Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kekeeci

senior tag

válasz shield #11723 üzenetére

Én az első linken levőt töltöttem le, ahhoz ennyi javítás kell (még egy-két eszköznév, -leírás hiányzik, de a játszhatóságot nem befolyásolja).

Kicsit félrevezető információt adtam a #11714 hozzászólásomban, ugyanis a mellékküldetéseknél van időlimit.
    EGY HÓNAP! :DD

Egy kis fegyver bemutató - sniperek:

SVD

SVD Tigris (8x-os zoomolható célmegjelölős távcsővel)

Mindkét fegyverre szerelhető 7,62-es hangtompító.

SKS

Kicsit jobb paraméterek, ZF-4 távcsővel szerelhető, ht nincs :O .

Számszeríj

Ez lenne a legjobb, csak az a max 75m-es hatótáv :O .

Vannak még a gyengébbek között Mauser K 98 (fix távcsöves - ezt, meg az STG-44-et aránylag hamar be lehet gyűjteni nagy mennyiségben lőszerrel együtt a vh-s német egyenruhát viselő és németül beszélő zsoldosoktól), SIG SG 550 Sniper (7,62x51-es lőszerrel, amit még sehol sem találtam :(( ).
    És ami mindent visz - a Gauss.

Átlagos sniperkedéshez a legjobbak: az FN 'Szellem' (8x fix távcső, fix ht és gránátvető!!), AK 104, Abakan, LR300 és a Vintorez. Ezeknek a pontossága, sebzése mindnek jobb, mint az SVD-knek :Y

Még pár érdekesség: akik szeretik átírni a súlylimitet, azok csalódni fognak, egy idő után megtelik a hzs, és elkezdenek kiesni belőle a dolgok.
    Kitöréskor áthelyeződnek az anomáliák.
    Horror mód.
    Vezethető járművek - van ehhez kapcsolódó küldetés is.
    GPS jelölő - ládába (stb.) rakva megmutatja a láda tartalmát (volt már ilyen), NPC-nek adva mutatja a térképen, az illető merre jár.

folyt. köv.

Új hozzászólás Aktív témák