- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Manson
tag
válasz
AthlonXP #4609 üzenetére
Igen OL-al vittem végig!Köszi a választ igy legalább nem keresgélek meg teleportálgatok ujra meg ujra
Még ennek elenére is nagyon jó játékélménybe volt részem!Egyenlőre ebben a műfajban nem alkottak jobbat számomra
Azt hiszem a mostanság is nagy népszerűségnek örvendő call of duty 4 is megirigyelheti a "kövesd a stalker csoportot (majd érd el az erőművet)" cimű küldetést!Na az nagyon beadta!
Jahh és jó ez a topic is!Good Hunting, S.T.A.L.K.E.R
-
Mr Manson
tag
válasz
AthlonXP #2413 üzenetére
HELL!
Köszi az infot!Én ugy kezdtem el a játékot hogy az 1.001es patch lett felrakva meg a tarnsport cucc a kocsik miatt ja és magyaritás!Az lenne a kérdésem hogyha most felrakom a Oblivion Lost mod-ot akkor elvesznek a mentéseim?
Ja és még annyi hogy betudnád linkelni honnan tudom leszedni a - Oblivion Lost mod-ot?Meg az hogy a mod-ho melyik patch-et kellene még felrakni?
Köszi a segitséget! -
Mr Manson
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a transport mod csak az első pályarésznél ad kocsikat?Mert miután a vasuti sinek alatt átmegyek 1etken járművet sem tudok vezetni!Csak azokat lehet amiket az elején ad?Mert akkor nem sok értelme volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 24 Hours of Le Mans
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest