Hirdetés
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Akkor a Way in Pripyat modot is neked talaltak ki, mondjuk COP mod.Feltetlen probald ki amint teheted, valami fantasztikus hangulata van, a Forograf elbujhat mellette, komolyan.
Hmh, fotomasina. Ha jol emlekszem, akkor 2 kepet kellett csinaljak egy katonai tamaszpontrol, es utanna adtak megint 40et, de azota nem kellett meg fenykepezzek - en egy picitt elkoricaltam a foszaltol, ugyanis egyes palyakon nekialltam mellekuldiket is csinalni - es meg megvan a 40en, de ki tudja hogy legkozelebb megint feltoltodik-e, ha fenykepezned kell ? Jobb vele takarekoskodni.
Pedig itt jol meg van oldva a kocsikazas, a nagyobb palyakon, pl a kezdo palyan, valamint a 2 katonai bazisos palyan jol jonnek.Uzemanyag van dogivel, ha minden helyet meglatogatsz, tuti kapsz par kannaval mindket tipusbol.Vagy atviheted egyik palyarol a masikra.Es nem kell ujra toltsd a kocsit, ha egyszer beletoltotted, a vegtelensegig lehet veluk furikazni.
Oriascsotanyok, nos epp valami olyanok, inkabb fuss el eloluk, es a leszakadozokat lovoldozd le, vagy esetleg granat ?
85-ben ZX81 ? Csak nem MZ/X kuldte ?
(en ezeket a tipusokat nem ismerem, Romaniaban HC-85 volt, es CIP)Ez a Wizardry 7 - ahogy nezem rola a kepeket - ismerosnek tunik, jatszodtam egy hozza hasonloval, csak a nevere nem emlekszem.
Ha meg kedveled az ilyen Wizardry 7-hez hasonlo jatekokat, akkor feltetlen probald ki az Amber of Dawn-t, es a Betrayal at Krondort, mindketto popec jatek a maga modjan.Es ajanlok egy sci-fi űrkaland-stratégia jatekot, a Reuniont, az Imperium Galactica 0-ik reszet/ oset.Es persze magyar keszitesu, valamint allati jo jatek, de sztem meg jobb mint a ket IG.Annyira tetszett a cselekmeny, hogy miutan elolvastam a Katedralis nevu konyvet, email-t irtam az ironak hogy mi lenne ha irna egy regenyt belole - marmint a jatekbol.O is benne volt, csak az IG-seket nem ertem el, igy annyiban maradt a dolog.
BorgBoss nos en meg gyerekkent lattam ezeket a csodalatos szepsegu epitmenyeket, amelyeket a jatekban is megcsodalhatunk

Azert meg egy 5 evet ra kellett volna hagyni, hogy nagyon jo legyen, igy csak siman jo
csabika0001 hat, a SoC mar evek ota nem jatszodtam, igy nem emlekszem sajna pontosan, de gondolom hogy egy szerelo tudja megjavitani...pl a barban ? Sajna tenyleg nem emlekszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- PayPal
- VGA kibeszélő offtopik
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(en ezeket a tipusokat nem ismerem, Romaniaban HC-85 volt, es CIP)

shield