- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
sagit
veterán
mekkora fos volt ez a vállalati vizsga.... minek kell nekem ilyen szart tanulnom?
más: senki nem jön 30y koncertre?
-
sagit
veterán
bakter ez a norbi2010 nagyon kemény
más: végre belaktam a JVP-t... (tudom hogy mindenki lekakilja
) mostanában ne jöjjön rom
nah jó..de
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #9416 üzenetére
én is besz@rnék
-
sagit
veterán
vágja valaki a vállalati gazdaságtant?
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #9406 üzenetére
én karácsonykor nagyon fogok örülni az 50-nek... de ahogy látom csak álom marad :/ ami azért elég nagy árzuhanás.. tekintve a 2 éves 5800-m simán elvitték 30-ba karácsonykor
-
sagit
veterán
megy a szíízör milán a tv-be.. egy szaros 5 kg-os csivavával szarakodnak hogy harap
nemtudom ,itt falun máshogy kezeljük az ilyesmit mint ezek a sznobok
1* morogna rám... -
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #9323 üzenetére
Inkább azt mondd mikor lesz a következő randi
-
sagit
veterán
van itt olyan aki jártas a telenorvégoknál? csak mert előző hónapba 3 kemény napig egyirányusítva volt csak a telóm és fizettem is mint a katona tiszt.. erre jön a számla hogy 7100 volt a visszakapcsolás. Ez wtf? T-nél is jártam így, de ott igy egyszer sem akartak lehúzni. Hívjam fel a tudakozót? Vagy ezek ennyire rablók?
RazorGTR1:
-
sagit
veterán
információ megjelenítés ---> pipa
király vagyok
-
sagit
veterán
fasza ez a kínai akksi.. amit most produkált: 34 óra készenlét, 23 óra wifivel (többi 2g/3g mikor mi volt)
és 6 óra 10 perc kijelző... D:
-
sagit
veterán
Király, elaludtunk... Ez a nap is faszán indul... Remélem jobb lesz a folytatás
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #9120 üzenetére
LooL
-
sagit
veterán
gyerekek nincs valakinek, vagy nem tud régi SD-ramot laptopba? 133mhz/144 pin és 512 mb-os kéne... gondolom senkinek
-
sagit
veterán
Néztétek hogy a maps megtanult magyarul? A hozzá tartozó szolgáltatások is.
Navigáció még mindig nincs, pedig akkor fullos lenne... de úgy is lesz előbb-utóbb -
sagit
veterán
gyerekek van enkór meghívóm, pü-be ha érdekel valakit elbótolhatjuk
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #8789 üzenetére
nem is értem minek neki a füles.. az Omnia úgy is szarul szól
am bakter nem tudok aludni :/
FRG: már etetem
kinyírta megint a romolás/lagfixálás/wipeolás... nah meg az 5 óra kijelző
és a 17 óra wifi
-
sagit
veterán
ezt még be kellett linkelnem
Velencében pár feles után kajak így beszéltünk
" Pápárá pupi? Pipiri páporo!"
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
ti sem lássátok' a holdat?
-
sagit
veterán
haverral akartunk csinálni vízhűtést csak aztán ellustultunk és abbahagytuk
de írtam róla egy bejegyzést: [link]
akkor még nem a brockenem volt hanem ez a Freezer Xtreme... az sajnos kevés volt tuninghoz
itt még a nagy alutömbbe nem volt belemarva a tartály amibe keringett vollna a víz csak passzívan próbáltuk ki...
am haver gépébe mai napig ez van és keringteti is benne a vizet csak már nincs nagy teljesítményű procink amivel megizzaszthatnánk
-
sagit
veterán
régebben eléggé elkapott a gépmodding.. ezeket a ventiket rendeltem, ahogy a házat is nehezen szereztem, a ventiszabályzót sem volt egyszerű... a hűtőkről nem is beszélve
xnace: nagyon drága volt akkor még... most meg már felesleges
egyébként ezek a ventik spéci halkak alapjáraton.. ennyi ventivel halkabb a gépem mint sokaké az tutiOpi:
-
sagit
veterán
válasz
#39560925 #8729 üzenetére
adatlapomon a gépem....
egy Phenom II 720 volt amit négymagosítottam és 965 órajelein használtam...
illetve egy HD4870 volt a vga, de mivel nem játszok elég az alaplapitavaly nyáron adtam el szegényeket...
xnace: nembaszol hogy ezt nem vágod? nagy buli volt Phenom II-t venni.. főleg előtesztelteket
akár 2 magosból is lehetett 4 magost csinálni
a Deneb magos procikból csak 4 magost gyártottak.. és tiltottak belőle magokat...
a selejtet is így adták el szóval nem mindig ment az engedélyezés de elég nagy %-ban igen -
sagit
veterán
válasz
#39560925 #8725 üzenetére
mielőtt downgradeltem a gépem egy Phenom II 965-ös volt benne és bakter rohadtul semmi előnye nem volt csak tömörítésnél és játéknál.. se videót nem kódolok se semmi...
talán kicsit gyorsabban bootolt a vindóz.... A 4870-em jobban hiányzik
de feleslegesen állt a gépben az erős hardver.. alig játszom márha a Win8-nak kevés lesz váltok, egyébként nem tervezem
am az amd-t megvettem 3 magosan és véletlen 4 magos lett belőle
-
sagit
veterán
vazze olyan laptopot kapott vater.. irigykedek mint állat
ilyenem sem lesz soha -
sagit
veterán
válasz
#39560925 #8700 üzenetére
ha iparkodsz talán.. karácsonykor örülök majd ha 50-be eladom az SGS-t
RazorGTR1: én kocsival is így voltam... inkább vettem egy öreg POLO-t ami elvisz A-ból B-be minthogy könyörögjek az ősöknek a kocsiért.. folyamat azzal nyektettek
Így ha kedvem támad akármikor mehetek akárhováMeg így a telefonszámla miatt se baszogatnak.. régen szokásuk volt rámhúzni hogy miattam magas a számlájuk.. most is ugyan olyan magas nekik csak nem tudják rámfogni
-
sagit
veterán
válasz
#39560925 #8694 üzenetére
most köszi nem
látjátok csírák én magamnak vettem ösztöndíjból.. szülőknek nő közük van a dolgaimhoz
szerk: ha ennyire érdekel akkor az előző barátnőm nővérének az élettársának
én csak elmentem vele, meg nekem volt már sgs-em és megnézegettemés 70-ért sok garival, otterboxal, mesh tokkal, +8b-os kártyával hibátlan állapotba
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #8654 üzenetére
én meg örülök a 1** ramnak
Oppenheimer: szvsz szmúszabb mint az a kombó amit mondasz, azt is teszteltem.
Majd holnapután tudok nyilatkozni az üzemidőről, addigra talán lemerül -
sagit
veterán
válasz
#39560925 #8650 üzenetére
nah meg mert nem tudod annyiért eladni az SGS-t
egyébként kivágtam a csirkét az ablakon és raktam Bezke 4.1-et... sokkal jobban kezeli a ramot, (120 MB van szabadon míg csirkénél olyan 75 volt)
próbáld ki, nekem bejött ( zene+ 3 lap nem akadály neki)FRG: nah mennyi van szabadon? 500 mb?
-
sagit
veterán
válasz
ForRedGlory #8635 üzenetére
bukik az ájpedre mi?
am jah, egyedül az 1 gb ram-ot irigyelem az SGS2-ből.. de azt nagyon....
abból mennyit lát a system? -
sagit
veterán
Elfogy mindig a rohadék ram... van olyan app ami naplózza programokra bontva hogy mi mennyit zabál?
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
ez a kevin bazzeg
remélem hamar eladja az sgs-t
-
sagit
veterán
most ez jött ki az occsó kínai aksiból.. kicsit magas az android OS-em de volt lagfixálás , kernel és modem cserém ez idő alatt... csak beáll lassan főleg hogy csirkével ez volt az első töltés
és végre nem kell b@sz@kodni a fényerővel, 2g/3g-vel és a wifivel... akkor és annyit megy amennyit jólesik az embernek és így is elmegy 2 napot simán
-
sagit
veterán
nem jöttök homokozóba? tanulnom kéne de nincs kedvem...
-
sagit
veterán
egyszer csak gondolt egyet és elkezdett működni a BLN-em.. fasza
-
sagit
veterán
*ti
-
sagit
veterán
ütős kis buli volt
te meg kapjátok be
-
sagit
veterán
lehet szavazni
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #8123 üzenetére
az volt a mákom hogy az írásbelim király lett, az 4es lett alapból
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #8119 üzenetére
én kihúztam az édes Annát.... (nem olvastam el, amikor megnéztük órán azon meg aludtam mert pont buli volt előtte)
annyit tudtam elmondani hogy valami szén biznisz volt benne... hármast kaptam
-
sagit
veterán
Aktív témák
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest