Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.s
tag
Sziasztok, a következő problémára futottam rá. Alig egy napja, nem tudni mi okból nem ismeri fel a számítógép a samut. Akármit csinálok vele, csak azt a hiba üzentet dobja ki, hogy az usb eszközt nem sikerült azonosítani. Próbáltam, hogy törlök minden drivert, majd újra felteszem, ez nem segített. Gondoltam újrarakom a telefon szoftverét. Próbáltam a gyárit odinnal, de mivel a gép nem ismeri fel így ez kilőve. Nem maradt más, mint a cwm-ből telepíteni. A memóriakártyát kivettem és közvetlenül rámásoltam a gyári XWLSS szoftról készült korábbi mentést, majd restore a cwm-ből. Szépen felment a szoft, azonban továbbra se isemri fel a gép a telefont. Mi lehet a baj, vagy esetleg hogy lehet full gyári nullára visszarakni? A sima gyári visszaállítás nem oldotta meg a problémám.
Amióta ezt tapasztalom, azóta az akksi is furán viselkedik, valamint beszélgetés közben a partnerek alig hallják amit mondok. Rejtélyes hibacsokor melyekre választ, megoldást keresek. Ki tud segíiteni? -
i.s
tag
NeatRom 4.4 van fent most, de előtte sima gyári ICS volt, illetve most a XLSD-t próbálom rászabni. Se a pin se a húzás, se a minta semmi nem működik Lezár a képernyő és amikor feloldom, mondjuk a home, vagy a bekapcs gombbal, akkor ott folytatja ahol abbahagyta. Tehát nem kér kódot, nem kell semmilyen reteszt elhúzni etc.... Érdekes
-
i.s
tag
Már korábban feltettem ezt a kérdést, de próbálkozom még egyszer. Tehát nem találtam képernyőzárat, azaz a be/kikapcsoló gomb lezárja és oldja is, de más típusoknál eddig sőt az s -nél is volt még egy elhúzható lehúzható, vagy mintával nyitható zár. Ez szándékos, vagy csak én vagyok figyelmetlen? A beállításokban van ilyen, hogy képernyő lezárása- húzással etc.. de bármit is állítok be nem történik semmi. Másnál is?
-
i.s
tag
Az LSD 3 fájolos odin telepítésnél mit hová kell tallózni? A fájl nevek kevernek meg, mert a csc egyértelmű, de a code és a modemre nem jöttem rá. Melyik a PDA és melyik a phone-hoz?
-
i.s
tag
kaptam egy s2-t és szépen belaktam,néhány ROM kipróbálása után jelenleg NeatROM lite v 4.4 van fent. Az akksi idő miatt keresem a legjobb készenléti időt produkàló ROM-ot,azonban felfigyeltem egy másik fura jelenségre. Nevezetesen nem találok képernyőzárat. Pontosabban van ilyen menüpont,de nincs hatàssal a működésre. Màs készülék esetében a lezáró gomb megnyomása után lezáródott a képernyő. Ez itt is működik,azonban a feloldás más készülék esetében a gomb megnyomása utàn vagy elhúzható retesz,vagy feloldó minta oldja fel a képernyő zàrat. Nálam a gomb megnyomása,még a home gomb is azonnal oldja a zárat. Ez igy gáz,mert ha véletlenül megnyomódik a gomb és aktiv a kijelző a fél vilàgot körbe hivhatja mig észre veszem. Egyedi eset az enyém,vagy csak spéci beállítás után lesz képernyőzár? Eleve nem értem miért nem alapértelmezett ez a funkció?
-
i.s
tag
Sziasztok. egy ROM-mal kapcsolatos kérdésem lenne Jelenleg XXLPQ ROM ücsül a készüléken. Nem tetszik. Zabálja az akksit, és pl. a kamera hang sem kikapcsolható. Szeretném lecserélni vmi akksi kímélőbb ROM-ra. A samu független, cwm telepítve és rootolt. CWM alól telepíthető ROM érdekelne első sorban, de ha van olyan ODIN-nal feltehető ami már rootolt ROM, akkor az is érdekel. Tudtok valami normális ROM-ot ajánlani? Linket is kérnék, ha nem nagy fáradtság. köszönöm előre is . i. s.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest