- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila9711
tag
Sziasztok! Lehet nem teljesen ide vágó, de jobb fórumot nem találok. A reGalaxy kupont mennyi idő után kaptátok meg a vásárlást követően? Köszönöm a segítő hsz-t.
Attila
-
wong kok wah
senior tag
válasz Attila9711 #1701 üzenetére
A személyes vásárlás után pár nappal. Az online vásárlásnál megvárják a 14 nap elállási időt...
-
malor
aktív tag
A natúr színűnél kevésbé van így. Ott is lehet érezni a keret élét egy picit. Látom, hogy te is feketét használsz. Amikor simogattam a natúr és a fekete hátlapját, én is észrevettem a kettő között a különbséget. Kézben tartva egyáltalán nem észrevehető ez az "élesség", csak ha az ujjamat a hátlapon a keret felé húzom. Majd megnézem én is, hogy kopik-e a gyári szilikon tokban. 3 nap után még nem venném le a tokot.
-
milkabrams
őstag
válasz arcitec #1694 üzenetére
Be is rakom vitrinbe, ez lesz a templomba járós telefon.
Nálam a spigen még nem kezdte ki.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Armahun
addikt
válasz milkabrams #1705 üzenetére
Enyémet kikezdheti, úgysem látni a tok alatt.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Attila9711
tag
-
malor
aktív tag
válasz Markizmark #1708 üzenetére
A világosszürke a natúr. A fekete az meg sötétszürke.
-
malor
aktív tag
válasz LosBlancosRM #1714 üzenetére
Igazad van, még én is benéztem. Köszi, hogy pontosítottad. Át is állítottam.
-
Pug
veterán
válasz LosBlancosRM #1713 üzenetére
Ne viccelj, hogy ferne mar bele a 650K-s listaarba....
-
addikt
-
worxland
addikt
válasz LosBlancosRM #1713 üzenetére
Nézd meg a Youtube-on a Speedzone tegnapi 38 millás Merdzsó tesztjét, ott se fértek bele rendes anyagok azért az árért. Mit panaszkodtok nyamvadt 600-700 ezerért?
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #1717 üzenetére
Most nézegetem, 15 pm-nél jobb a térerő, de 13 pm szinten még ez sincs. De jó.
-
Kerio
őstag
Nálam is jobb a térereje mint a 15 pm-nak. Meg is lepődtem, mert az S23U viszont gyengébb volt.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
qltsar
veterán
Galaxy S24 Ultra – S928USQU1AWM9 rolloutolt US-ben, de úgy néz ki, csak secupatch...
Changelog:
"The current software update provides performance improvements and the most up to date Android security patches on your device." -
Ricardo
titán
válasz arcitec #1694 üzenetére
"Nem kéne, na de ezért kell venni gyári szarvasbőr belsővel tokot és nem Spiegen és társai garázs termékeket "
A samsung marketingesei könnybe lábadt szemmel olvasnák ezt a mondatot, és büszkék lennének, hogy nekik is kezd kialakulni az a tipusú felhasználói bázis amilyen eddig csak a konkurens gyártónak volt.
Akkor nekem szerencsém van, mert eddig a spiegen "garázs terméke" sem okozott ilyet egyik telefonomon sem
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #1721 üzenetére
de nem wifiről volt szó.
-
qltsar
veterán
válasz bajnokpityu #1657 üzenetére
Úgy tűnik nagyjából beállt a telefon a felhasználási szokásaimhoz.
A készenléti fogyasztás még ugrándozik, de deep sleepben, dual-SIM-mel 0.6% - 1.2% között mozog, itt viszonylag nagyok az eltérések, nem teljesen értem, hogy miért, lehet, hogy még kell neki egy kis idő, hogy normalizálódjon.
Lemértem a Baseus GaN 5 Pro-t időben, így fest a dolog:
A telefon ezt becsülte:
A valóságban így 3 perc eltérés lett, szerintem ez még a belefér kategória.
A töltési tesztet bekapcsolt állapotban csináltam, lehet, hogy minimális eltérés lenne, ha a telefon nem lett volna "bekapcsolva".
Így ~1 hét után a következőképpen alakultak a statisztikáim a saját felhasználási szokásaim mellett:
Valószínűleg nem frissített itt még be az applikáció, ezért azt hiszi, hogy még 3%-on áll az akkumulátor töltöttsége. (1% battery vs 96% usage).
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Ricardo #1724 üzenetére
Te meg egy Spiegen fan vagy. Hogy már én is személyeskedjek mint ahogy most TE tetted. Jómagam éppen csak leírtam a tapasztalataimat, és semmi elvakultság. De látom
mélyen megérintett, hogy így magadra vetted és írtad le a blőd gondolataidat.
De peace használd egészséggel. Nekem is van nem samu tok, de tudom a szarvasbőrös tok az a telefonra lett öntve és nem véletlen azt használom, írhat bárki amit akar.
Ja és mégha nem is TE panaszkodtál azon, hogy bontja a tok a festíket. Pont.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Ricardo #1724 üzenetére
Spigen fan voltam.
Voltam.
Amíg minőségi terméket készítettek.
Aztán elegem lett a festéket hamar elengedő, széttöredező termékeikből és mikor egyre több ilyen reakciót láttam véleményként a vásárolt termékeik alatt, fájó búcsút vettem tőlük.
Azóta sem tudtam megállapodni egyetlen márkánál sem, bizony jó volt egy ideig a spigen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
joey04
titán
Azt be lehet állítani, hogy ha egy olyan appból lépek ki ami mappában van, akkor kilépés után a mappába dobjon vissza?
-
arcitec
addikt
válasz Markizmark #1729 üzenetére
[link] Az S23U belseje szarvasbőr. Meg kell kérdezni azért, hogy ez is olyan-e, na és nyilván máshol olcsóbb. Egyébiránt nekem is volt más minőségi szilikon tok és nem bántotta a telefont, de ennek nagyon finom a fogása és egy síkban fedi a kamerákat, tehát nem billeg és nyilván annyival vastagabb, jobban véd az ütésektől.
Nyilván ez csak egy tapasztalati ajánlás és mindenki azt használ amit akar.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
veterán
Nagyon jól hangzik ez a kopás. Pár napja cseréltem le a natúrt a kékre aminek fekete a titán része...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Pug
veterán
válasz Szellem. #1740 üzenetére
Szerintem erdemes elengedni ezt a vonalat.
Aki szerint normalis, hogy 10 nap utan kopik a festek barmelyik nem kemenymuanyag tok eseten (csak mert annak a belseje nem "szarvasbor")...Khm, az akkora egy konzumidiota, hogy arra nincsenek szavak...
Vagy csak szimpla hegyitroll[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Én használok gyári tokot is és használok egy darab Spigen Liquid Airt. S23U esetében sem volt vele gondom. Én vigyázok a cuccaimra és leszedem pár naponts, majd kitörlöm, stb.
De az valóban nem normális, hogy ennyitől leesik a dukkó róla.
Ez szimplán festéshibás lesz szerintem. -
-FreaK-
veterán
Benks kuponok alább.
Az én rendelesem épp customs cleared (Hollandia gondolom), jan.29-én rendeltem.
-
-
Pug
veterán
Foldok is, az S23U is hajlamos a festek dobasara. Biztam benne, hogy ennel a szerianal talan nem lesz ez.
Gyanitom minden S24U eseteben ez meglesz, amelyiknel jobban kiall a keret pereme az uveghez kepest, es logikusan a sotet festesu keretek eseteben lesz a leglatvanyosabb a jelenseg.
-
Teal'C
veterán
Csak kérdezem hogy egy tok ami full passzol nem mozog lötyög mégis hogyan koptatja le a festéket. A kopáshoz folyamatos csiszolás dörzsölés kell de ha a tok ugye 1mm-t nem mozog ez hogyan történik? Senkinek nem akarok a lelkébe gázolni én is inkább arra szavazok hogy hibás festés történt ami nyilván előfordulhat. Egyenlőre ne általánosítsunk semmit szerintem.
Nekem is fekete van spigen tokkal egyenlőre semmi baja pedig napi 1x leveszem a tokot. Bár én ahogyan kivettem a dobozból fetettem ezt: [link]
Ez picit emel a hátlapon lehet ezért nincs baja azt hogy az él kilóg-e nem is néztem. Amúgy ha a tok is teszi előbb kopnának a felső élek ahol lefeszegeti az ember."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
Szellem.
nagyúr
válasz Markizmark #1748 üzenetére
Igen. Az amelyiknek a hátlapján ott a lehúzhatós fogantyú.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest