- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dare2Live #57 üzenetére
12 prot valtottam 2 ev utan 14-PM-ra mert akksi is gyengusz volt mar,meg nagyobb kijelzott szerettem volna meg persze hosszabb uzemidot.Most 14PM mar egy eves elmult,szerintem majd 16-ra valtas lesz,mikor megjelenik,addigra ez elegge leamortizalodik az megint 2 ev.Csaladban,ismerosok is kb 2 evente cserelnek,kb emiatt mint en az amortizacio miatt.Senki se szeretmar szervizbe szaladgalni akkumlator cserere miatt stb.Lejar a 2 ev huseg aztan hozzak ki az ujat a szolgaltatotol.A regi meg vagy megy a fiokba vagy gyereknek jatszani vagy eladjak hasznalt gsm kereskedesbe.En mondjuk jofogasra szoktam feldobni vagy neha marad csaladon belul.Tobbnyire a 3 jol ismert marka van csaladon belul Samsung,Iphone es Xiaomi.Hardver resze,hogy mi van benne ram stb kb senkit nem izgat,mukodjon normalisan meg birja az akkumlator itt ki is merult az elvaras
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged