Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz qltsar #468 üzenetére

Akkor fürdéssel megy AOD-vel, végül is nekem mindegy. Nekem semmin nincs AOD, igazából ez még a 10+ évvel ezelőtti beégős OLED időszakból maradt meg nálam szokásként. Meg igazából pl. a Watch 4-nál egész jól működik a kézemeléses bekapcsolás, szóval szükség se nagyon volt rá.

Kriminális, de a Samsungról beszélünk, ami ugyanazon név alatt más procival forgalmaz készüléket különböző kontinenseken, vagy most a tévéknél más a panel a különböző méretekben, és hallgatnak róla, meg sorolhatnám pl. a gödi gyár szemétségeit is. Ha az a kérdésed, hogy miért bírnak kevesebbet, szerintem azért, mert egyre erősebb vas van alattuk tök feleslegesen, és az többet is fogyaszt.

Watch 6 Classicos visszajelzést köszi. Az a lényeg csak, hogy 2 év múlva is bírjon 1 napot az akkuja, mert a 4-ese 2.5 éves, és már estére szinte teljesen padlón van.

Most azt mondod, nem jó. Ahhoz képest nem, hogy a régiek elmentek lazán egy hetet, de ahhoz képest azért igen, hogy nem kell naponta töltögetni.

Az utolsóra meg annyit, hogy oké, jó egy pár éves karpánt is, de csomagoljak be egy használt karpántot karácsonyra, vagy valami párezer forintost, és adjam át azt? :D Vágod... :)

Új hozzászólás Aktív témák