- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
sajnos semmi. pc-re dugva is teljesen suket, egyaltalan nem eszleli a gep. tegnap egyebkent rajtahagytam veletlenul tolton nehany orara, vegere nagyon forro volt, de persze semmi eletjel. kijelzon nyoma sincs hogy tolton lenne, pc-rol volt toltvem, de az soha nem ismerte fel.
lehetseges hogy a toltoaramkor ment tonkre es ugyan maga az aramkor melegszik, de toltest nem kap az akksi?
az a baj hogy nem vagyok mernok/hobbimernok, eszkozeim nincsenek cserelgetni, probalgatni. valoszinuleg el kell vigyem egy szervizbe, mert szoftveres uton nem hiszem hogy hozzaferek, mivel semmi nem erzekeli usb-n.
-
fuwiradis
aktív tag
gondoltam erre, de ha benne az akksi es toltore teszem melegszik. szoval valami csak mukodik ott, bar ez nem biztos hogy azt is jelenti, hogy rendben tolt.. van ket akksim mindkettovel megvan ez az effektus, de eletjelet egyikkel sem ad.
edit: ja, toltes kozben szinten semmi eletjel, tehat semmi kijelzes arrol hogy toltore lenne dugva.
-
Somatom
veterán
Te úgy vágtál bele a ROM -olásba, hogy nem olvastál utána, nincs mentésed, és nem tudod, hogyan csináld vissza? Nem semmi! Nem kell kutakodnod a neten leírások után. Csak olvasd el a topik összefoglalót! Legyen EFS mentésed, és legyél tisztában a .pit fájl használatával (ez határozza meg a partíciókiosztást). Sajnos, a letöltőlink nem él (hiba, hogy nem lettek külön Gdrive -ra mentve az összefoglaló linkjei). Nekem van otthon egy 3+1 -esem, de csak jövő hét végén leszek otthon legközelebb. Talán más hamarabb tud swgíteni.
-
Somatom
veterán
Igen, az a partícionálás lesz a ludas, és valóban, PC -s Odin -hoz való, 3 fájlos ROM kell az eredeti állapot visszaállításához. Nem is értem, hogy minek erőltetitek ezeket az új ROM -okat. Új kernel is kéne hozzájuk, de az úgysincs. A GPU forráskódja is zárt. Totál katyvasz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest