Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ugye, hogy milyen jó?
Nem is értem, hogy miért nem lehetett már az eredetit is így kiadni, végül is nincs olyan sok változtatás az OL modban. Mondjuk hogy a Crysist veri-e, arról szerintem megoszlanak a vélemények, de szerintem is van olyan jó. Bár a 2 játék azért eléggé különbözik egymástól. Én személyszerint már nagyon várom a Crysis 2-t, nameg a Clear Sky-t. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem is értem, hogy miért nem lehetett már az eredetit is így kiadni, végül is nincs olyan sok változtatás az OL modban. Mondjuk hogy a Crysist veri-e, arról szerintem megoszlanak a vélemények, de szerintem is van olyan jó. Bár a 2 játék azért eléggé különbözik egymástól. Én személyszerint már nagyon várom a Crysis 2-t, nameg a Clear Sky-t. 
shield