- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Angry Birds : Space tölthető a
Mar... akarom mondani Play-ről... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #46562 üzenetére
The company used the name Nippon Electric Company, Limited before re-branding in 1983. As a chip maker, before its merger with Renesas Technology, NEC Semiconductors was among the worldwide top 20 semiconductor sales leaders.
forrás: wiki
Google a barátod, wiki a barátnőd...
amúgy meg eefogyott a zanyag, bár az a 2 deci elég könnyű volt... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #46487 üzenetére
Az elütések alapján te is egy jó reggelt felessel indítottál
Amúgy meg egyszerű, ha kiszáradt a nekem szánt üveg, akkor ráuszítom a komát hogy vegyen 2-vel arrébb mézes bodzát, ennyi
-
rankesz
veterán
Érdekes lehet FPS-ezni kontrollerrel... tudom hogy van ilyen, de ha multiplatformos gémmel nyomnád pc-sek ellen akkor ott csúnya esés-kelés lenne...
Persze jó az x360 gémpad, sőt a legjobb, nekem is van, de én meghagyom a Tomb Raider szerű játékokhoz, meg a kocsikázához.
Bazzeg, ez már beteges, a sőt helyett azt írta hogy sőrt!
-
rankesz
veterán
engé nagyon qssba vagy...
Jóccakát, alszok én is! -
rankesz
veterán
válasz
Iomega #46464 üzenetére
Csak neked, 9 perc tömör gyönyör...
De van ott több is, a régebbiek közülMindenki linkelje be a videóban a kedvenc pillanatát!
makesz: akkor minden ok a cuccal?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #46430 üzenetére
Szóval 10 rongy + pályinka! éértemm
Csak hogy lásd kivel van dolgod, mondhattam volna többet is... már megint jól jártál velem...
Pólyinka az várós, de akkor 5 lityós demizsonnal küldj a srácokkal, hogy mire hazaérnek azé' nekem is maradjon valami
Mer ugye az egyik az a shop-os cimbi aki megy...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #46326 üzenetére
Még reggelizek, mindjárt indulok, és igavonó állatosat játszok... előtte azért egy kék oroszlán...ehehh
-
rankesz
veterán
Jo reggelt
koran keltem hol aZ arany?
-
rankesz
veterán
válasz
Weeman1 #46280 üzenetére
4.3 col fölé nem mennék, nem emlékszem hogy a HTC-nek lenne 720p-s kijelzője 4.3+ körül...
Sony vagy esetleg S3 lenne a befutó ha valami jelentős változás lesz a samu dizájnban/menüben, amúgy nem igazán vennék már egy n+1-edik samut, ami csak a magok számában és picikét designban tér el... -
rankesz
veterán
Unom az SGS-eket... lehet rom(b)olok egyet az este, teszek valami jó ki AOSP kinézetű romot.
Vagy Eladom az S2-t, amíg még lehet érte rendes pénzt kapni, aztán gyűjtögetek mág pár hétig/ honapig és veszek valami nem Samut
-
rankesz
veterán
burp
-
rankesz
veterán
NEm lett 100-as a reboot... aznap van...
-
rankesz
veterán
Uff
Megyej haza mekóból...
nem gyenbg3e műszak voltr...Össze se merem sdzámolni hánysört ittma meg..
otthon lesz nemulass, -
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #46084 üzenetére
-
rankesz
veterán
Kicsit turkáltam a gépen a winyók poros, eldugott szegleteiben, most Vivaldi: 4 évszakot hallgatok
Bázz kicsit jobban rá kell menni a klasszikus zenére, a kiscsaj fogja a fejét, hogy ez a nyikorgós zene már rossz neki...
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Gondoltam ha már ma megyek dolgozni azért kialszom magam... szerintetek 7-kor felébresztett a család, vagy igen?
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #46039 üzenetére
Kék Osztriga...
-
rankesz
veterán
-
-
rankesz
veterán
De nincs kedvem holnap dolgozni...
-
rankesz
veterán
Kajak jó idő van, mindjárt kiülök az erkélyre napozni...
De lehet erőt veszek magamon, megcsinálom a defektet és elmegyek tekerni egy nagyot
-
rankesz
veterán
Én most próbaképp a Siyah-t kukáztam, és redpill lett helyette, meglátom este mit művel repcsiben. Holnap meg hálózattal, mondjuk a hálózatost annyira nem szeretem mert akkor a szinkron is megy, hajnalban meg jön egy csomó hírlevél és egyéb vacak, tuti felébrednék rá hogy prüntyög ...-
Többieknek meg mielőtt beírnának: qss ott Onolok ahol akarok
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #45859 üzenetére
Először még oda akartam írni a levédett bk... kezdetű nótát is, de azért csak a tisztelet (inkább a para a nagybetűdtől
)
Nem dolgoznék holnap még duplal éért sem...
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #45854 üzenetére
Én meg asszem pénteken is szombaton is nyomom...
Heki, és te?
Mi vagyunk a topik jómunkásemberei az már kiderült párszor... -
rankesz
veterán
Látom Siyah kerneled van fent, nálad nem merül tőle jobban a telefon?
Esténként repcsibe rakom, és most délelőtt épp néztem az akkihaználatot, egész éjjel ébren tartotta valami repcsimód alatt...Vagy te jegelgettél le dolgokat?
Mert én nem, de ha az segít rajta akkor jegelekAttis: Én is megittam egy roki szellárt, és bekótyagosodott a fejem... gyorsan iszok is mégegyet, mielőtt megjön az embörös pizzám...
-
rankesz
veterán
válasz
zoltanz #45828 üzenetére
Jaja, ugyan az mint a thinkpad-eken. Elég szép pénzekért vesztegetik őket, én meg valami 500-ért hoztam el, annyi hogy egy gombja hiányzik (scrl lock) de a gumiharang ott van a helyén, szóval ha nagy ritkán nyomni kell akkor az is megoldott
Kucku: Jó a trust az árához képest, főleg az a pozitívum hogy halk, tehát ha este netalán játszanánk, akkor az nem zavar itthon senkit...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #45822 üzenetére
Reggelente a kiscsaj is elköhhenti magát, de nem olyan betegesen, szerintem ez már csak ilyen száraz levegő miatti irritáció...
Vettem tesco-ba billentyűzetet, a kiárúsításos dolgoknál volt, kemény 1900-at hagytam ott érte...
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #45753 üzenetére
Szeva!
Hétvégi piák beszererzve?
Csomó bolt zárva lesz, meg 4 napos hétvége, úgyhogy legyél képbe és hozd el a közért italszexcióját! -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #45717 üzenetére
Savanyú a szőlő, én meg úgy látom
Lökd a címed privátban vagy Talkon, én meg tolok neked számlaszámot
-
rankesz
veterán
Hoppá-hoppá!
Offisöl ICS KIEs-en keresztül is S2-höz...
-
rankesz
veterán
En is hazaertem vegre a melobol egy fel oraja, hat nem volt egy setagalopp a mai nap...
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Szarhétfő
És hiába mondod hogy ne rinyáljak mer csak 3-at kell dógozni, nekem 5-öt... -
rankesz
veterán
Lassan jóllakik a bagázs, és a papírforma szerint mindenki ledöglik sziesztázni, és órákig kong a trotyik... én meg dógozhatok... vasárnap!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #45586 üzenetére
Én is meginnék most egy pofa sört, de csak bor + ásvándvicc van itthon, fröccsöt meg annyira nem kívánom
Mod: asszony most hozott be egy pohárka jégert hogy igyak vele
-
rankesz
veterán
válasz
ch003067 #45512 üzenetére
Nem muszáj az inged gatyád elinni, van ott lent nálatok annyi sváb borász mint égen a csillag, akiktől olcsón egész jó kis házibort is ki lehet fogni... ahhoz meg má' csak szóda kell, és meg is van a szombat esti netezés közbeni itóka!
Én is most pl. bácsalmási kunleányt vagy mit kortyolászok, annyira nem rossz, bár ittam már onnan jobat is.
Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest