- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Markizmark #2951 üzenetére
Nekem ez tökéletesen ment eddig mindig.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bajaki
őstag
Beszereztem én is az ESR fóliát, lecseréltem a BROTECT AirGlass-t.
A felhelyezőkeret teljesen jó, kb mint a Spigennél.
A tapintása remek az ESR-nek, kicsit jobban csúszik mint az AirGlass, talán a toll is jobban siklik rajta, tetszik.
Kellemes, hogy szélesebb, így kisebb eséllyel akasztom bele az élébe az S-Pen-t.
Ujjlenyomatot újra felvettem, érzésre hasonló sebességgel megy mint az AirGlass-nál, ami tök jó. Meglátjuk napközben, ahogy változik az ujjam hidratáltsága milyen lesz.Én (is) ajánlom az ESR fóliát ha valaki gondolkozik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Markizmark #2953 üzenetére
Én ezt értem csak furcsállom. Nincs más hibája is a telefonnak? Lehet megérne egy cserét / elállás stb..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
qltsar
veterán
Nalam vegyesek az erzesek, olyan, mintha 2/3 folia gyari hibas lenne.
Az elso folianak a tetejen volt egy serules a jobb felso sarokban, a masodiknak a kozepen...de jelenleg is ez van fent.
Ujjlenyomat nalam jobb, mint a Spigennel, de ez esetemben soha nem lesz jo.
A kameravedok kb. 1 percig voltak fent, mert teljesen szetbarmolta a kepminoseget.
Leszedve a lencseket, nagyon rondak voltak belulrol.
Vagy gyari hibasat kaptam, vagy ar ertek arany tekinteteben ez nalam sajnos hosszu tavu tapasztalat alapjan 4/10.
4757 Ft-ot fizettem 3 foliaert, a szallitasert es a kameravedo lencsekert.
De legalabb jobban kier a kijelzon, mint barmelyik masik amiket lattam, igy S-Pen hasznalatahoz ez egyertelmuen elonyos.
-
MunezXBK
nagyúr
-
Gardaai
senior tag
Ezért írtam mihez képest. Hamar megszokja a jót az ember, utána már minden kompromisszum.
#2946 zazenke
Nekem bőven elég lenne az a teljesítmény ami volt. Nem azért növelik, mert igény van rá. Hanem, hogy bírja 7 éven keresztül szusszal. Az emberek 0.1%-a használja ki talán ezt az erőt ami benne van. Ezért is próbáltam mindent bevetni, hogy ne melegedjen (-2 hőfoknál kezdjen visszavenni az órajelből, energiatakarékos módok, app altatások, minden modult letöröltem amit nem használok GoodLock + Good Guardians totál letörölve). Felőlem lehetne 40%-al is gyengébb, amire használom nem probléma.
Lassan itt a rolleres szezon aminél gondolni sem szeretnék rá, hogy cserben hagy. Zenehallgatás, folyamatos GPS-el való útvonal térképezés, fotózás, videózás mindezt napon, magas fényerőn kéne hozni. Egyelőre 35+ fokos akku beltéri videózásnál 10 perc után. Akikkel beszéltem Samsungos srácok is kicsit aggódnak a melegebb időjárástól és remélik amikor lecseng az e-pénisz méregetés (AnTuTu és a többi) végre kicsit vissza fogják a ménest és helyrebillen az egyensúly.#2947 LosBlancosRM
Direkt megnéztem, hogy töltő módban vannak-e. Egyik sem volt töltés alatt amelyiket teszteltem. Ha megfogtam és meleg volt, nem is bántottam. Semmi értelme nem lett volna.#2948 qltsar
Ilyen felhasználás mellett egy picivel talán melegebb az enyém ~45 fok, de a 35 fokos akku az már engem zavar ilyen felhasználás mellett. Az akku "hatásfoka" is rosszabb emiatt és érezhetően jobban merül mint egy 30 fokos akku.Ez picsogás, tudom. Nem is mondtam, hogy magában rossz az S24U. Viszont ez az első eset, amikor évről-évre megveszem az új csúcs telefont, hogy negatív a véleményem a váltásról. Ez inkább az S23U érdeme, mint az S24U hátránya. Valószínűleg, ha S22 vagy előtti szériáról váltottam volna, fel sem tűnt volna ez az egész és mivel én nem AA-zok töltőn, maximum kirándulások alkalmával futottam volna csak bele, hogy megsül a telefon. Arra már viszont lehet jön egy javító patch ami a teljesítmény vissza veszi és lesz egy lapos kijelzős S23U vagy tényleg túl járatják az e-pénisz méregetés miatt a CPU-t és simán optimalizálják a teljesítmény/fogyasztást.
Még így is van rá több jelentkező is és nehezen válok meg tőle. Tehát aki ezen gondolkodik, ne sokat agyaljon. (Hacsak nem S23U-ról váltana ).↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Zoty4
őstag
na nekem tegnap hozták ki a német vodafonetól, még majd két hét mire megkapom (most itthon vagyok) , de nagyon remélem h nem ilyen bugos szar lesz, mint amire sokan panaszkodnak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van olyan aki a gyári fóliát használja? Nem az üveget, hanem ami elvileg antireflectiv. Spigen üveg van fent, de valahogy össze karcoltam elég szépen szóval ezzel letettem arról, hogy fólia ne legyen elől viszont nyilván az összes üveggel borzasztóan tükröződik minden. A gyári fóliával mi a helyzet?
-
Gardaai
senior tag
Ezek már annyira jó eszközök, hogy itt már csak szőrszálhasogatásról beszélünk.
Persze a melegedés jelen van, kisebb/nagyobb terhelésen, de az idővel meg fogják oldani.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
joey04
titán
itt jól szerepel melegedés szempontjából.
-
veterán
Ez szerintetek milyen eredmény?
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
Írt a Foxway. Szerintük nem működő a telefon, ezért 15k helyett 10-et ér. Hányinger elkapott. Patika A54. Szánalmasak. Emailben 10043ft, az oldalukon már csak 9742. 😂 Gondolom ha nem fogadom el, ugrik a 40k is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Pug
veterán
válasz LosBlancosRM #2973 üzenetére
A 40K marad
-
Armahun
addikt
Ma nekem is megjött az utalás a Foxwaytől. 42 forint egy használatlan öreg vacakért a fiók mélyéről nem rossz.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Frozen
addikt
válasz Richard #2955 üzenetére
#2954LosBlancosRM
Ez a 600k+ erős túlzás 390 ezer volt kuponozva kb meg adtak még mellé egy csomo mindent. Németben én személy szerint 1230ért vettem ugy hogy nem volt agyon kuponozva és nem volt benne régi telefon leadás stb...
#2955Richard
"Hát nincsenek nagy igényeid a telefonnal kapcsolatban,,
Térkép a fejemben van és el tudom olvasni a táblákat idegen helyre megyek van az autómba navigáció már nem trabant időszakban élünk,hogy ne legyen benne.
(lehet itt arra fogni ,hogy forgalom figyelő stb ,de ha előtted megy őssze 3 autó akkor azon a wazze sem más alkalmazás nem fog segíteni,hogy előbb odaérj)ráadásul elég macera is mindig kapcsolgatni az appot ki be stb közben zabálja az akkut és melegíti a telefont.
Zenehallgatás
Autóban van rádió ,usb, hdmi lejátszó fent írtam nem az őskorban élkünk hogy mindent egy készülékről keljen nyomatni.
Akkumlátor töltés
Reggel 30-50 perc alatt fullra tudod tölteni. Azért szerintem az emberek 99% nem kell fel húza magára a ruhát és indul a munkába 3 perc alatt. Nyilván fürdöszoba, öltözködés reggeli stb ennyi idő alatt bőven meglehet pumpálni a telefont 100 % ra is akár ami bőven elég egy teljes napos aktiv használatra.
Internet megosztás
A legtöbb szolgáltató már utánad vágja az 1-2 simkártyát igazából a mobilnet szerintem egy ilyen kategoriás telefonál alap és akinek tényleg telik majomra ,de banánra nem az elég cikki. De az is,ha nem tudsz kérni +egy simet vagy egy plusz szolgáltatást a netért és minden nap ezzel kell szarakodni,hogy megosztogatod a netet egy további készülékre. ( amugy jelzem erre is van hotspot és nem a készüléked nyírod ki vele+állítgatni sem kell minden alkalommal )
Más szemszögböl közelítjük meg a telefonak a használatát én első körben komunikációra használom ami célra való, második körben olvasásra és internetezésre, majd kamera ,játék stb... Érdekes hogy egy nap sem melegedet még fel és nem is volt vele semmi gondom.
Ez kb olyan mintha az 1.0 motorral fel akarnál menni az autopályára és 250 el hasítani a belsőben mert papíron tudja. Tudja egy ideig meg lehet besűl 10 km után pár dugatyú
nyilván ezt a telefont is túl lehet terhelni és ki lehet nyírni de ez már a felhasználon múlik és nem a készüléken ahogy a fenti motor is lehet jó több száz ezer kilométeren át ha valaki értelmesen használja.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
F_Gergely
őstag
Segitsen valaki, hogy a banatos francba lehet kikapcsolni azt, hogy ne a facebook appban nyiljanak meg a linkek hanem egy kulso bongeszoben?
Nincs erre beallitasi menupont, csak a beszelgetesekre, es mar az ideg szet... -
Frozen
addikt
válasz LosBlancosRM #2981 üzenetére
én meg azon ,hogy 70 fokos a telefonja egyeseknek user error miatt
Van 3 opcio amit lehet tenni ellene
- emberien használni a készüléket
- bevinni egy szervízbe ,hogy melegszik
- eladni
Bár szerintem ahogy fent is leírtam ezeket az igényeket a piacon egy telefon sem fogja tudni 30 fokos hűtermelés mellett. Főleg nem majd nyáron amikor alapból van 35-40 fok......Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
tixem
addikt
válasz F_Gergely #2984 üzenetére
Sehogy momentán. Zuckerberg szokás szerint rombol, barmol. Az aktuális fb appban nincs külső böngésző beállítására lehetőség, kizárólag arra, ha üzenetben küldenek neked valamit messengeren, akkor a telefon alapértelmezett böngészőjében nyissa meg. Ennyi. Ugyanez a messengeren belül is. Magán a fb-on belül hiába pipálod be ezt, a saját nokedlijükben nyit meg mindent. Direkt csinálják, régebbi verziókban be tudtad állítani. Erőltetik, de legalább tennék használhatóvá. Túl egyszerű lenne.
Egy megoldás marad, hogy régebbi apk-t raksz fel, amiben még volt ilyen opció és vigyázol 6 szemeddel, hogy ne frissüljön újra le.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
LosBlancosRM
senior tag
Ennek fogtok örülni, mert van rá megoldás.
Először törölni kell az appot, majd apkmirrorról letölteni egy régebbit. Ha jól emlékszem, ezt töltöttem: [link]
Elmentek a beállításokba, majd a médiában bekapcsoljátok a külső megosztást. Ezután playből lehet frissíteni a legújabbra, a beállítást megjegyzi.Samsung Galaxy S24 Ultra
-
kuszal
tag
Sziasztok,
mivel én voltam az egyik melegedést észlelő/érző ember, ezért megfogadtam a tanácsot és feltettem az Aida-t.
Ma volt megint egy 45 perce Messenger hívásom.
Első 15 perc wifi-n, 20 perc mobilneten, majd 10 perc újra wifin.
Közben végig vagy neteztem a böngészőben, vagy Viberen olvastam/írtam üzenetet vagy Facebookon nézelődtem.
Telefon végig egy vékony Pitaka tokban volt.
Meleg lett megint de közelről sem volt olyan meleg mint a múltkor, amikor írtam ide is.A hívás során végig néztem a hőmérsékleteket és a végén azonnal készítettem egy képernyő mentést.
[link]Az akkuhőmérséklet 28 fokról indult és 45 perc után érte el a 38,5 fokot.
Procik végig 45-50 fok között ingadoztak, kivéve amikor többször váltottam a beszélgetés hátterében az appok között, akkor egy pillanatra felugrottak 55-60 fokra.Nem tudom ez mennyire normális.
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
MrSealRD
veterán
Tekintve az ikonsor a felső sávon.... teljesen normális.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
zazenke
őstag
ez úgy van hogy ha megtalálod a beállítások ---média alatt mert régen itt volt a facebookban elrejtve akkor ha beteszed a pipát akkor csak egy darabig fog így viselkedni és majd gondol egyet és a facebook app magától visszacsinálja a beállítást . A régebbi neten fellelhető verziók még nem tették ezt. Lehet hogy a legújabb verzióból már ki is vették a lehetőséget . Azóta nem zavar ez mióta adguard reklámblokkoló (de csak a fizetős verziója a jó) fut a telefonon és majdnem mindegy hogy mi nyitja meg a linket. Közvetlen a facebookról még ez sem szedi ki a reklámokat de a böngésző részéből már takarít mint ahogy az összes többi böngészőböl is.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest