- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android szakmai topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogya75
tag
-
qltsar
veterán
válasz elfelejtette #13438 üzenetére
Ezt mar sokszor kiveseztuk. Nem a 0-100% tartomanyban fogod kihasznalni a gyorstoltot, hanem kb. a 0-50% kozott.
-
őstag
válasz elfelejtette #13277 üzenetére
Ha ennyire a méret és az ár a lényeg, akkor neked nem Samsungok között kell keresgélned, inkább nézd meg a Unihertz Jelly telefonjait. Most készülnek kiadni a Jelly Max típust ami 127 mm. magas és 350 euro körül lesz az ára. De pl. a Jelly Star [link] 8/256 verziója 150 euro körül van és 3"-os teljes értékű droid 13-as telefon, vállaható kamerával.
-
samu74
addikt
Hát az üzemidő a kisebb akksis telefonoknál nem biztos hogy jobb lesz,meg ezekbe a csúcsszériás telefonokba eléggé csipegetnek a procik .De ha az ár a lényeges az S22 se lehet rossz,vagy esetleg S21FE. Kamerában meg úgy mindenben más világ egy Redmihez képest.
-----------
-
Atish19
őstag
Ha a méretén felül tudsz kerekedni akkor neked egyébként egy A55 szerintem jobb vétel lenne. Kiváló készülék minden téren.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
qltsar
veterán
válasz elfelejtette #13223 üzenetére
En inkabb a helyedben akkor A55-on gondolkodnek.
Kozepkategoriaban nem annyira szornyu az Exynos.
Jovore valoszinuleg edesanyam kap egy A36-ot, mert a 3X szeria rendre megkapja az elozo evi 5X szeria SoC-jat, es az idei nem lett szornyu.
Bar meretben neked kompromisszum lenne, viszont arban es akksiban biztos, hogy nem!
-
kelly416
veterán
válasz elfelejtette #13223 üzenetére
Inkább köhögd ki 22 hónap alatt, minthogy belesüljön a kezedbe. Ha nem is idén, de legkésőbb jövő nyáron.
A snapi sokkal jobb, mint az exy, hiába nem hajtod játékokkal. Ha kamerázol, ha sokat közösségizel, mind melegíti. Megéri beáldozni az S23-ra az én olvasatomban, de persze a végső döntést Neked kell meghozni.
Én is leginkább a kompakt mérete miatt vettem. Sony Z1 compact volt az egyik kedvenc telóm, úgyhogy onnan nézve még ez is tepsi. De voltak sokkal nagyobbak is.
Ha tehetném, egy egyszerű nyomógombossal nyomulnék most is, amiről meg lehet osztani a netet, bírja egy hétig az akku alap használattal és lenne mellette egy kisebb wifi only tabletem.
Viszont a jó gariból nem engednék, ahhoz meg kell a megbízható forrásból való beszerzés. -
qltsar
veterán
válasz elfelejtette #13218 üzenetére
Ova intenelek a "felujitottaktol", apron mar van vadiujan, 256-os 230-ert Samsung garancias.
Lehet meg olcsobban is van valakitol a kisebb, de hirtelen csak ezt talaltam.
S22-t semmikepp ne vedd, egyik legrosszabban sikerult Exynos kerult bele.
-
aktív tag
Arra ügyelj, hogy felújított telefon esetén nincs jótállás, csak szavatosság.
-
senior tag
Ahogy nézem az S23 is felújított náluk. Ez alapján az aksi minimum 85% a készülékekben. Persze kérdés még az, hogyha cserélnek, akkor azt milyen alkatrészekkel teszik. Szerintem az S22 150-ért sok, de ha tőlük kellene választanom, akkor lehet hogy egy S21 FE-t vennék, listaáron 115 000 pénzért.
No money, no honey.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BMW topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!