Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Én angol nyelvűt néztem és csak a gyakorló pályát játszottam le, meg a hidast elkezdtem. Nem volt semmi probléma.
-
Weareus
addikt
'Sztok!
Win 10 alatt próbálta valaki? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
csuma
csak nekem nem megy a multi player? -
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást.
-
Plasticbomb
addikt
Innét letöltöttem a teleptő lemezeket:
CD1 (INSTALL)-->>http://www.swine10.atw.hu/dl/swine_install.iso
CD2 (PLAY)-->>http://www.omegaportal.atw.hu/dl/swine_play.iso
Patch 1.9.-->>http://www.omegaportal.atw.hu/dl/swine.exeAzzal a céllal, hogy játszogatok is vele, fel is raktam azonnal, de annyira csipázom a hangokat a játékban, hogy gondoltam valahogy ki kéne bányászni, és berakni a szövegeket a World of Tanks nevű játékba.
na már most.
A játék gyak mindent egy swine01.pak nevű fájlban tárol, amit sehogy sem tudok kicsomagolni.
ötlete esetleg van valakinek, hogy hogyan juthatnák hozzá a hangfájlokhoz? -
nike_
addikt
Ja, meg még van egy lövegem

-
nike_
addikt
Szia!
1680-at nem tud a játék.
A videós kérdésedre nem tudom a választ.

Nekem viszont pályás kérdésem lenne:
Disznók, Jeges pálya (asszem 4.)
Van egy rakétásom, 3 darálóm (páncélos autó), ebből 1 aknakeresős, 2 PigBull (Tank), 1 vontatóm, de Zsíros Körömnek még van 2, tehát össz. 3, és egy távcsöves parancsnokim.
A cél: Megszerezni a nyulak utánpótlását, feltölteni Köröméket és leverni Pont Roger seregét.
Tehát: Elindulok jobbra fel a térképen, meg szeretném kerülni a nagy védelmi vonalat középen (ott még Köröm seregével együtt is nehézkes átmenni). Megyek, megyek, egyszer csak beérek egy kis faluba. Aknák mindenhol, kb. 4 löveg + légitámadást rendelnek rám + 2 bunker a falu elején.
Milyen taktikával tudnám azt megcsinálni, hogy azért közel legyenek a vontatók, de mégse sérülhessenek (ne tudjanak rájuk lőni)? Mert azok lennének a legfontosabbak.
2 vontatóm van szabadon, 1 a szerelőt vontatja.
Köszi.

-
fradi81
veterán
Az bevezető videóknál hang van kép nincs. De a videókat le tudom játszani játékon kívül és akkor van kép is, mi lehet a gond?
Be lehet állítani 1680x1050-es felbontást valahogy?
-
Grafiqs
őstag
Átnevezve, áthelyezve.

-
Ingyenessé tették a S.W.I.N.E. nem magyar verzióit, lehet letölteni!
Bővebben: link
Ja, és egy moderátor pakolja át lécci ezt a Játékok rovatba. -
Szaki@Pécs
tag
UP!!!

-
Szaki@Pécs
tag
Hi!
Egy láma kérdés:
lehet valahogy csalás nélkül pénzhez jutni? mert a repteres pálya elején vettem egy tüzért, egy javító és egy fuel utánfutót, de lőszeresre már nem futotta, és a pályát épphogy megtudtam csinálni ( összesen kb 10 lövedék maradt) és ahogy láttam a köv. pályán sincs sok kezdő tőke... -
gabe_
őstag
Hát igen, ajánlatos, egy plusz vontatót üzemeltetni, mert később, a pályán is lesznek bónusz cuccok. (namegpersze, a lesántult tankokat is lehet vontatni...)
-
gabe_
őstag
Most nézem, mi eza (Mod) felirat itt a hozzászólásomon???
-
gabe_
őstag
Hali.
Sokat játszottam a swineal, a nyulakkal már végigvittem, a disznókkal már nehezebb a dolog...
A terepen ha szétnézel, van egy pár tanyaféleség. Ha oda is mész, akkor az egyiken megtalálsz egy utánfutó kerozint, amit persze őriznek egy kicsit. Ezt bevontatod a reptérre ( miután megtisztítottad persze ), és kész a küldetés. ( Én először elmentem a naftáért, és csak utána kezdtem el ostromolni a repteret. Ekkor ugyanis, ha lelövöd az utolsó disznót, és a cucc is belül van reptér területén, automatikusan kész a küldetés. Sok sikert! (A kerozin egyébként a terep bal felső sarkához közeli tanyafélén van )
Gabe_
Ha esetleg még kell egy kis segítség, írj: hirkag@freemail.hu -
klepto
addikt
Hahó gamerek! Segítsetek!

-
klepto
addikt
Megyek ebédelni, de remélem lesz valaki, aki tud segíteni. Nekem mondjuk a második lemez is magátol indult el a behejezést követő kb. 20 mp múlva. Ha visszajövök írok, de remélem addig is mondd valaki valami okosat, hogy hogy kell a reptérnél továbbjutni

-
Bálintosz
senior tag
Nekem a GameStar-os S.W.I.N.E. van meg(1.5). Az XP-n teljesen jól meg és nem kéri a CD-t. Egyébként én is a reptérnél akadtam el... És a neten DJNyuszi néven vagyok rajta...
-
-
klepto
addikt
Rögtön a legelején, a harmadik küldetésben a nyulakkal. A harmadik küldetésben vissza kell foglalni a repteret, de mindíg game over lesz, pedig nem veszítek embert, ill. nyulat. Elkezdődik a játék, eljutok a reptérig, és elkezdem kilőni a hangárokat, stb. Nem értem, hogy mit kell csinálni, mert a reptérnél töltött kb. 10 perc után autómatikusan közli, hogy sikertelen küldetés, pedig még diszó sem jön sehol. Miért? Mi ott a feladat? Hogy van tovább?
Kérlek titeket, aki játszott már vele, segítsen
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)