- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angyalpor
tag
Sziasztok!
Most lett elegem a 2.3.6-os Vodás androidból, minden baja van. El-eldobja az SD kártyát, néha nem vagyok elérhető, néha nem enged tárcsázni, összeomlik, miegymás.
Utánajártam, elvileg még van rá fél év garancia, frissítenék ingyen a 4.valahányas androidra, de arról is rosszakat hallottam.
Anno a Defy-met romoltam össze-vissza, CM is volt, MIUI is volt, végül az utolsó maradt tartósan, a telefon meghalásáig.
Semmi extra igényem nincs, működjön, és ne merüljön le pár óra alatt. 35 vagyok, nekem az a fontos, hogy telefonáljak, elérhető legyek, stabil legyen. Milyen ROM-ot ajánlotok, kik naprakészek vagytok? Vagy van valahol valami összefoglaló róluk? Meg egy alap "hogyan csináljam" hülyebiztos leírásnak is örülnék...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged