- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr Manson #2414 üzenetére
Ha az 1.01-es patchal játszottad a gamét és abból vannak a mentések is, akkor azok nem fognak elveszni, ha telepíted az OL. modot. Bár szerintem a transport modot le kéne szedni, nehogy összevesszen az OL-al. nem biztos, hogy baja lenne, de jobb a békesség.
A mod letöltése: [link]
Esetleg innen: [link]
A modhoz az 1.04 vagy az 1.05-ös patch kell. Elég csak az egyiket feltenni, nem kell a korábbiakat.Csokibácsi: Az attól függ, hogy akarsz-e játszani az Ol modal.
Mert ahhoz legalább az 1.04-es kell.
Amúgy innen leszedheted őket: [link]
Vagy innen: [link]Vigignyomtam az OL modot.
Elmentem a kívánságteljesítőhöz és a gazdagságot kaptam ( rámomlott az egész kóceráj ), pedig "csak" 91000 rubelem volt. Úgy tudtam, ezt csak akkor kapom, he legalább 200000 van.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr Manson #2412 üzenetére
Így van. A transport mod ( és az összes többi hozzá hasonló ) csak az első pályán és annak is az első felén engedi vezetni a járműveket. De ezt a gondot pl. az Oblivion Lost mod orvosolja. Én már a "red forestben" vagyok és eddig minden pályán volt valami, amit vezethettem.
Szal, ha vezetni ( is ) akarsz, akkor mindenképp tedd fel az OL. modot.
Új hozzászólás Aktív témák
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest