- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Vannak, akiket idegesítik a túlszaturált színek és a PenTile, köztük vagyok én is. Örülök, hogy neked (nektek) tetszik így is, használjátok egészséggel.
(Semmi irónia nem volt a hozzászólásomban, csak már rohadtul unom hogy minden (S)AMOLED technológiás készülék topikjában LCD vs. AMOLED flamewar alakul ki. Ezerszer lejáratott téma. Uff.)
A készülék ígéretes, az anyaghasználat és a szoftver (lásd lagfixek) lesznek a sarkalatos pontok. Jó kis riválisa lesz az Optimus 2X-nek és az Atrixnak. Képernyőfelbontásröl nincs hír/pletyka?
-
Enjoy
addikt
Már bocsi, de szerintem az ilyen hozzászólásokkal épp' magadra húzod ezt a troll jelzőt.
Az új nem mindig jobb!
Amikor SGS-em volt nekem is feltűntek a "szőrös" pixeleket, de nem volt gáz, mert előtte 3GS-nél is lehetett látni a pixelek. Akinek rossz a szeme, s közelebbről nézi a kijelzőt, annak zavaró lehet.
SGS-ben lévő SAMOLED egy új technológia, nem véletlenül fejlesztették tovább, s fogják is még a jövőben.A forma tetszik, reméljük a felhasznált anyagok méltóak lesznek a kategóriához.
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest