- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield
üzenetére
Az áthaladás trükkös, gyanítom attól függ, van-e a pisztoly slotban megfelelő belépési engedély. Engem már lőttek cafatokra akkor is, amikor még haverok voltunk, mert nem az engedély, hanem egy stukker volt ott. A fiamat meg leRPG-zték az autóval együtt, amikor közelített feléjük, pedig csak Szidort akarta meglátogatni és békésen autókázott az úton. Én meg többször is elhajtottam a sorompó mellett bántódás nélkül, csak én Szidor felől jöttem, azaz nem szembe a sorompóval, hanem oldalról.
(#13241) Sensut
SPOILER:
A mod legendáriuma szerint (erről talán a hadnagy mesél, aki a Vadvidékre ad feladatot) Ó-Jantar, meg az elvadult szeméttelep tulajdonképpen nem is létezik, vagy nem a mi „terünkben” csak afféle „puffer”, ami magába szívja és eloszlatja a Blokád energiáját, hogy az ne emésszen fel maga alatt mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Konteó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest