- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
sklopp #15723 üzenetére
Végül a Hullócsillagot abbahagytam ott, amikor Limanszkban a szökőkútnál eltűnt Görög, miután megbeszéltük, hogy a csatornán át kell a Kórházba menni. Így harc nélkül, teljesen kihalt városrészen mentem át, majd a Kórházba érkezvén kiírta, hogy Teljesítve Északra. A Vörös erdőhöz vezető kijárat nem működött, a barlang vége a semmibe vezetett.
Valamilyen hiba történhetett még Limanszkban. Sajnos saját mentésem Limanszkban nem volt, mert a csatornás párbeszédig elég simán mentek a dolgok.
Vissza kellett volna térnem Kelet Pripjatyba egy korábbi saját mentésig. Amikor Limanszkban fölvettem a dokumentumot, kiírta, hogy Teljesítve Hullócsillag, nyilván nem az egész játék.Élménydús volt a játék eddig is, de sokszor kellett utána nézni a dolgoknak, nem mindig volt minden egyértelmű. Egyébként akadnak érdekes dolgok a történetben, például az Idő folyója is ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest