- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Reggelit!
-
Iomega
addikt
Ma vicc nap van, vagy mi?
A FB-on is mindenki vicceket ír.
Tariati: Valahogy arról nem akar nyilatkozni.
Sagit: - Milyen az abszolút tavasz?
- Amikor még a mellbimbó is kivirágzik! -
Iomega
addikt
Skynet258: Jártál szombaton iskolába?
Nem jött be a 2x? Hogy-hogy?
Most Samsung 1x, vagy 2x-ed van?
-
Iomega
addikt
Szevasztok! Luissimot se láttam még itt, vagy csak én nem?
-
Iomega
addikt
Na de a mostani telóm se semmi. Ez is múltat idéző. S II-re váltás ez után , nagy különbség lesz. 2005 január óta van meg.
-
-
Iomega
addikt
FRG [link]
-
Iomega
addikt
Morning!
Csabám és Rankesz: Látom az arculatváltás késik.
-
Iomega
addikt
R2D20208: Távol áll a kártyajáték tőlem, így hát biztosan nem.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #17466 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #17447 üzenetére
Akkor nem vagy egyedül ezzel. Azt a feeling-et én is megéltem, és nem egy évig.
Remélem Hoffman Rózsa gondoskodni fog arról, hogy újra bevezessék a szombati tanítást.NGGabi: Nem vén F@sz, csak érett felnőtt.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Miért nem a Samu Omnia 7-est választod?
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17360 üzenetére
Korpi, most őszintén, miért jó, hogy 2-3 hónapra kifizetsz 24 ezret, utána meg veszel egy S II-t? Amit most ráfordítanál egy O7-re, azt inkább fordítsd az S II-re. Ugyanott leszel, ha most az O7 árát inkább az S II árába tolod be, azzal a különbséggel, hogy egyből az S II-t használod.
philoxenia: Ez tényleg smooth.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17351 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy az S II-ért mennyit ajánlana?
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #17343 üzenetére
Csak annyi, hogy a HTC sensation-t, átneveztem HTC szenzorra. Semmi különös.
Korpinak újraillesztve, mert talán nem olvastad: Ez is egy alternatíva, de szerintem , ha nem életbe vágó, akkor felesleges befektetned egy SGS-be. Az mindenképpen többlet költséget fog eredményezni, mert utána csak áll az SGS-be a pénz. Ha annyira nem tudsz várni, egyszerűbb, ha megveszed most az SGS II-t. Lehet, hogy most többe kerül, de legalább nem lesz meg az SGS porfogónak, arról nem is beszélve, hogy utána annak az eladásával kellene bíbelődni.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #17338 üzenetére
A HTC szenzorosokra rájár a rúd.
Korpi: Ez is egy alternatíva, de szerintem , ha nem életbe vágó, akkor felesleges befektetned egy SGS-be. Az mindenképpen többlet költséget fog eredményezni, mert utána csak áll az SGS-be a pénz. Ha annyira nem tudsz várni, egyszerűbb, ha megveszed most az SGS II-t. Lehet, hogy most többe kerül, de legalább nem lesz meg az SGS porfogónak, arról nem is beszélve, hogy utána annak az eladásával kellene bíbelődni.
-
Iomega
addikt
Látom sikerült felkorbácsolnom a kedélyeket.
Korpi: Én K700i-vel tevékenykedem.
Még rosszabb a helyzet, de én mindenképpen kivárom a decembert, vagy tolom januárig.
-
Iomega
addikt
Korpi: Az S II, év végére függetlenül is 100 lesz. Akkor nehogy most megvedd 96-ért szolgáltatónál. Feljebb már nem igen fog menni, mire föl menne? Csak lejjebb, lejjebb..
-
Iomega
addikt
Rankesz: Mikor lesz már arculat váltás?
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Csak a hozzászólás miatt linkeltem.
Én is elfogadnám, mert nekem inkább netezni és gps-hez kellene, nem sok telefonhasználat mellett. Aki telefonként akarja főként használni a mindennapokban, annak ez túl nagy. Viszont, ha kis tablet kell , annak meg ez a jó úgy, hogy még akár telefonálni is lehet. Na meg a szállíthatósága is jobb , mint egy 7,7"", vagy 10,1" -os kijelzővel felvértezett kütyünek. Ezzel a mérettel belemegy egy övtáskába, jelenleg is abban tárolom a telefonomat, pedig az nagyon kicsi. Zsebbe nem szoktam tenni.Csabám: Annyiért nagyon húzós. Csak azért adnák ennyiért, mert telefonként is működik. Csesszék meg, hol élnek ? Ugyan már. Akkor egy tablet inkább, nagyobb és olcsóbb. Mellé meg egy nokia 3210-es telefonálni.
-
Iomega
addikt
Ja, én is olvastam.
Ott láttam ezt is. -
Iomega
addikt
Ez ugye használható az S II-vel? Vagy?
Korpi: Egyenlőre nem veszek, majd , szerintem, ha meglesz a telefon. De visszatérhetünk rá.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17256 üzenetére
Akkor engem nem érint, mert függetlent veszek.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17254 üzenetére
Morning!
Miért kellene izgulnunk?
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17210 üzenetére
Sajnos tévhit, hogy a mangalica hús milyen egészséges, úgy írnám ezt, hogy nem annyira egészségtelen, mint a hagyományos sertés hús. Utána kell olvasni.
Mi nagyon kevés sót használunk , de ha mégis, akkor szintén Himalája. Egyébként azzal is vigyázni kell, mert hamisítják.Bocsánat, nem tudom miért, de 2x ment el az üzenet.
Szintén csak vajat fogyasztunk, abból is sokszor a bio változatot.
Úgy látom, hogy hasonlóképpen odafigyelsz te is az egészséges életmódra. Ez nagyon jó.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17210 üzenetére
Sajnos tévhit, hogy a mangalica hús milyen egészséges, úgy írnám ezt, hogy nem annyira egészségtelen, mint a hagyományos sertés hús. Utána kell olvasni.
-
Iomega
addikt
válasz
kutkut #17201 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az sem nyerő, mert nem 100% a gyümölcstartam, csak ráírják, hogy multi, közben meg édesítőszerrel, mesterséges aromával van tele, minimális gyümölcs hozzáadásával, talán nyomokban található.
korpicschess: Nálunk is csak egészséges táplálkozás van előnyben részesítve. Én még kávét , alkoholt sem fogyasztok, ha már egészséges életmódról beszélünk. Húsból kerüljük el a vörös húsokat messzire.
Hozzáteszem, még a kenyér fogyasztásom is kevés, havi szinten kb. 1/2 kiló. -
Iomega
addikt
Ne idd a Nestea-t se, mert az is hasonló lötty, mint az energia ital, csak nem pörgeti fel a szervezetet, de attól még az is rossz. Tele van mesterséges anyagokkal. Nem akarom most részletezni, de az összetevők, amelyek a doboz hátoldalára írva találhatók, ha rákeresel a Google-be valamelyikre, meglátod majd, hogy nem jó dolgokat írnak azokról.
Próbáld csak ki, holnap iskolába menet vegyél magadnak egy 100%-os gyümölcslevet. Nagyon finom, ízletes, és még az egészségedet sem rongálja.
-
Iomega
addikt
válasz
sajtee #17183 üzenetére
Írtam, hogy tisztított vizet kell inni. Ha mozogsz rendszeresen , akkor lehetséges, hogy nem hízol attól a sz....l, mert leugrálod. De, ha mondjuk Xnace nem mozog, mert rabja a kompjúter világnak, és sokat csak ücsörög, akkor bizony hizlal, nem is akár hogyan.
Xnace: Ne idd a Nestea-t se, mert az is hasonló lötty, mint az energia ital, csak nem pörgeti fel a szervezetet, de attól még az is rossz. Tele van mesterséges anyagokkal. Nem akarom most részletezni, de az összetevők, amelyek a doboz hátoldalára írva találhatók, ha rákeresel a Google-be valamelyikre, meglátod majd, hogy nem jó dolgokat írnak azokról.
Próbáld csak ki, holnap iskolába menet vegyél magadnak egy 100%-os gyümölcslevet. Nagyon finom, ízletes, és még az egészségedet sem rongálja.
-
Iomega
addikt
Azért iszod, mert ízlik és pont ez a céljuk a lötty gyártóknak. Jó sok cukrot, meg ízfokozót pakolnak bele. De egyszerű letesztelned magad, hogy függsz-e a löttytől. Ne igyál mostantól egy kortyot sem, az ilyen f.s italokból és éld az életed, mintha nem is létezne. Ha nem nyúlsz utána, még, ha eszedbe is jut a csábító ízvilág, melyet eme lötty nyújt, akkor le a kalappal. Helyette iszol inkább 100%-os almalevet, ami tényleg 100%-os , minőségi, vagy mondjuk tisztított vizet.
És máris csökkenni fog a testsúly is.
-
Iomega
addikt
Ricardo: Esőkabát legyen nálad, mert megint jön a borulás, lészen itt csitt-csatt. Megyen az majd lakosztályod felé.
-
Iomega
addikt
Törölve.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #17095 üzenetére
Mi rosszat követtél el már megint?
-
Iomega
addikt
És visszaköszönt a Stílus a Note-ban.
-
Iomega
addikt
válasz
csabám #17044 üzenetére
Mindenképpen újat szeretnék. 2 év Samu gyártói garral.
A Note nem semmi. Nem hiszem, hogy olyan jó áron lenne, mint az S II. Az 5,3"-os kijelző, azt már nem vágja könnyen zsebre a polgár. Mondjuk nekem nem elsődleges szempont a telefonálás, inkább a többlet tudás, ami érint engem ezekben az okos telefonokban. Bár ezzel a legtöbben így vannak. De emiatt nem probléma számomra, ha nagyobb is a kijelző. Övtáskába belefér, zsebre nem vágnám. A tableteknél meg még mindig jóval kisebb és ezáltal könnyebben elfér bárhol.
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
Reggelt! Mi a helyzet?
Mennyi lészen az ára az S II LTE-nek szerintetek?
-
Iomega
addikt
Hali!
Látom, sokan itt punnyadtatok a gép előtt a mai napon. Én megjártam közben a Fertő-tót, nagyon jó volt a víz hőmérséklete. Este kellemes séta Sopronban, közben vacsora beiktatva, egy hangulatos étteremben. Szuper nap volt.
Megint írtatok jócskán.
Joccakát mindenkinek!
-
Iomega
addikt
válasz
ForRedGlory #16684 üzenetére
Csak a szakmai hsz számít gondolom.
Ricardo: Ez nem semmi.
-
Iomega
addikt
válasz
ForRedGlory #16684 üzenetére
Na meg Razinak is köszi!
-
Iomega
addikt
Hálló!
Aaazt a leborult...... mennyit összeírtok, röpke idő alatt. Nem győzöm olvasni.
Még nekem is volt szerencsém, vagy szerencsétlenségem járni szombaton suliba. Ejjj, azok a régi szép idők.
A mai fiatal dzsenerésön ezt nem ismeri.
Xnace: honnan tudtad előre, hogy hamarosan szenyór leszel? Hol lehet ezt megnézni?
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #16583 üzenetére
Elég lészen mára az a sok ser, mert még megárt.
-
Iomega
addikt
Reggelt! Mi a pálya, az óvoda beindult, vagyis iskola?
-
Iomega
addikt
Rankesz: Látom hamarosan Paul személyében fogsz tündökölni.
-
Iomega
addikt
Ricardo: A vihar odaért?
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #16434 üzenetére
Örüljél, hogy kapsz, nem válogatni.
Anno még számológépet sem adtak.
Aki a gyenguszt nem becsüli, az a még gyenguszabbatnemérdemli. -
Iomega
addikt
válasz
tariattila #16412 üzenetére
Igyatok, váljék egészségetekre! Én meg sasolom a vihart, mert szeretem.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #16387 üzenetére
Jogos a kérdés. Az igazság az , hogy a koromhoz ez méltóbb.
Jobb lenne egy saját avatar, de arra még várni kell. Nem találtam korrektebbet.
-
Iomega
addikt
Jön a vihar. Dörög, villámlik.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest