Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laris2

senior tag

válasz Sensut #15749 üzenetére

Először vagy három éve, jó sok segítséggel, az NSCP-2-őt. Bár amikor teljesítettem a Skadovski lakók összes feladatait, még némelyik adott pár pici feladatot, aminek már semmi szerepe nem volt. Az akrobatikát könnyen meg lehetett tanulni, mivel a játék is rásegített. PL az ereszről beugrani az ablakon, volt hogy az ablak fölé is ugrottam. Próbáltam ezt más módokban, de azokban nem lehetett esés közben előre ugrani. Vagy pl Fenrir első feladatánál a Kordonon kellett átugrani a kerítésen egy fára, ezt csak a megfelelő helyről lehetett. (helyből 12m-ert ugrani pontosan a zsákhoz) Másodszor már a fordítás végett játszottam végig. Itt Gery D-t megnyugtatom, nem teszem föl a fórumra, mivel túlnyomó rész az ő munkája. Sok segítséget is beírtam, hogy időben elérhetőek és beindíthatóak legyenek az NS-es feladatok. Viszont Miner chippes feladatát nem tudtam kibogozni, valamint az üvegkoponyás részt sem. Távol álljon tőlem, hogy hibáztassam Gery D-t, de szerintem a rossz guglis angolra integrálta a Soupos részt. Kértem is tőle az orosz szöveget, de nem kaptam meg. Gondoltam, ebben az az OP2.1-ben ez is teljesíthető lesz, mint OGSR-ban a pálinkafőzős, és banditás feladat. De úgy látszik ez még nem jön össze.

Új hozzászólás Aktív témák