Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz
Viktor0610 #772 üzenetére
Köszi, meg találtam ilyet, h mobildoktor. Az árakról: gyári kék ház (ua. mint a mostani) 12k, gagyi ezüst v. fekete 2,5k. Vajon ér e majd ötször annyit a gyári? Vsz igen...
-
ToRR3nt3
senior tag
Heló!
Nem tudjátok, hol lehetne online rendelni burkolatot D500-hoz? Már két éves és elég ütött kopott szegény. Úgy döntöttem D900 upgrade helyett felújítom és megtartom, jó telefon ez.
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
Én nem szoktam meg azért töröltem... Meg is szoptam a multkor mikor lemerült és hiába tettem át egy másik telóba, nem tudtam a híni kívánt számot.
Normális sztereo füles kapható a telóhoz vagy csak az a gagyma van, amit adtak hozzá vajon? Kicsit halk, meg akkora, h nem fér bele a fülem lukába... -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
Hálás köszönet
Automatikusra kellett állítani a karaktertámogatás pontot. Azt viszont nem értem -amit Te is írtál-, h mi a túrónak vált át megint kevesebbre ha hosszú magánhangzókat használok -
ToRR3nt3
senior tag
Ez a memó dolog engem is zavar, bővíthetőre csinálhatták volna. Mondjuk nekem így vagy 20-22 mp3 fér rá meg marad vagy 20 mega fotóknak meg egyebeknek. Még annyi, hogy a gyári füldugók kicsit nagyok lettek, meg mondjuk rárakhatták volna az mp3 vezérlőgombjait is. Nemtom van e fullosabb fülhallgató a piacon de jó lenne.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz
Atombalu #452 üzenetére
Vannak ott jó játékok is jó pénzért...
Az infrát eléggé kihasználom mert sokat fényképezek, meg az mp3 fájlokat is gyakorta cserélgetem, szóval kihasználom rendesen. Kicsit lassú, nem tom a Bt mennyivel gyorsabb.
Wapon keresztül sikerült feltolni a tetrist a zedge-rőlAzzal is el lehet ütni az időt. Még a pókert próbálom majd.
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
A samsung.com-ról próbált már valaki játékot letölteni?
-
ToRR3nt3
senior tag
Helóka!
Volna 2 kérdésem a telcsivel kapcsolatosan:
1. A naptárat ki lehet e tenni a kijelzőre háttérként? Ha igen hogyan?
2. A fényképezőgép legjobb felbontással és minőséggel vagy 2-3 mp után exponál csak a gomb megnyomását követően. Ez normális vagy csak el van állítva rajta vmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest