- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kutkut
addikt
Azzal nincs baj, nagyjából vágom az anyagot, a sok számolós feladatot... Szóval, az órai példák megvannak kidolgozva, amiket nagyjából meg is értettem. Hasonlóak vannak a vizsgán is, de mindig belerak vmit, ami összekavar... Pl ez van a tanár anyagában:
GDP: a nemzetgazdaságban 1 év alatt létrehozott bruttó jövedelem a bruttó hazai termék
Ez az 1 év ez hogy 1 év? jan. 1-től jan. 1-ig vagy lehet pl május 14-től május 14-ig?
Meg, egy munkanélküliséges feladatnál meg van adva, hogy van X sznob ember, aki "ennyi" pénzért nem hajlandó dolgozni... (Ezek tudtommal az inaktívak.) Csak a feladathoz odaírja, hogy nincsenek inaktívak. WTF?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Thx. Am, tényleg nem értem... volt egy x-elgetős, azt tudtam - tényleg nem csak tippelgettem - 10-ből 9 pont. Utána voltak számolós feladatok, 14-ből kellett 3,5 pont. Ezek szerint megvolt, bár alig írtam valamit a papírra és szerintem az is rossz volt!
Kár, hogy már csak 1 tanárnál van hely... markmyprofessor-on 1,6-os értékeléssel.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Ranki, lesz game?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Reggelt!
Ranki, game?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Alkeszrankesz, game? Xnaci?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Na reggelt! ................. Game? Ranki, azt mondtad, ilyenkor vagy topon... Vagy most veszel s2-t?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Áááááá. Gyilkos elmék. Ennyi. Nézzétek!
(Dupla rész volt... Köpni nyelni nem tudok... ) Az összes helyszínelő elbújhat mögötte... Nem kicsit...Am, estét!
Engé: 1 képért nem regelek fészre, úgyhogy jöhet privibe, mi vót'!Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz nggabi #39914 üzenetére
Hú, de hegyes a válla...
Razi: Most hallgattam meg azt a disturbedes számot... Nekem olyan, mintha több, pár másodperces számokból lenne összerakva, amiknek persze közük nincs egymáshoz, nincs semmi összefüggő dallam. Ennyi.
#...18: Akkor van 6 órád aludni. Nekünk akár 2* annyi is.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Miért kelek egyre korábban?
Na, reggelt!
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Juhúú, mehetek a ramokért. Erre pont most merül le az sgs. Mondjuk, már nem is tudom, hány napja nem látott töltőt...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs