Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
sztrogoff19 #3577 üzenetére
GSMArena.com-os teszt első oldalán írják, hogy a Samsung az SGS vásárlók véleményeiből okulva, tanulva alkotta meg ezt a csodát!
Nekem Spica-m volt, küzdöttem is vele rendesen,
hogy használható mobil legyen. SGS2 ezek után egy álom...Amúgy asszem van 2 pixelhibám (egymástól távol 1-1 fehéren világító pont, de csak bizonyos szögből és háttér mellett látszik)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nincs benne hiba, ez a szomorú igazság. Az androidot még azonban csiszolni kell rajta, de ami az SGS-ben rossz volt vagy hiányzott, az ebben maradéktalanul benne van
-
eNKá
csendes tag
válasz
Köszi a hozzászólást! Teljesen egyet értek veled. Egy új termék megjelenésekor elsők között lenni nem csak sok pénzbe kerül, de sok bizonytalansággal is jár.
Normál esetben nem vagyok egy túlságosan türelmetlen típus. Persze, ha autóról, telefonról meg ilyen kütyükről van szó néha eltud menni az eszem.
Most nem éppen erről van szó. Korábban már írtam a fórumon, hogy a jelenlegi telefonom kijelzője nem épp jól működik, ha összecsúsztatom (D900i) elmegy a kép és csak ki és bekapcsolás után jön vissza. Ez így elég rossz. Azt pedig már eldöntöttem, hogy ilyen kategória lesz a következő, ezért kis időre nem vennék valami olcsóbbat, mert végül az lenne a drágább megoldás. -
Gyula88
tag
válasz
Egyet értek, ki kell várni a megfelelő pillanatot
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest