Hirdetés

Aktív témák

• s1ru2

aktív tag

válasz mutyi #252 üzenetére

Nekem van mind2 moncsim (244T és 215TW is).

215TW: A hangszórók annyira nem gagyi. TFT kategóriában sztem az egyik legjobb azok közül amiket idáig hallottam (de azért ha zenét akarsz hallgatni ajánlanék vmi norm hangszórót :) ) de pl egy filmet simán végig lehet vele nézni LAN-on. 215TW ben én azt figyeltem meg h a fejét nem igazán bírja el a talp, ahol a dőlést tudod állítani. (de lehet h csk azért van mert egybe van kötve sok kábelem és ezek lehúzzák) Amúgy semmi más baja nincs.

244T: Irdatlan képméret. Gyönörű telt színekk. Szebb a képe mint a 215TWnek. Picit jobban látni a fektetháttéren a bevilágítást de abszolút nem zavaró. A tapla sokkal robosztusabb és fém alkatrészekkel van felfogatva. Sokkal strapabíróddnak tűnik mint a 215TW. A hangszórókat lespórolták róla sajnos. (Időnként jól jönne) Jah és nem utolsó sorban tekintélytparancsoló. (De sztem ezt mind2őről el lehet mondani)

Én a helyedben a 244T-t választanám. Ugye Full HD meg vizuális élmény miatt azonban megvan a hátulütője is. Az 1920*1200 as felbontáshoz már bika vidkari kell ami nem olcsó móka (nemtudom milyen konfigod van).

ui: ha estleg érdekelne 244T jelentősen baráti áron akkor dobj egy privit és beszélünk

[Szerkesztve]

Aktív témák