- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
válasz bollokcs80 #30 üzenetére
Te is? Én idén nyáron vettem ugyanilyet, mert a Xiaomi szaraiból elegem lett, viszont nem akartam 550k-t elszórni egy S23-ra, így be kellett érnem ezzel. Nekem úgy 2GB memória van szabadon a telón.
-
DS39
nagyúr
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Hogy ne lője ki a háttérben az alkalmazásokat. Arra lehet jó, persze ehhez kell az is, hogy jól legyen megírva memóriakezelés.
-
7Heads Drago
veterán
A telok (de igaz ez a PC-kre is) teljesítményét szépen visszalehet fogni kevés rammal. Vagyis amikor szépen egymásután rakod fel az updateket és egyszer csak kevés lesz. Évek óta ez megy. A soc-ok manapság sokáig elegek, de egy egyre terebélyesedő rendszer rákényszeríti a usert a váltásra. Nem véletlen az iPhonek esetén sem a szűkös ram.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
janeszgol
félisten
Itt van értelme, mert bírja a hardver. De egy Motorola Moto G84-nél mi értelme van? Mire használná, addigra a hardver többi eleme régen elfogyott.
-
őstag
A telefon ram-ja a számítógépekkel ellentétben nem bővíthető. Egy felső/csúcs kategóriás telefont ma már 4-6 évig használnak, 2-5 teljes rendszer upgradet kapnak, az alkalmazások folyamatosan növekednek. Ami ram ma bőven elég , az 3-5 év múlva már akár a kompromisszumos működés okozója is lehet, főleg egy olyan telefonnál ahol dex is van.
Én pl. a dexet hetente akár több alkalommal is használom, néha teljesen más fut a dex-en tévén mint ugyanakkor a telefonon a kezemben. Pl. dex+tv-n táblázatkezelő, közben a telefonon email-t olvasok, és bluetooth hangszórón szól a telefonról a webrádió. És közben érzem, hogy a 8 giga nem mindenre elég mert nem olyan zökkenőmentes a működése a telefonnak (persze ez már nem hétköznapi átlagfelhasználás, de S-es Samsungot nem is hétköznapi semmire vesz az ember). És akkor a sokgigás játékokról még nem is beszéltem, mert én nem játszom. De ebben szerintem én vagyok a ritka kivétel, szóval még vegyük ide a memóriazabáló játékokat is.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Idézet a hírből.
"akik még emlékeznek, hogy a DeX asztali nézet esetében is hasznos 12 GB RAM "
Tehát nem árt ha van.
-
elfelejtette
veterán
Leginkább az optimalizálás hiányának a kompenzálására...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
klaya86
senior tag
A doboz oldalán jobban mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest