- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valiczkó1
csendes tag
bocsi ha hülye kérdésért de az Stalker Oblivion Lost mod-ban mi változik azon kívül h lehet kocsit vezetni????
-
Valiczkó1
csendes tag
válasz
remington2 #5113 üzenetére
kár pedig lehetne egy vhol mer amit kaptam (vmi zöld ökológus) ez nem igen véd meg hiába van 2 plusz artifact(gyöngysor,éjcsillag) is a gyereknél ami 5-5 védelmet ad rá :S...meg ezen az oldalon: http://stalker.heroesradio.com/Items_Armor.php#Skinner_Anomaly
találtam minden ruháról leírást és itt van az exováznak is leírva egy olyan h a szabadságiaknál lehet venni (ha nem segítünk a dutynak lelőni a lövészt) + van egy iolyan is h a fejlesztett exováz ott van pripyatban....most kezdem el előről azt megpróbálom a szabadságiakat megnyerni -
Valiczkó1
csendes tag
válasz
Mosquitoo #5110 üzenetére
igen arra gondoltam legközelebb majd inkább azt használom a szervoruha helyett...akkor inkább úgy kérdem hogy az Exoskeleton ruha Csernobilon kívül hol van???mer én olvastam olyat is hogy meglehet venni miután kijötem az X16ból de nincs senkinél meg olvatam olyat is h a Jantarba van a tudósok laborjának tetején egy ládába..de ott nekem csak gránát van :S
merre lehet a játékba előbb szerezni??? -
Valiczkó1
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest