- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Aktív témák
-
Ricardo
titán
"minek vinnéd le az út mellé? Olyan biciklivel nem lehet imponálni a csajoknak, ami meg se moccan "
Elképzelem az átlag gondolatokat."Nézzed már, még kerekekre sem tellik neki nemhogy autóra"
Mint az egyszeri gyerek a teremben:
"Fickó a konditeremben edz, egyszer csak bejönnek aerobikozó plázamacák. Megkérdezi az edzőt:
- Mit tanácsol, melyik gépet használjam, ha egy ilyen csajt akarok?
- Az előtérben a pénzkiadó automatát." -
Iomega
addikt
Nem láttam még. Akkor kárnak vettem meg BR lemezen, pedig Ausztriában olcsó volt, na mind1. Ellllenben elvtársak, ezt jó , hogy megvásároltam, USA-ból rendeltem a 2. részt BR lemezen.
Razi: Biztos a propellerrel asszociáltam.
-
rizso
addikt
Mennyit kérsz rá?
De ha gondolod, akkor 1:1-be esetleg egy ZTE Skate?
korpicschess: pont ezért kínáltam itt, csak most, csak nektek az évezred üzletét
Viccet félre téve, azért nem mondanám baleknak a Sensation tulajokat - max annyira, mint az SGSII usereket
Na jó, mondjuk télen jobb az SGSII, mert nem olyan hideg, mint a fém sensationk800i otthon is van egy a szekrényben, kettő nem kell. De amúgy korrekt ajánlat
-
r4z
nagyúr
-
sagit
veterán
kényelmetlen a külső vinyó? lerakod az asztalra és bedugod.. vannak ám bajaid
am akkor olyan gépet vegyél ha már ilyen rengeteget el akarsz szórni hülyeségre amibe 2 vinyó fér oszt csók...am studio XPS-ről írok, 1600*900 sem rossz, 15,6"
nem rossz a szemem de ha nagyobb lenne a felbontás lehet kényelmesen nem látnám a betűketitt 1 kép a kedvedért szemtávolságból
minőség olyan amilyen... valamennyire azért remélem átjön
a világítós bill meg egyébként is kárpótol a numpad hiánya miatt, legalábbis engem
-
sagit
veterán
leírtam már fácsén is.. a GT 540 alá egy i3 is elég, ha szórni akarod a pénzt tedd.. de inkább ssd-re költenél
vga memóriában meg 2 GB akkora vakítás mint állat... nem fogsz full hd és az felett játszani úgyse mert összefossa magát a vga...
persze vehetsz kórájhetet is.. de ha nem konvertálsz hetente több tíz órát, nem renerelsz .. stb rohadtúl felesleges.... egy i3 vagy i5 napi használatban semmivel sem lassabb mint az i7..
4 gb rendszermemória duálban, gt540/550 1gb, ssd plusz külső vinyó és i3/i5
kompromisszum mentes gép win7 mellé
a többi csak felesleges pénzkidobás szerintem
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest