- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15556 üzenetére
Kíváncsi leszek nálam mi fog történni ott, egyelőre az X-18-ból jöttem ki valahogy. Na de hol lehet megtalálni a két ajtókódot, nem emlékszem. A lent a laborban nincsen, a kézikönyvből kilestem, de valahol meg kell lennie a játékban is. Néha egy egy sztalkertől meg lehet venni egy 4 számjegyű kódot 50000-ért, vajon ezek lennének azok a kódok?
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15556 üzenetére
Ilyesmi nem volt, de Sötét Völgy után elég gyakran kidobál engem a játék csak úgy, főleg az átkelőknél. A log fájl szintén üres, nem tudom mért csinálhatja. El is ment a kedvem tőle egyelőre. Belefáradtam abba, hogy mindent úgy kell csinálni, ahogy a könyv írja, különben cseszheted az egész játékot. Nem vagyok nagy rajongója az ilyen abszolúte lineáris játékoknak (ezért is nem szeretem pld. a Call Of Dutyt
) Azt hiszem tiszta, hogy mért nem folytatták ezt a második résszel, mert ez így ebben a formában nagyon instabil szerintem a rengeteg fölösleges effekt és anomália miatt, amik csak úgy random megjelennek előtted és a FPS-t a padlóra vágják sokszor. Valami ilyesmi spawnolódás miatt dobál ki folyton, mert ha egy másik irányba indulok ilyenkor, akkor minden megy tovább. Fene tudja, de a másik verzió az sokkal stabilabb volt és simán végigmentem rajta nem is egyszer. Kár hogy nem indult most. Ennyi ha belematatnak valamibe, az sose végződik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest