- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
-
balazsgabi
csendes tag
Szia,
Elnézést, hogy eltűntem, de ez a hetem nagyon gáz. Szóval a download mode nem megy, csak a recovery. Ha a hangerő mínuszt nyomom ugyanúgy villan egyet a Samu felirat, majd újra és ott befagy (csak akksival tudom kikapcsolni)
valamint a recovery:
előre is kössz
szerk:
odin3mal már legalább hibaüzenetem van, ami kb 2 perc után, hogy kiírja
<ID:0/006>File analysis
<ID:0/006>Setup Connection.. -
hhatika
tag
mivel itt csak úgy "like"-olni nem lehet, így figyelmesen követem a tesztjeidet :-)
-
agy73p
senior tag
"...Ja, és kilőttem a Holo Lockert, pedig nagyon szép és jó is lenne, de a beépített
slider sztema legjobb. Mondom, sztem."
Ennél a romnál a Beállításoknál - > Rom settings -> Menu Unlock (pipa) -> Disable Unlock Slider (pipa) megoldást próbáltátok már?Nem kell a képernyőn húzni az ujjad, elég a megérinteni a MENÜ-t.
-
kraftwerkfan
tag
Én ezt a 4.2.2-t felraktam. Play folyton összeomlott, nem volt töltöttségjelző, pin kód beütésnél nem írta a *-ot, aztán 5 mp múlva már be is állt a rendszer úgy, hogy csak akkor vettem észre, hogy nem vagyok fenn a hálón, miután próbáltam hívni... szóval szerintem gáz. Én lekaptam egy nap után.
-
agy73p
senior tag
Ja, a kérdésre nem válaszoltam:
A múltkor felületes voltam (CM7.2 után) és csalódott ezzel a rommal kapcsolatban, mert 4.2.2.-t írtak, és ahhoz nem sok köze van, és több apk angol nyelven fut (kamera is), de mindenképpen a leggyorsabb stock rom, így néhány nap után azt gondolom. Nem volt vele semmi probléma az említett hívás beállítási összeomlásoktól eltekintve. Link2SDvel linkelem az appokat az ext2re. Most más kernelt nem merek feltenni egyelőre, mert a múltkor is ott kezdődött a probléma, nem akarok egy időre nyűgöt. :-) -
fRooStzzZ
senior tag
Akkor en is rakerdezek, hogy aki 4.2.2.-t hasznalja, mondjon mar rola par szot..
Stabil? Lehet hasznalni mindennapos hasznalatra? A telefon meg most sem az enyem,
Akkuido hogyan valtozik vele? Modem resz / terero akarmi jobb lett rajta, illetve romlott?
Folyamatossaggal sincs semmi gubanc?
Azert is kerdezem, mert tobb app ker 4,0 feletti driodot, es hatha akkor felcsapnam haver telefonjara ezt a 4.2.2.-t
A stabilitas azert is lenne fontos, mivel (uzletvezeto) nem art, ha elerik napkozben, es nem csak random kikapcsolna, lefagyna magatol a telo.A valaszokat koszi.
agy73p.. Nem lehet, hogy az emei-ed maszott el, azert nem lepett fel a halozatra, es mikor vissza kapta a gyari rom-ot, akkor vissza allt az is?
legkozelebb ha ilyen van, en megneznem azt is, mutat valami kulonbseget az eredetihez kepest. -
agy73p
senior tag
Na, most feltettem újra az Ace 4.2.2.-t.
Most lehet hívást kezdeményezni, és működik minden.Ne haragudjatok, ha vkit untatok ezzel, kicsit azért is teszem, hogy később visszaolvasva tudjam a miérteket. Mert már annyit kevertem ezzel a telóval, hogy néha nem tudom, mit-merre-meddig csináltam.
-
morrisx79
tag
Amint felraktam rá cm7-et azonnal feltettem cronmodot is (életemben először, úgyhogy nincsen összehasonlítási alapom, hogyan futna cm7 cronmod nélkül). Még így is gyorsabb mint bármelyik másik rom, de ez cm... Ezelőtt én is link2sd használtam stock alapú romokkal. És bizony-bizony elég gyakran kellett (átlagban 2 naponta) újtaindítani a telefont, mert belassult. Nem tudom a cm miatt, vagy a cronmod miatt-e, de most ritkábban lassul be (van hogy hetekig nem kell rebootolni).
Szóval: sztem nem lassú (nagyon). De azért azt tudnod kell, hogy akár cronmod, akár link2sd scriptekkel a gyorsabb telefon belső memóriája helyett, a lassabb sd kártya használatát eredményezi (ráadásul az sd kártya élettartama is csökken). Tehát mindegy melyik megoldást választod, valamivel lassabb lesz a telefon. De nen számottevően.
-
morrisx79
tag
Használható, csak előtte le kell cserélned a kernelt, mondjuk rafael baugis e3-as verziójára modulokkal együtt. Én most nem nagyon tudok linkelgetni neked, telóról nyomom munka közben. Rafael kernelét az xda-n megtalálod, ott is van hozzá leírás, de vissza lapozol és itt is van útmutató. De pár szóval:
1 telepítesz stockot.
2 rafael kernelét, utána a modulokat hozzá
3 és végül mehet a cronmod.
Lényegében ugyanazt csinálja ez is, mint a link2sd, de ez "hozzácsatolja" az sd leválasztott részét, a teló belső memoriájához. A Link2sd csak linkeli a fájlok egy részét, de nem mindent. Így ugyan több mindent telepíthetsz, de egy idő múlva ugyanúgy elfogy a szabad helyed... cronmod-nal ilyen nincs. Több mint fél giga a telepített appjaim mérete, + cache, + dv, stb... Megéri vele pöcsölni!
-
-
agy73p
senior tag
Találtam neked valamit.
De bevallom, h többet nem keresek. -
hhatika
tag
gondolom akkor minden telepítés Link2SD-vel sd-re...
mennyi memória van szabadon, miután minden "hülyeséget" (= facsebook, whatsapp...) feltelepítettél futó alkalmazásokban fülön alul?- én a magam részéről a ZeamLauncher-t használom, le nem cserélném másra -
-
ktomcat
senior tag
nekem 797-et hozott ki cm rommal asszem a legutóbbi amit belinkeltem. Az sdm jelenleg egy class 8-as samsung 8 gigás, kitűnően teszi a dolgát de a lényeg h minimum class 6os legyen mert h ha memóriabővítést használsz akkor számít az hogy mekkora sebességgel tudja olvasni az sdt
-
ktomcat
senior tag
az nagyon valószínű h sd hiba, tavasszal nekem is volt egy ilyen amikor bármit raktam fel mindig újra indult és az sd volt a ludas.
Gyáriakra azért ír többet mert mindent le tud mérni, cm alatt ez már kicsit komplikáltabb, melyik az az említett teszter? A cool tool? csak azért kérdezem mert ahány mérő annyi pontozásadsl: előző oldalon beszéltünk a erről, én a flipstert javaslom, de nézd meg h ki mit írt
-
agy73p
senior tag
-
hhatika
tag
fogalamzhatok úgy, hogy ezzel kellőképpen elbizonytalanítottál...
hogy miért pont az interactive-ra esett a választásod nem tudom.....tényleg ennyire nekem kéne eldöntenem, hogy mit szeretnék a teótól? avagy másképp kérdezve, nem a governornak van köze ahhoz, hogy bizonyos dolgok nem működnek tökéletesen...? hm... -
agy73p
senior tag
Felettem Dalvik cache utána cooperve kernelt, de ugyanaz. Gyakorlatilag minden 1 mp-el később történik meg, mint ahogy rányomok a kijelzőre. Újraindítás után után is ugyanez, szóval ismét felteszem a Thundert, most a 2.1-et.
És mindig leáll a Launcher 8 alkalmazás. Lehet, h csak azzal van baja?
-
ktomcat
senior tag
h ha nem törlöd a dalvik cache-t akkor az rendesen be tud kavarni az új oprendszernél (nekem pl felteszi az összes appot amit még benne talál de működni már nem fognak viszont a helyet foglalják és kapom a hibaüziket folyamatosan :S Thunderrel nekem még ilyen lassúébredéses problémáim nem nagyon voltak, bár én már rég nem használtam az alap cm-et.
Nemrég jött ki ez a rom, pár órája tettem fel és nagyon bejött eddig (magyar nyelv nincs hozzá, csatolva van egy alkalmazás a 2-3. hozzászólás környékén amivel le lehet fordítani)
-
hhatika
tag
végülis akkor melyik kernelre mondanád, hogy stabil 98%-ban? Elég ijesztõnek hat az offline töltés bug, a feléledés utáni 2-3perces fagyi, a wifi elejtés... Mégsem lehet óránként a dalvik cache-t wipeolni. Vagy ezek valójában a kerneltõl vannak, vagy a custom romtól? Az jutott még eszembe, hogy a mem.bõvítés is csinálhat hülyeségeket. Az sd-n leharapott méret, a formázás típusa (ext2 stb), link2sd vs. Dat2ext... Szerintetek?
-
adsl
aktív tag
-
agy73p
senior tag
MOst nézem, hogy kijött a thunderkernel 2.1. Le is töltöm....
-
ktomcat
senior tag
tarej: odinos megoldást is próbáltad? nézd meg h akkor is ez van e h ha bepipálod a re-partition-t, illetve a drivereket csekkold le h rendben van e velük minden
agy73p: A facebook és a messenger (facebook önmagában is) brutális mértékben lassítja a telefont, én flipster-t használok és üzenetváltásra meg a böngészőt
Messenger önmagában amúgy jó, csak én attól kaptam idegbajt h amint netet kapott a telefon rögtön elérhető voltam facebookon és úgy írogattak rám mintha gépnél lennék
-
ktomcat
senior tag
Én primot használok és gond nélkül működik
Próbáld meg h letörlöd aztán wipe dalvik cache recoveryből vagy csak simán wipe cache (egyszerre ne csináld a 2t mert elszállhat) és tedd fel utána újra. Vagy próbálj ki egy másik primo-t, nekem se mindegyik működött!
Ja és a random rebootok megszűntek, csak 1 napig tartottkopp-kopp...
morris: Mobilnet az nálam alapból "csak 2g"re van állítva (üzenetváltásra így is bőven jó), h ha böngészni akarok vagy valami izmosabb feladathoz kell akkor visszakapcsolom és akkor már tényleg merül az akksi. Battery kalibrálással is lehet próbálkozni. -
morrisx79
tag
Azért egyvalamit nem árt tudni: ha az üzemidő növelésének érdekében megváltoztatjuk cpu beállításokat, számítsunk arra, hogy laggosabb lesz a teló. Más szóval csodát senki se várjon. Valamit valamiért
Ennél többet nem hiszem, hogy ki lehet hozni ebből a dél-korreai remekműből.
-
morrisx79
tag
Na jó... scheduler, i/o és órajel állítgatással azért akad már némi tapasztalat, nagyjából amit már írtam (min órajel 312mhz, lionheart scheduler és bfq i/o) 156 mhz-en gyakran volt stock alapú romokon is random reboot. Rafael Baugis is, aki amúgy úttörője volt az 5830i custom fejlesztésében. Ő készítette az első custom kernelt. Még ő sem ajánlotta a 156mhz-et minimumnak.
Visszatérve; cm7 alatt még nem próbáltam, de stock-on drasztikusan megnőtt az üzemidő a fent említett beállításokkal. Gyanítom cm7 alatt is számíthat a helyes konfiguráció.
-
-
janaman01
addikt
agy73p
(kvázi-tag)
Ext-3as partíció van az SD kártyámon, amire a Link2SD-vel szoktam linkelgetni az appokat.
Most a data2ex telepítésével kell ez megint? A CronMod Unofficial és a data2ex mire való?erre válaszoltam volna....vagy már cronmod-ot felraktad? de akkor miért lenne szükség a link2sd....-re...
-
janaman01
addikt
ezt rakd fel cwm böl semmi mást , mount systemmel !!!
aztán nézz bele az alkalmazások-ba
-
janaman01
addikt
nálad azért nincs mert a google appok nincsenek fent normálisan ...ha esetleg megnézted a marketről se tudtál letölteni, és azt se frissitette fel google play-ra...a fiókoknál meg alapból nem tudtd létrehozni a googlis fiókodat..tehát nem ment fel rendesen a googleapp csomag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest