- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
joey04
titán
arra céloztam vele (W7), akinek válaszoltam. olvasd el
én még csúcsgép mellett sem ítélem feltétlenül el, egy "szaros" tablet vagy telefon azért ma már nem kiemelkedő, vagyis aki erre nem költ, az ennyit elkölt másra simán egy évben. na de ennyi részemről, mert itt ezt komolyan veszik, ez már warezre buzdítás is lehet, xnace kommentjeiről nem is beszélve. -
xnace
őstag
Persze, abban teljesen igazad van, hogy ez nem túl korrekt dolog, mert természetesen megilleti a jogdíj a fejlesztőt/színészt, de ahogy Oppen is írta, sok olyan anyag van, amit egyszerűen nem tudsz máshogy beszerezni...Például egy évadnyi "How it's made"...Ezt hol tudod megvenni?? Sehol...TV-ben meg csak ismétlések mennek...
Vagy nemtudom, hogy a Windows7 Ultimate-ért ki fogy több, mint 100k forintot adni...(persze, iszonyat sok munka van benne, meg a szellemi termék, de az átlag Magyar nem engedheti meg magának...)
Mellesleg XBOX-ra, meg Wii-re is megvettem az összes játékot, egyet sem warezoltam... -
nggabi
félisten
am a ram nem minden... nekem pl az asztaliba nem érte meg 8ezerért a 4giga mert nem dobott rajta sokat.
notiban se nagyon érezhető... mondjuk ott jobbak az árak, egy 2 gigás csík 2,5k volt...
acserben meg 2 giga van, mégis sebességre még jobb mint a másik két gép...
szal régebbi gépbe ne költsetek ramra
xance: szaros i5
prescottból kihozni a szmútságot... nah az a kihívás
am gondolkozok h megválok ettől az acertől, becserélem egy xboxra... vélemény? f@sznak 2 noti itthonra... a betörő meg örül
-
sagit
veterán
-
törölt tag
Fertőtlenítés in progress, de az orvosmama azt mondta, hogy nem ehetek banketten
-
xnace
őstag
És FRG
Szeretitek a halrudit??Engri Börc
-
sagit
veterán
régebben eléggé elkapott a gépmodding.. ezeket a ventiket rendeltem, ahogy a házat is nehezen szereztem, a ventiszabályzót sem volt egyszerű... a hűtőkről nem is beszélve
xnace: nagyon drága volt akkor még... most meg már felesleges
egyébként ezek a ventik spéci halkak alapjáraton.. ennyi ventivel halkabb a gépem mint sokaké az tutiOpi:
-
-
ForRedGlory
félisten
Ajánlom figyelmedbe
Korrigálta a HTC a hibás tájékoztatást, mégsem lesz Gingerbread a Desirén -
ForRedGlory
félisten
Ajánlom figyelmedbe
-
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest