- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
-
alasoh
aktív tag
válasz LosBlancosRM #2501 üzenetére
Enyém nagyobb
-
MunezXBK
nagyúr
válasz LosBlancosRM #2499 üzenetére
Nem búvárkodtak-e vele.
-
qltsar
veterán
Az 5000mAh "typ"-ként van feltüntetve, pontokban a specs alatt található:
"How long does the battery last on Galaxy S24 Ultra?
The Galaxy S24 Ultra battery lasts up to 30 hours and can play music for up to 95 hours, thanks to the 5,000mAh (typical) battery power. 22,23,38""Typical value tested under third-party laboratory condition. Typical value is the estimated average value considering the deviation in battery capacity among the battery samples tested under IEC 61960 standard. Rated capacity is 3880mAh for Galaxy S24, 4755mAh for Galaxy S24+ and 4855mAh for Galaxy S24 Ultra. Actual battery life may vary depending on network environment, usage patterns and other factors."
Ultra esetében a rated capacity: 4855mAh, ezt más gyártók min-ként is szokták említeni, ami nagyjából tükrözi a valóságot.
Nálam:
Természetesen a kép sem pontos senkinél, mert ez egy estimation . Ettől függetlenül egy felesleges riogatásnak érzem. Van aki ezt fel sem tűnteti, hogy mennyi a rated, csak oda"böffeni" a typ kapacitást. Volt olyan telefonom, ami frissen 95%-nál kezdte a pályafutását 4275/4500, de mivel a gyártó által vállalt 2 éven belüli amortizációs érték felett volt, ezért vagy visszaküldhettem volna, vagy beletörődök.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz LosBlancosRM #2499 üzenetére
Elegge egyertelmu a keszulek fizikai allapotabol, hogy nem lett "oda verve" sehova, kulonben ugye az elallas se menne
Ez a Samsung megszokott nulla after sales care hozzaallasa, semmi mas.
-
ShadowLac
addikt
Helló. SMARTTAG 2 van valakinek csatlakoztatva ????
A kétszeri gombnyomásra nálatok megcsörgeti a telót??Elméletileg jól van csatlakoztatva ,a telórol tudom indítani a tagot hogy hangjelzest adjon , látom térképen is....
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Pug
veterán
válasz LosBlancosRM #2510 üzenetére
Erre talaltak fel a bevizsgalast
Neked pozitiv, nekem meg eddig 3bol 2 esetben negativ.
[ Szerkesztve ]
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Szeretném bekapcsolni a fejlesztői beállításokat, de valami PIN kódot kér.
Azt honnan tudom előbányászni?[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
püki
aktív tag
Basszus tényleg
KöszönömGalaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
$atirka
senior tag
Sziasztok
Azon rágódom, hogy 23U vagy 24U..., most lenne aktuális a vásárlás.
Segítsetek nekem a döntésben, hogy érdemes e az újabbat venni, van annyi újdonság az elődhöz képest?
Alap felállás, hogy 23u-ban gondolkodom régóta a snapis chip miatt leginkább, ha jól tudom nagyon rendben van ott a teljesítmény/fogyasztás egyensúly.
24ről még sokat nem tudok, de megfordult a fejemben, hogy miért ne az újabbat.
Meg ami vicces, hogy samu storeban 50ezerrel drágább a 23as .
Meg tudtok(akartok? ) győzni a s24u-ra?
Köszönöm"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz zazenke #2525 üzenetére
Hát végig néztem, még a szemüvegem is feltettem, de alig láttam itt-ott különbséget.
Üzemidő hogy alakul?
Tesztben olvastam, hogy 40 fok fölött az s23 82%ra throttlingol, míg a 24 50 valahány százalékra. Persze ezt egy egyszerű halandó észre sem veszi, de talán mégis. N20U-m van, ez is szokott melegedni például egy videó chatnél is..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
Most akkor a 24 is minden régióban snapis chipel jött?
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
zazenke
őstag
válasz $atirka #2530 üzenetére
csak úgy látod meg a különbséget ha megállítod a videót és keresel egy olyan helyet a képen ahol vannak finomabb részletek . És igen elsőre nem is tünik fel mert nincs 100% os belenagyítás. Az üzemidő jobb az s24 ultrának főleg akkor ha olyan folyamattal merítik a telefont ahol nem kell a procit 100% ra kihajtani mert úgy tűnik azt nehezebben viseli az s24u. [link]
-
-
Pug
veterán
válasz stemplar07 #2537 üzenetére
Szerintem S23U > S24U valtas nem eri meg, max ha nagyon minimalis raforditassal lepi meg az ember.
Ha korabbi Samu modellrol jossz, akkor S24U inkabb (persze kerdes, hogy melyiket mennyiert tudod beszerezni).
-
Pug
veterán
Ezt most lattam Reddit-en
-
F_Gergely
őstag
Le kellett ma jelentsem a vizorat, na mondom akkor lefenykepezem a telefonnal nem maszok le az aknaba.
24x zommal olyan gyonyoru kepet csinalt felhomalyban hogy mindent is le lehet olvasni - kb minzha ott fenykepeztem volna az orat 20 centire.
Ez nagyon bejott, igaz nalam nagy a kontraszt mert en note 10+rol valtottam, de engem kilora megvett. -
stemplar07
őstag
Hát még egy 2020-as LG V60 (Dual Sreen amit kb kétszer használtam ..)ról bár anno ez is..csúcsmodel volt, nyugger lett és DAP-ként(tartalék teló is ) tölti idejét lévén egy QUAD Sabre DAC van benne .. és szól úgy fejessel, mint egy kb 100 ezres dap.. de a kamera része már akkor is gyengébb volt mint a versenytársaké..
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
Ha van a közelben egy Samsung az megadja a hejadatokat!!! Bárhol is legyen.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
kuszal
tag
válasz sirgeoff #2544 üzenetére
Köszönöm, amúgy ezért kérdezem:
"Én valami olyan megoldást keresnék, amire a telefon automatikusan tud csatlakozni, mint egy okosórára vagy fülesre vagy az autó Bluetooth kihangosítója.. Arra indulhatnak is a rutin, ha meg lecsatlakozik, akkor végetér a rutin. Nem kell az én beavatkozásom :-)
Ha erre mondjuk jó lenne egy Smarttag, nekem az is járható út.
De az tudtommal kerresésre van optimalizálva nem ilyen felhasználásra."
Erre jó lenne egy smart tag vagy erre akár egy sima noname bluetotth tracker is jó?
A lényeg nekem az lenne ,hogy automatikusan csatlakozzon ha a közelbe vagyok, mondjuk egy be-ki kapcsolás beleférne.Köszi ha tudtok segíteni :-)
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
Leslie1966
senior tag
Sziasztok ! Visszatértem a Samsunghoz 1 év almázás után- - egy S24 Ultra 512 GB oldalán. Jöhetne valami jó kis Indonéz ROM....
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
crane75
senior tag
Sziasztok, ti milyen "file kezelőt" használtok a telefonon? Előre is köszönöm a tanácsokat.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest