Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
Az utalast lattam, de gozom nem volt hogy hol az X-10-es labor,mert reg jatszodtam az alapjatekkal, asszem abban be kell menni ebbe a laborba, vagy ha nem, akkor mas mod alkalmaval jartam ott, de semmi sem jelzi a terkepen, csak ugy tudtam meg hogy hol van, hogy neztem a YT vegigjatszast, utanna eszrevettem a terkepen egy sotetebb kockat, arra ravive az egeret irta hogy X-19.Valami eliras vagy tevedes lehet a modban, vagy az alapjatekbol maradt, es nem irtak at X-10-re, nem tudom.Most atmentem Limanszkba, holnap folytatom onnan.
Jaj igen, a Limanszki atjaronal balra van egy teherkocsi, rajta zsak, es abban Gauss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield