Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxcooper
tag
Halli kormány tulajok!
Sorry az új topic-ér, de már irtam közösbe is de eddig semmi...
Van egy Saitek R440 FFB-s kormányom és lenne lehetőségem lecserélni egy Logitech Formula Force EX wheel-re!
Megéri? Nem a ''név'' miatt hanem ténylegesen.... (..lesz*rom hogy logitech ha nem jön be...)
Nekem a Saitek naon bejött, mind viselkedésre, mind ergonómiára....
...nem beszélek arról hogy kicsit kotyogós (még jobb az Engine effect) meg hogy a műanyagok egymáson való siklása néha enyhe zajokat hallat
Szóval én meg vagyok vele elégedve és a kormányváltó is bejött...
Tudom nem egy MOMO, de a Logi FF EX-sem az...
Szóval az érdekelne hogy akinek van ilyen Logi-ja (kérem ne fényezze a sajátját ha nem ismeri a Saiteket mert így én is írhatnék k*rva jókat a Sai.-ról) irjon már véleményt hogy mégis mittakar a dogoz és mennyire masszív mennyire erős a Force valamint millyen az ergonómia....
...de tényleg kérem az olyanokat akinek nem volt még más kormánya csak a szóbanforgó Logi az ne írjon mert ő még elfogult lehet a sajáttal kapcs. (...mint talán én is)
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K Garanciális 2027/04/09
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest