Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- MWC 2025: Ahova lépek, Snapdragon Elite terem
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
-
autotaxmo
őstag
Persze hogy erdeklodom , kerdezek az S23-al kapcsolatban, mert ahogy irtam millioszor, hogy ha tenyleg annyival jobb lenne az uzemideje a mostaninak az S22-hoz kepest akkor 50-100 ezres rafizetessel el tudnam hozni, de jelenleg ez még nem aktualis mivel 150-200 ezer a rafizetes ha nem husegidokkel veszed igy most kivaras van es erdekel hogy miert van az hogy egyesek azt mondjak, hogy uzemidoben sem erzik nagyon a kulonbseget, masok meg odakat zengenek rola. Nem ertem hogy mit nem lehet ezen megerteni. Aztan csodalkozik a moderator, ha a sajatos stilusomban visszaszolok amikor kostolgatnak a forumon.
-
-
klaya86
senior tag
Nem tudom mi volt a bajod az s21 fe-vel. Legalább 90%van elégedettek vele a fórumon. Lagg, döcögés sehol. Forró maximum nyáron volt nálam, az is fél óra COD után. Nyilván gyorsabb egy s23 valószínűleg ( 0,1 mp - el hamarabb nyit egy Facebookot) külföldi fórumon sem találkoztam még, max elvétve olyannal, aki laggról számolt volna be. Az én szemem is érzékeny erre, ha lassú lenne, dadogna, biztosan ment volna a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest