Új hozzászólás Aktív témák

• pohár

félisten

srácok, segítsetek nekem kicsit, új ez még nekem: tudok beállítani olyan rutint, ami egy bizony időszakaszon belül a bejövő hívásokat átirányítja egy megadott számra?

Google-ben próbáltam keresni megoldásokat, de egy tavalyi post szerint ilyet nem tudott a telefon... még akkor

amire használva volna a funkció: ismerős barbershopot fog üzemeltetni, és egy telefont rak be a szalonba a hívások lebonyolításához (plusz app az ügyfélkezeléshez, zenéhez, stb - erre pont jó lesz a kiszuperált S21Ultrám :D), és ahogy bezár a bazár este, a bejövő hívások át lennének irányítva az ő személyes számára a cégesről

na most én akárhogy kerestem a rutinok közt, nem igazán találtam ilyet, vagy csak én volnék vak? esetleg még ennek a fordítottját lehetne megcsinálni, hogy non-stop átirányításon van a telefon, és a rutinnal megtöri ezt az átirányítást... jobb ötletem nincs perpillanat, de hátha valamelyikőtök használja a rutint hasonló feladatokra :K :R

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Új hozzászólás Aktív témák