Új hozzászólás Aktív témák
-
Angyalpor
tag
Sziasztok!
Most lett elegem a 2.3.6-os Vodás androidból, minden baja van. El-eldobja az SD kártyát, néha nem vagyok elérhető, néha nem enged tárcsázni, összeomlik, miegymás.
Utánajártam, elvileg még van rá fél év garancia, frissítenék ingyen a 4.valahányas androidra, de arról is rosszakat hallottam.
Anno a Defy-met romoltam össze-vissza, CM is volt, MIUI is volt, végül az utolsó maradt tartósan, a telefon meghalásáig.
Semmi extra igényem nincs, működjön, és ne merüljön le pár óra alatt. 35 vagyok, nekem az a fontos, hogy telefonáljak, elérhető legyek, stabil legyen. Milyen ROM-ot ajánlotok, kik naprakészek vagytok? Vagy van valahol valami összefoglaló róluk? Meg egy alap "hogyan csináljam" hülyebiztos leírásnak is örülnék...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged