- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
tixem
addikt
Így van, de ez egy ilyen bicikli. A tok és a telefon közé furakodó homok, por ellen nincs tökéletes védelem, az ilyen belső keretes tokoknál ez a legnagyobb hátrány. Egy szilikon tok ami nem ennyire kemény, kevésbé rombolja le a telefon oldalát. Az s21u kerete fényes lakkfekete, lettek rajta karcok, de nem vészes. Itt most matt fémszínű szürke a keret, eleve nehezebben látszódik majd rajta bármi, inkább a dzsuvából adódó elszíneződéstől félek jobban, sár, homok, víz stb s21u bírta, ennek is illene.
Karcok ellen vannak teljes keretet és hátlapot fedő skin-ek, talán védenek valamit, ha valaki erre allergiás. Cserébe 2 méterről pofára ejtve a garázs betonjára, meg az autó tetején felejtve, onnan induláskor leszánkózva stb. is simán megvédi a telefont. Intenzív használat mellé (terepi munka, műhely stb) kötelező darab.
Lesz az több is szerintem, ha egy s10 100k. USA-ban hivatalos samsung screen replacement S21-re $174.00, S21+-ra $199.00, S21 Ultra-ra $229.00. Euróban ez 89k, iFixiten a gyári samsung akku 30 Euro. 100k, maradék 50 a munkadíj? Vagy a hátlapi üveg ilyen drága még? Ami amúgy s21u esetében sérülés nélkül eltávolítható, márpedig nekem tökéletes állapotban van, kíváncsi vagyok mit mondanak majd rá, kell e cserélni. Érdekesen fogok nézni rájuk, ha azt mondják igen, nulla perces korától kezdve skin van rajta
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #2802 üzenetére
regalaxyba mindig megpróbálják kihozni 100 körül. Pont ez a lényege hogy olcsóbban dolgoznak jóval mintha program nélkül adnád le a telefont. Magadnak sem tudod kihozni olcsóbban ha otthon kicseréled, sőt, sokkal drágább, ezért nem értem ezt a nagy sírás rívást.
[ Szerkesztve ]
-
udna999
tag
Üdv, két kérdés:
- az ujjlenyomatolvasó másnál is ennyire sz.r? Konkrétan használhatatlan... Kb huszadik próbálkozásra sikerül regisztrálni, utána használat közben 20-30 alkalomból talán egyszer ismeri fel. Se üvegfólia, se kosz semmi. Ugyanazt az ujjam hozzáadtam négyszer, de semmi. Az ellenőrzéskor egy ujjlenyomatot ismer fel, azt is nagyon nehezen...
- azt hol lehet beállítani, hogy headset-en, zenehallgatás közben a beérkező értesítés ne némítsa le a zenét?Köszi
-
tixem
addikt
válasz udna999 #2806 üzenetére
Ujjlenyomatolvasóm fóliával együtt működik tökéletesen, az egyik ujjam azóta még el is vágtam, félig tudom csak rátenni a szenzorra de még úgy is olvassa rendesen. Valami gebasz lesz nálad.
A fülhallgatós dologra én is kíváncsi lennék, elég idegesítő.
-
őstag
Akinek van a telefonhoz Galaxy watch annak időben megjönnek az ertesitesek? Kegyetlen mekkora késésekkel kapom meg pl a mailekrol az értesítést, ha a telefon a zsebemben van vagy nem aktív a kijelző…
[ Szerkesztve ]
-
addikt
100ezer egy 100 éves telefonba kijelzőt cserélni, nekem soknak tűnik.
Még ha egy újabb telóról lenne szó az oké, de mindegy majd mondanak rá valamit.#2805Teal'C
Ez már jobban hangzik azért.
Én kamerát is szeretnék benne cserélni, mert torz a képek egy része, na meg hátlapot is.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
dnelb
veterán
válasz Elit3Zotya #2809 üzenetére
100ezer egy 100 éves telefonba kijelzőt cserélni, nekem soknak tűnik.
de ez miért meglepő? komoly kijelzők voltak már ezekben, nem lesznek olcsóbbak az idővel. Ugyanaz hogy veszel 15 éves prémium autót, az alkatrész kibas*ott drága lesz hozzá ugyanúgy mint újkorában. -
-Valinas-
senior tag
A kijelző kb 77.500 Ft, a hátlap és az akksi kb 7.500, 7.500 Ft.
Szerintem is reális ez az ár. Sokkal aggasztóbb, hogy az ajánlatban az szerepel, hogy "Érintőplexi + LCD fekete HU". Nem is LCD, hanem AMOLED, a plexi meg remélem, hogy nem az üvegre utal, hanem a digitizerre. -
bmwmarkt
csendes tag
Regalaxy programba akarom leadni törött kijelzős Note10 készülékem, viszont azt nem tudom, úgy is beadhatom, hogy én anno ezt egy "kiskerben" vásároltam, vagy csak olyan telefont lehet beadni ami hivatalos samsung boltból lett vásárolva?
-
Leslie1966
senior tag
-
Teal'C
veterán
válasz bmwmarkt #2818 üzenetére
Az mind1 hol vetted csak hivatalos Magyarországi legyen. Tehát csak xeh vagy az újabb eux ha szolgáltatós akkor annak megfelelő jelzéssel. A legbiztosabb a 4 xeh mivel a 10-es széria még így volt jelölve.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Gardaai
senior tag
Közben használva volt a telefon? Elvileg zavarhatja, ha töltés közben sokat fogyaszt a telefon. Többet enged tölteni bele, így fals értéket hozhat.
Én úgy szoktam, hogy mindent kikapcsolok (BT, Wi-Fi, LTE, AOD stb. csak a repülőüzemmódot nem kapcsolom be, hogy hívni azért tudjanak), gyorstöltést rákapcsolom, akkuvédelem kikapcsolva, összes app bezár, AccuBattery megnyit majd képernyő kikapcs. Ha kiírja, hogy 1ó10p a töltés, akkor kb. 1ó30p után húzom le róla.
Persze lehet ilyen érték is. S23U-m mai napig 100% fölötti értéket hoz, S24U pedig jelenleg 105%-ot. Ugye nettó 4855 mAh, de ha 5.000 mAh-hoz nézzük, akkor az S24U-m az 5.051-es értékével éppen fölötte, a tiéd pedig ~3,5%-os hibahatáron belül van. Simán benne van.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Elit3Zotya #2809 üzenetére
20+ éves 800ezret érő autóba is sok a gyári 260e. Ft-os Garrett turbó + munkadíj, nem?
Attól, hogy régi készülék, a technológia drága. Régi OLED TV-t ugyanannyiért javíttatod meg, mint a zsír újat, sőt lehet drágábban, mert már nem gyártanak panelt hozzá, ezért horror áron fogsz csak találni.
Egyébként S20U-t készülök én is beküldeni. Te már beküldted és vársz az ajánlatra?
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
addikt
-
pohár
félisten
srácok, aki S21U-ról váltott, nem gyengébb, sokkal nehezebben észrevehető a telefon rezgése? tok nélkül is, de még a frissen Tactical MagForce Aramid tokkal is kurva nehéz észrevenni, ha rezzent a telefon, mert jött egy mail, SMS, Messenger üzi, vagy épp hívnak (sokszor van némán a telefon, de az S21-em úgy rezgett az asztalra letéve, hogy már-már hajókürt hangot adott ki, csak épp nem a hangszóróin )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Fifi
őstag
Köszi, berendeltem ezt a Back Screen Protector-t, 3 fajta spigen tokot, 2db övtáskát a képernyővédelmen még gondolkodom, hogy a spigen üveg vagy a MediaMarktos clearplex fólia legyen ...
A telefont kb. 10 percet volt időm bekapcsolni. Szokni kell, az S7 volt az utolsó samsungom. Ennyi idő alatt melegedés nem volt, a zöld elszíneződést ezzel a programmal kizártam.
Gyártás: Vietnám, 2024. január 28. -
tixem
addikt
Most, hogy mondod, megnéztem és tényleg. S21U nekem is földöntúli módon tud rezegni, de szerintem az a másik véglet, nem normális az sem, hogy hívás közben az egész asztalt beremegtette. Sokszor nem is raktam rá csengőhangot, 2 szobával arrébb hallottam, ha rezgett a cucc. 24U érezhetően gyengébb, de lehet, hogy amúgy az iparági standardot így is hozza. Előtte voltak Note-jaim, azoknál nem emlékszem, hogy annyira erélyes lett volna a rezgő mód, mint a 21U-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
Sajnos igen.
Röviden: helyhiány miatt csinálják a gyártók.Pár éve amikor megpróbáltam újra iOS-re átállni, iPhone 11PM volt az áldozat. Ott ha hívtak, ha értesítés jött, soha nem hallottam meg és nem értettem mi van... mellette az S10+ úgy rezgett, hogy az asztal majd összedőlt. Akkor néztem utána mi a helyzet.
Itt egy kis infó csomag: [link] nagy vonalakban képbe kerülsz ha érdekel a dolog.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
qltsar
veterán
Kicsit off, de ismerosnek a base verzion ilyen problemaja van One UI 6.1 alatt:
Tiktok másnál se frissíti minden követett fióknál a Követés fülön a posztokat? A piros pötty megjelenik, de a posztok nem töltődnek be. Másik eszközökön (S23, Tab Ss9) frissül rendesen, és utána betölti itt ezen is. Minden beállítás ugyanaz. Csak a OneUI 6 vs 6.1 különbség.Mas esetleg tapasztalt ilyen jelenseget?
Koszonom !
-
pohár
félisten
igen, ezért is imádtam, mert még munkahelyen is hallották a tőlem 5 mérette ülők, hogy ha rezegtem, de épp nem voltam a helyemen, kiabáltak is, hogy szólt a hajókürt!
most meg lófasz esti fénnyel, se az asztalon nem érzem a rezgést, de a hangját nem hallom...
Gardaai... köszi a linket, hát azért az S21U motorját igencsak belerakhatták volna ebbe is, mert ez botránygyenge... az ébresztőórának tartott S7-esem is rezeg mint állat! pedig az is már egy eléggé vékonyka telefon volt, helyspórolás ment már ott is biztosan a tervezésnél, de csak belefért egy értelmes motor
kézben amúgy egész jól érezhető, de ha zsebben/asztalon a teló, rohadtul nem veszem észre
én már csak abban bízom, hogy szoftveres (vagy neadjisten hardveres) hiba, és később megjavulhat, ha szólunk a gyártónak, hogy ezt most tényleg így gondolták-e
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MrSealRD
veterán
Nekem meglepetés volt a rezgés erőssége. Szerintem nincs vele baj. Nekem rezonál a fél szoba...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
zazenke
őstag
90 % ban kint van a gsmarena teszt. most már össze lehet nézni az s23u val a labor teszt képeket. szerintem gyengébb lett az élesség. igen tudom az s23u túl van húzva de itt többről van szó szerintem. később biztos javitjàk majd szoftveresen. az üzemidő szerintük majdnem egyforma
-
Teal'C
veterán
Ezekben az üzletekben vásárolt készülékek újítathatók fel ReGalaxy-val.
2.1.2. az alábbi magyarországi üzletek, műszaki áruházak és webáruházak valamelyikében (a továbbiakban: „Promócióban Résztvevő Üzletek”):· Samsung Experience Store üzletek és webáruházak az alábbi felosztás szerint (a továbbiakban együttesen: „SES”):
A Strong&Unique Kft. által üzemeltetett:
o www.ses.hu webáruház
o Samsung Experience Store, Westend City Center (1062 Budapest, Váci út 1-3.)
o Samsung Experience Store, Debrecen (4029 Debrecen, Csapó utca 30.)
o Samsung Experience Store, Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a)
o Samsung Experience Store, Miskolc (3524 Miskolc, Városház tér 9.)
o Samsung Experience Store, Árkád (6724 Szeged, Londoni körút 3.)
A Bravophone Kft. által üzemeltetett:
o www.sestore.hu webáruház
o Samsung Experience Store, Pólus Center (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.)
o Samsung Experience Store, Allee (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.)
o Samsung Experience Store, Árkád (9027 Győr, Budai út 1.)
o Samsung Experience Store, Mammut (1024 Budapest Lövőház utca 2.)
o Samsung Experience Store, Etele Pláza (1119 Budapest, Hadak útja 1.)
· A Magyar Telekom Nyrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház, amely a www.telekom.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Telekom);
· A Yettel Magyarország Zrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház, amely a www.yettel.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Yettel”);
· A Vodafone Magyarország Zrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház, amely a www.vodafone.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: Vodafone) 2023. február 1.-től csak a webáruházban, az üzletekben pedig 2023. február 2.-ától;
· A Vöröskő Kft. által üzemeltetett Euronics üzletek és webáruház, amelyek listája a www.euronics.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Euronics”);
· A magyarországi Media Markt műszaki áruházak és webáruház, amelyek listája a www.mediamarkt.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Media Markt”);
· Az EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. által üzemeltetett Extreme Digital – Emag üzletek és webáruház, amely a www.emag.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „eMAG”);
· Az iPon Computer Kft. által üzemeltetett ipon.hu webáruház, amely a www.ipon.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „iPon”);
· A Digitáltech Europe Kft. által üzemeltetett notebook.hu webáruház és üzletek, amelyek listája a www.notebook.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Notebook.hu”);
· Az Alza.cz a.s. által üzemeltetett alza.hu webáruház, amely a www.alza.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Alza”);
· A BestByte Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett www.bestbyte.hu webáruház, amely a www.bestbyte.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „BestByte”);
· Az Auchan Magyarország Kft. által üzemeltetett üzletek és a webáruház, amely a https://online.auchan.hu/ oldalon érhető el (a továbbiakban: „Auchan”);
· A Pepita Group Zrt. Által üzemeltetett webáruház, amely a www.pepita.hu oldalon érhető el (a továbbiakban: „Pepita”);
· A Szervező saját webáruházában, azaz a https://www.samsung.com/hu weboldalon keresztül (a továbbiakban: „Samsung Webáruház”), továbbá
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
tixem
addikt
Hogy van az, hogy a fejlesztői beállításokat előhoztam, de az usb hibakeresés opció lockolva van, nem tudom kapcsolni sehova. Kábelre dugva sem jön elő? Ez megint mi?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Delta Force: Hawk Ops
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest