- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3
csendes tag
Utána jártam kicsit, nehéz kitalálni mit is szeretnél, de itt bármilyen alkalmazás indítható.
Nem minden launcherrel lehet elforgatni a kijelzőt vízszintes módban.
Például, a Launcher pro, az ADW launcher, ezek elfordulnak.
Telepítettem a Car Home Ultrát, ezen teszteltem, fontos hogy csak akkor jön be ez a mód és fordítja el a kijelzőt még akár a Go Launcherrel is (pedig ez a launcher nem fordul el vízszintesen), ha a Bluetooth kapcsolatban van.
A lényeg, megkell keresni azt a programot ami neked fent van és a beállításokat megnézni, vagy telepíted amit én teszteltem, és a Bluetooth kapcsolatot összehozod, egy restart, ezek után működik amit szeretnél.
Mellékeltem egy [képet.] -
dreamtom
csendes tag
"Én azt szeretném valahogy előcsalogatni. Nem ezt a felolvasásos, dumálós dolgot."
Ööö... nem egészen értelek.
A Driving mode azt jelenti, hogy ha hívásod van, a telefon felolvassa a hívó felet, ha üzeneted jött, felolvassa a küldőt, stb.Nem vezeti haza a kocsit
Nem tudom, mért nem jeleníti meg a kormánykereket az értesítési sávban, 4.1.2 alatt lehet, hogy kiszedték ezt az opciót... Attól még, ha bekapcsolod, működik. Én is bekapcsoltam, és épp jött egy hívásom, a csengőhang mellett közölte egy hang, hogy kitől van hívásom. Átrakható fekvő módba is: forgasd el a telefont. Mindegy, hogy álló vagy fekvő módban van, mindkettőben szép nagy az a 6 db ikon.
Amit leírtam, az a legegyszerűbb bekapcsolási mód, ezenkívül van még a Beállítások / Nyelv és bevitel / Beszéd / Szövegolvasó kimenete / Vezetés mód kapcsoló. Itt a Vezetés mód feliratra, és nem a kapcsolóra bökve megjeleníti a beállításait is.
Ezenkívül van még egy Hang nevű gyári widget, amivel ki-be tudod kapcsolni. Itt a Beszélő gomb megnyomásával jön elő a 6 ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest