- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #1177 üzenetére
Eddig csak az, de együtt lehet vele élni.
Ja meg a böngésző kockázik 1-2 embernél (vagy 1-2-nél nem
)
Rohadt venti a gépben kurva idegesítő hangot ad, mindjárt megrugdosom az egész most ápgrédelt PC-t a #>@-be...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #1144 üzenetére
pffff... beteg állat!
De kicsit javítottál a renomédon azzal hogy legalább finom sört tettél rá!
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #1140 üzenetére
21' a vaz, kb 200 centi vagyok...
amugy nemsoka jon a link hogy az en pda-mon mar icecream sandwich one... hehe
-
rankesz
veterán
Pálinkás jó reggelt!
Ma elég hülye .gondolattal ébredtem, mivel semmi romolni, vagy heggeszteni való nincs hetek óta SGS-re, így egy kicsit ráuntam és eljátszadoztam a gondolattal hogy mi lenne ha elcserélném egy Omnia 7-re!...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #1129 üzenetére
szerintem épp az a baj hogy nem ivott a Gábor egészségére, és most elvonási tünetei vannak
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #1124 üzenetére
Nem kitalálom, tudom! Volt már róla szó, csak erre sem emléxel mert elittad a zagyad iss...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #1120 üzenetére
Én tősgyökeres degeci vagyok...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #1118 üzenetére
Te amúgy Degec-en laksz ha jól emlékszem, ugye...?
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #833 üzenetére
Igen, ezt láttam, és semmi bajom vele, (a saját határain belül) korrekt volt a hozzáállása, én itt most az (önmoderálva, mert még a végén jelentget) gondoltam
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #830 üzenetére
Én már be se merek nézni egyetlen topikba se, mert rámsütik hogy köcsög agresszor samu fan(atikus) vagyok. Meg teljesen el is ment a kedvem az olvasástól is...
Jól szét lett toszva ez a totyik 1(!) ember nem tudom hogy tud ilyen munkát végezni...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #828 üzenetére
...megjelenik-e ma a Darky GB...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #287 üzenetére
Biztos téged is utálnak egy páran a trénél... nem tehet ról a hogy az a "hivatása" ami...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #262 üzenetére
Videót róla!
Mármint a második mondat második feléről!
De ne legyen fotosopp!BC2-zni mikor jössz már nigger, eléggé ki lett kalapálva a gém, meg van egy csomó új pálya!
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #208 üzenetére
...hogy jól induljon a nap...
(nem mai, de még mindig odab.sz)
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #92 üzenetére
Én most hogy 3 korsón túl vagyok, és kezdek belelendülni, szomorúan konstatálom hogy el is fogyott...
Ez a lexarabb...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #56 üzenetére
Csak palinkabul. Kell is egy dupla hogy jol induljon a nap...
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #27 üzenetére
Hát az első háesz és míg idetaláltam között... Sajna nem ittam, nincs itthon semmi cefre
apropó, ipad 2 télleg odabasz.
-
rankesz
veterán
Részidőm 1 nap 2 óra 40 perc... gyors voltam?
Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest