- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv sracok!
Lenne egy Ace, amit szeretnek rootolni..
Most innen az elso hsz-bol kiolvasgattam a menetet, de megakadtam egy letoltesnel.
Egy update.zip hianyzik, illetve van egy CWR aminit ugyan csak eltavlitottak.
Odin (regi) megvan, driver megvan, telefon adott, kabel is ok.
A telefon full gyari, meg sosem volt piszkalva..
Ehhez van illetve kell valami masik kernel, hogy cwm-bol lehessen vele bohockodni, vagy mindenkepp odin a megoldas.
Ha igen, akkor honnan tudom beszerezni a szukseges file-t, mert ugye az elso hsz-nél egy par link nem mukodik.
Letoltottem egy PDA.tar-t is. Az kell majd vegul nekem, vagy az csak akkor kell, ha az ember ROM-olgatna nagyon?
En lenyegeben mindent hagynek a telefonon ugy ahogy van, nekem csak egy root kell ra, semmi tobb.
Tehat szukseges file-t, meg esetleg valami frissitett leirast megkoszonnek, ha azok mar nem aktualisak.
Koszontem. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz quailstorm #2675 üzenetére
Koszi szepen
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz fRooStzzZ #2676 üzenetére
Kicsit szenvedtem vele, mig recovery-be elinditottam a telot.
Nem vol up + home + pwr gomb, hanem csak siman home + pwr gombra indult a telefon..
Azt is kulfoldi forumba talaltam.
Nem tudom mennyire igaz mas rom-nal vagy kernel-nel vagy mi miatt volt ez, de ha mindenhol az van akkor lehet az elso hsz-ben modositani kellene azt a 3 gombos megoldast, -
fRooStzzZ
senior tag
válasz morrisx79 #2679 üzenetére
Hogy oszinte legyek, fogalmam sincs milyen.
Azt tudom, hogy Ace. De hogy most i-s vagy sima, passzolom. De a root sikeres volt, ez volt a lenyeg.
BusyBox-ot kellett csak telepiteni ra, es megvolt az amit szerettem volna..
Mellesleg nekem Note2 van... Az Ace nem az enyem, havere.. Csak kellett egy kis okossag hozza, azert kellett a root
S1-tol felfele volt mindenem, ott mindenhol 3 gombos volt.
Azert is furcsalottam ezt a home + pwr-t. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz quailstorm #2681 üzenetére
forras xda
Recovery mode not opening- SOLVED
Edit: Solved!
The solution is simple. You just need to hold home + power button till Samsung appears
Holding it till Samsung appears is every important!Itt egybol ugy ment..
a 3 gombos megoldasnal a "ramdump mode" felirat jott, nem csinalt semmit.
Google, galaxy ace ramdump mode, xda, es orul.
Vagy akar itt is itt van, hiaba a kep.Recovery Mode on Samsung Galaxy Ace S5830
1) To enter recovery mode, the first step is to turn off the Samsung Galaxy Ace S5830
2) Then, with the device off, we must press the power button and home at the same time for a few seconds. -
fRooStzzZ
senior tag
Akkor en is rakerdezek, hogy aki 4.2.2.-t hasznalja, mondjon mar rola par szot..
Stabil? Lehet hasznalni mindennapos hasznalatra? A telefon meg most sem az enyem,
Akkuido hogyan valtozik vele? Modem resz / terero akarmi jobb lett rajta, illetve romlott?
Folyamatossaggal sincs semmi gubanc?
Azert is kerdezem, mert tobb app ker 4,0 feletti driodot, es hatha akkor felcsapnam haver telefonjara ezt a 4.2.2.-t
A stabilitas azert is lenne fontos, mivel (uzletvezeto) nem art, ha elerik napkozben, es nem csak random kikapcsolna, lefagyna magatol a telo.A valaszokat koszi.
agy73p.. Nem lehet, hogy az emei-ed maszott el, azert nem lepett fel a halozatra, es mikor vissza kapta a gyari rom-ot, akkor vissza allt az is?
legkozelebb ha ilyen van, en megneznem azt is, mutat valami kulonbseget az eredetihez kepest.[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz quailstorm #2759 üzenetére
Akkor melyiket ajanlod??
Vagy amit elobb irtam, illetve linkelt itt a kollega, az jo lehet?
S1-S3 illetve note2 amik nekem vannak / voltak, azokra ahogy elneztem valamivel konnyebb talalni rom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest