- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Úgy látszik ezeket váltogatja program, mert én pont fordítva kaptam őket..sajnálkozva adtam vissza a Trs-t, de mikor megláttam mit kapok érte jobb kedvem lett

Amúgy most kezdtem el harmadszor... de még egyszer sem fejeztem be.. az 1.0000 mentések nem működnek az 1.0003 ban..pedig aszittem, mind1. Legnagyobb meglepetés peccselés után az volt, h még a menü is gyorsabb lett, és más lett a távcső...
Így remélem nem lesznek bugos mellékküldetéseim, mert a korábbi mentésben volt egy-két darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Posta, csomagküldés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így remélem nem lesznek bugos mellékküldetéseim, mert a korábbi mentésben volt egy-két darab.
shield