Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
En azt tettem fel, amit beirtal, ra a fix-et, aztan ra a magyaritast.
A szkript amirol beszeltem, az az, amikor el kell indulni Lukash-al a gyar fele, na ott akkor valami banditak jottek a kepbe, ezek elmentek lovoldozni, es talan a katonak is megerkeztek, nem tudom, Lukash felment a helyere es nem lehetett vele beszelgetni, szoval nem kaptam meg a zsoldosok helyet.
Elolrol kellett kezdjem
(es mivel Luki beallt a helyere, gondoltam majd kesobb beszelek vele, elmentem kalandozni a mocsrba meg minden, mikor visszajottem akkor dobbentem ra, hogy fuccs az egesznek)
A suttogasokkal az a baj, hogy semmit nem ertesz belole, es nem is tudhatod hogy mire vonatkozik, leiras nelkul lehetetlen vegigvinni szerintem.
Szerencsere abban a verzioban amit leirtal, van par kisegito allomany, amiben leirnak ezt-azt, szoval tanacsos mar az elejen megnezni.Dhampir igen, 2014-ben is azert tetszett, mert voltak benne esszeru kuldetesek, mondjuk a sok koricalastol ments meg uram minket
, Lost Alpha2
de mindent egybevetve egy nagyon faszaul felepitett mod, meg olyan is van benne, hogy az egyik szkriptelt kitores utan az anomaliak mashova kerulnek
(errol beszel Sztrelok a COP vegen).
Ami bosszanto benne, hogy nem mutatja a kurzor hogy hova kell menni, azaz nem mindent, ezert figyelmesen el kell olvasni minden dolgot.
A koricalast egyes palyakon meg lehet oldani kocsikazassal is, de erosen bena ez a resze a jateknak.
Az egyik palyan a kedvencem a teherkocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi haladó szinten
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(es mivel Luki beallt a helyere, gondoltam majd kesobb beszelek vele, elmentem kalandozni a mocsrba meg minden, mikor visszajottem akkor dobbentem ra, hogy fuccs az egesznek)
, Lost Alpha2
(errol beszel Sztrelok a COP vegen).
shield