhatnád, melyik T-pontban hozzáférhető..... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #906 üzenetére
Az túlzás, csak megtapogattam, megvan-e még....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az enyém igen.....
Ez a mondat például olyan fokú magyartalanságról árulkodik...
"aztan megint a szakmai vita letebe kot bele (ezuttal egyertelmuen a samsung ellen elfogult modon: lasd a koreai nyelv megtanulasara felszolito reszletet), majd tovabb assa maga alatt a fat az angol nyelv kiutalasaval kapcsolatban."
az eredeti mondatrész:
"ha szerinted amit ott a topikban műveltél, az szakmai, akkor ezt a hozzáértést légy szíves inkább a Samsungnál kamatoztatni, a koreai nyelv megtanulása számodra nyilván nem feladat"Most valószínűleg úgy gondolja, hogy az ő tevékenysége a Samunál ártana a cégnek, /"a samsung ellen elfogult modon"/ nyilván túl szakmai lenne, a tovább ássa maga alatt a fát, meg olyan mintha a Google fordította volna..... bár nem, mert az használ ékezeteket....
Ellenben nem értem, miért kellene kiutalni az angol nyelvet és milyen utalvánnyal? -
philoxenia
MODERÁTOR
Szemmel láthatólag, /olvashatóan/ nem érted, vagy elfogadni nem akarod, hogy itt igenis nem dirigálhatsz csak azért, mert azt gondolod magadról, hogy kompetens vagy bizonyos kérdésekben.
Ellenben valóban, itt a Fórumon nincs demokrácia, és nem is lehet, nyilván, mivel nem lenne fönntartható a rend.
Ha Neked ez nem tetszik, arról nem tehetek, ellenben a szabályok, amiket megszegtél, szabályok maradnak, ha újra megszeged őket, csak az újabb kitiltás marad szankcióként.
Semmi személyes nincs ebben, hiába is próbálod belemagyarázni.
A szakmaiságra az általad linkelt helyen már válaszoltam. Ez gyakorlatilag egy olyan Fórum, ahol a hozzáértés bizonyítására sohasem volt elég véleményt hangoztatni, vagy más véleményét linkelni. Ez [link] van a törölt hozzászólásod linkjén....
Egyetlen képet sem látok. Mi bizonyíték mire is? Az angol hiába világnyelv, igazából ez nem azt jelenti, hogy amit angolul írnak, azt már el is kell hinnem...
Ha ellenben szeretnél angolul fórumozni, ajánlhatok fölkapottabb helyeket is:
[link];[link] sőt, hogy ne kelljen messzire menned innen:[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #836 üzenetére
Igazából mindenkiről kialakul egy vélemény az általa látogatott topikokban, a másokra használt sértő kifejezések elsősorban az őket kimondót minősítik....
Ellenben érdekes dolog például, hogy nem kell bizonygatnom másnak, vagy más készülékének az enyémnél kevesebb voltát, ha az enyémben biztos vagyok.... -
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #620 üzenetére
Kíváncsi vagyok, visszafelé mit fordít.....
Hát nem teljesen ugyanaz...... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #617 üzenetére
Mű-szakilag mindegy, engem a valódi érdekel....
-
philoxenia
MODERÁTOR
telya fórumtársunk utolsó mondatáért az egész hozzászólás törölve és 6 óra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Gondolom, csak ez is mutatja, hogy nem érdemes indulatból írni....
Mielőtt válaszol az ember, kicsit képzelje magát a másik oldalra, abszolút igazságok még egyszerűbb témákban sincsenek, nemhogy két telefon összehasonlításában....
Kinek melyik a jobb...
A valódi teszt nem az lenne, hogy egyik készüléked van a másik után, hanem, az, ha egyszerre birtoklod mindkettőt hosszabb ideig és még úgy is szubjektív, ki melyiket szeretné jobban és miért.....
A fair az lenne, ha az iPhone tulajok itt csak arról írnának, miben jobb az SGS, SGS tulajok pedig arról, amiben rosszabb....
Másképp csak elvakult szurkolás a vége és joey20-nak lesz igaza.....
Több lazaságot, ez nem a ki vett jobbat ügyesebben topik..... -
philoxenia
MODERÁTOR
te fel is szoktad fogni amit olvasol? hasznos szokas lenne.
"a Widgeteket az Apple kezdte használni OSX alatt, a Google onnan lopta az ötletet"
ehhez nem is fuzok hozza. semmit. barki fel perc rakereses utan megbizonyosodhat rola, hogy ez is egy hazugsag. nem a google talalta fel a widget-eket, nem ok szartak a spanyol viaszt, semmi kozuk a widget-ek kitalalasahoz es elso hasznalatahoz.Saját első mondatod olvasd el itt, nem minden tiszta nekem az utána következő okfejtésben.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
De mivel gyári az adathordozó, lehetnek olyan részei, amit akármilyen felhasználói beavatkozástól függetlenül kezel, nem mondom, hogy így van, de én így csinálnám, akár egy független csippel például, ami csak a felírásokat rögzíti, milyen forrásból, mikor stb....
Egy PC-nél cseréled a wincsesztert, de a mobiloknál a gyári memóriát nemigen lehet cserélni, lehet elkülönített része, amit soha nem lát egy külső program megfelelő kód nélkül.
Jó példa erre a csodazip a Blade-nél, amire a gyári alaprom előtt senki sem tudott rájönni, ami ráadásul hardvertiltást is tartalmazott. /256MB-ból lett hirtelen 512MB, ha valaki nem tudná.../599: gagyi, csavaros az ájfon? még a haipadomon sincsenek csavarok....
vagy retro fíling.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #565 üzenetére
Azok az 50-esek még bizonytalan minőségűek sajnos, de egy fecske már van a Pannonnál, hátha lesz következő tablet is az olcsóbbakból....
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Bladet minden mókolás nélkül használom, egyszerűen nem érnének annyit a babrálás előnyei, hogy különféle romokkal próbálkozzak./nekem/
Ellenben kicsi a felület, bár gyönyörű így a kép, de a szemem már nem a régi hozzá....
Az SGS is kicsi lenne, nézegettem ismerősöknél, állandó szemüge kéne hozzá....
Ellenben próbaképp vettem egy olcsó androidos padot, a 7"-on már elég homályos néha a 480x800, tehát nekem pl. nagyjából 7" kéne, esetleg 8, /10"-ra már van netbookom/, de azért kicsit jobb felbontással. A Galaxy Tab jó lenne, csak rettentően drága lenne annyi időre, míg használom, tehát 7", 900x600 körüli felbontás legalább és max 70-80k -s ár....
Szerintem Kínában már gyártásban van a készülék ami ezt tudja.....
Minőségben elég a Blade-é, nem az örökkévalóság idejére tervezek, felvágni meg mással szoktam.....Felénk egyébként még a Haipad is újdonság, csak lesi aki látja, a korosztályomban meg a Blade is unikum.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory #494 üzenetére
Igazából nem veszekszenek azok annyira......
[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tariattila #477 üzenetére
Androidos makik maradjanak a zöld színnél......
[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Picit komolyra fordítva, zsebIOS-ra jelenik meg naponta sok ezer ingyenes program? Köztük rengeteg igen hasznos kis alkalmazás ingyen? Azért kérdezem, mert nekem olyan /IOS/ nincs, de androidon naponta cserélgetem a progikat, ráadásul főzött romok nélkül.....gyári T-s 2.1-el....
Azaz minden jailbrake nélkül... -
philoxenia
MODERÁTOR
Az off topik nem azt jelenti, hogy szabadon hergelhetőek más készüléket használó fórumtársaink!
Aktív témák
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest