- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
rankesz #48083 üzenetére
ide megyek veletech után, kíváncsi leszek
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #47494 üzenetére
Én Philips SHP8500 típusú fejest vettem, excellent a hangzása. Plüss fülpárna, aranyozott jack, menetes adapterrel, vastag, egyoldali kábellal, extra mélyhang, de olyan szép a mély hangja is, hogy az valami eszméletlen.
Mondjuk ez kimondottan Hi-Fi fejhallgatónak, utcára nem való, már a mérete miatt se. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
rankesz #47305 üzenetére
Elvileg igen. Annó ez miatt is lett szemüvegem..
Apám is frontérzékeny volt, örököltem, már általános iskolás koromban is fejfájós voltam, és már akkor észrevették a szüleim, hogy gyanúsan akkor fájt a fejem, amikor időjárásváltozás jött. Holnapra is mondja a hidegfrontot, szal.. :\
-
tariattila
veterán
-
sajtee
őstag
válasz
rankesz #47107 üzenetére
Beteg nem gyakran vagyok, a hasammal van mindig valami, hányás/hasmenés/szemfájás jön elő. Jelenleg nem sportolok, mert itt nincs semmi, ami érdekel (amerikai foci, jégkorong - ez mondjuk van..)
Evés.. No, igen... Nagymamám mindig mondja, hogy rosszul eszek, ez a gond, de basszus. Egy f@szság ez a délben ebédelés. Ha nem vagyok éhes, nem eszek, ha igen, eszek. Van, hogy egy délután nekiülök háromszor, meg vacsorázni kétszer, de van, hogy egész nap semmit.tata: jobbulást.
Más:
Új 'csapda klipp. M.A.F.V. Tudtam, hogy ez lesz, na szóval.. hallgassátok, jóféle!
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #46918 üzenetére
Nekem van 2 Land Cruiser 26X1.9 a szögre akasztva, keveset futott.
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #46765 üzenetére
Ranki, én azt mondom, hogy ne csüggedj, fel a fejjel!!
Próbálj arra gondolni, hogy minden rendben lesz. A jelenbe ne gondolj arra, hogy mi lehet majd később.
A problémával akkor kell igazán szembenézni, amikor már elkerülhetetlennek látszik. A jelenlegi helyzet, az lehet egy pillanatnyi, múló állapot is. Most erre gondolj! Ne stresszelj ezen, attól jobban nem fogod érezni magad, csak az egészségednek ártanál hosszú távon.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest