- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nggabi
félisten
nyád
hajnali fél2 lett mire rendberaktam a telót
jah és csak azért mert ugyan már kész volt 11 körül is de ez a kva aosp lock screen nem hagyott nyugodni... mondom feldobom a zipet erre nem bootol be
aztán volt fr, wipe, rom fel megint, elsőre nem jó, megint fr megint wipe és végül titánium...
jót aludtam vagy 5 órát köszi
-
sagit
veterán
szar, középiskolában is az volt az elektró szakon... de mondjuk ez tök mellékes mert idegbajt is kapnék ha a csajom oda járna ahová én.... bőven elég az eggyütlét suli után..
az hogy nincs lány az iskolában nem jelent semmit ... nekem 6 éve van barátnőm ( csak néha cseréltem)
-
nggabi
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Nezd mar meg milyen WIFI szabvanyt tamogat a ket telefon, aztan beszelgethetunk...
Mutass 40-50Mbit-es Sensation videot, ami stabil 30 Fps es 1080p... Thx...
Lassabb: program inditas, bezaras, stb...
Multi taccs: a jatek egy pelda volt, latom nem erted a lenyeget... Pl zongorazz rajta tiz ujjal... Csak van valami gagyi zong program. Ez is csak pelda. Nyilvan megvan az elonye... -
ForRedGlory
félisten
Kizart... Nem vagyok elfogult, de a HTC nehogymar felerjen egy SGSII szintre.. Melyik lett az ev telefonja? Segitsek?
Bovitettem a HTC topicos hozzaszolasom. Nem fog tetszeni az ottani nepnek, de ezek tenyek.Megneznem hol rogzit 1080p-t 30fps-ben a Sensation. Link?
philoxenia:
-
korpicschess
veterán
Áh... nem azért, de ez a csávó kegyetlen hülyeségeket össze tud hordani. Anno az Optimust is dícsérte meg ajánlotta... Az meg egy olyan telefon, hogy kézbeveszed és azthiszed szétesik...
Amúgy O2X mostani új ára is mutat valamit. Na meg, hogy míg S2 100 fölött van használtan, 2x-et kapsz 50ért akár. -
kutkut
addikt
Bele is lestem a topicba...
Miren: Szar.
Froyo korszakban még jó lett volna, de most már van jobb. SGS 2.3.4-es gyári böngészője a legsmoothabb, amivel eddig találkoztam, de néha hülyeségeket csinál, akad, fagy, ph szövegdobozt szarul kezeli... Így maradt az Opera, ami csak egy kicsit marad el gördülékenységben, viszont, megbízható.
Szal, visszatérve a Miren-re, ha lenne benne hw-es gyorsítás, akkor elgondolkoznék rajta, de így még nem. + A dizájnja, felépítése sem tetszik. -
nggabi
félisten
de már kitöröltem
na minjá...
kösz... jó srác vagy
am elolvastam az alapelveket:
"a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)."
ez ránk vonatkozik belőle, de mivel itt nem kultúrhált társalgás folyik így...
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest